2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ay o ameliyat sogugu cok kötü vucuda hakim olamiyosun. Bn zangır zangır titremistim anestezi uzmaniydi galiba cok titriyosun diyip acidi heralde sicak su torbasi koymustu omuzlarima ama nasi iyi gelmisti allah razi olsun ondan vallahi.
aynen ya ameliyathane sogugu cok fena bişey, şanslıymışsın :) benim sezaryenden sonra hastabakıcılar hatırlamadıgım bir sebepten tartıştılar, ben de bir an once beni götürsünler ordan diye bekliyorum

Canim 9 haftalikken baslamasitik kanamam o zaman basladi. Sonra.devletteki doktor 16. hafta da birak artik kanama.alani gozukmuyor demisti. Benim de içime sinmememisti Özel deki doktoruma gittim ayni gun o da birakamazsin bak halen kan pihtilari gozukuyor demisti.Eger gozukmeseydi o da biraktiracakti azalta azalta.Ve tabi ozeldekine.daha guveniyordum Oglumdaki doktorumuzun.Halen kullaniyorum 32. haftada birakacagim.

O yorgunluk bende de var ya koca koca valizleride taşımak istemiyorum ama düşününce çok.sey lazim

Valla akıl sır ermiyor bunların işlerine yaptırdım bugün artık aşısını. Dikkat ederim canım çok sağolasın

Iki valiz çıkar burdan:)bana da fikir oldu bu kadar çok alamam heralde yanıma kaynanam getirir heralde sonra

2 gündür akş iyiydi mesela (93-94) dün akşam acıkınca mecbur yemek yedim (tavuklu sebze yemeği+bulgur pilavı) bu sabah 107 çıktı. Gece yemek de etkiliyor sanırım ne kadar sağlıklı bişeyler de olsa. Bu işi çözene kadar biraz dalgalanacak böyle sanırım :/ Bence de dediğin gibi ben saatlerimi düzenleyeyim en iyisi ara öğünü de artırayım. Bi de böyle deneyelim teşekkür ederim

Bu sabah 107 çıktı benim de ama gece yemek yedim dayamamayıp ara öğünde de ne yiyeceğimi düşünüyorum çiğ badem falan yiyorum bazen. Eskiden meyveli süt ya da meyveli yoğurt yerdim ama onlar da çok şeker içeriyor sanırım şuan tüketemem onları :/

Canim o zaman sen de şeker varmis demek oluyor degil mi yani degerlere bakinca. Hem bebek iriliği, suyun fazlaliği da bunlara işaret.Ben de aksam 5 5.30 da yemek yiyorum sonra cay meyve oyle acikma olmuyor. Aksam yemegini sıkı yiyorum.

Kızlar bu şeker olayı sıkıntılı olanlarda bebeklerde ciğer gelişimi daha mı yavaş oluyor bilginiz var mı ? Bazı topiklerde gördüm şekeri olanlara ciğer geliştirici vurmuşlar haftası iyi olmasına rağmen kafam karıştı benim dr u hiç böyle bir durumdan bahsetmedi çünkü.

Evet canım öyle görünüyor. Doktorum bir test vs yapmadı. Şekerin olsa da olmasa da varmış gibi hareket ediceksin dedi. Zaten suyun fazlalığı ve iri bebek ikilisi dediğin gibi çoğunlukla şekerden kaynaklanıyor. Sebepsiz de olabiliyor su fazlalığı ama o zaman genelde bebek iri olmuyor normal haftasıyla uyumlu oluyor. Akşam sıkı dediğin ne yiyorsun mesela? Ekmek ve karbonhidrat olmadığı için porsiyonum büyük de olsa sonrasında acıkıyorum ben

Bugün yazıcaktım sen yazmışsın canım ben yavaştan çatlıyorum dün farkettim göbüşümün alttan çatlıyor duştan sonra aynaya bakınca farkettim
Ben harita gibi oldum desem yeridir göbek deliğimin alt kısmı full çatlak. Bacağımda var. Hatta belki şok olacaksınız kızlar ama afedersiniz popomda bile var Bi de mosmorlar, rengi açılır bari inşallah.. Ama ne yalan söyliyim düzenli bir şeyler kullanmadım. Ablam kullanmıştı deli gibi lieraclar, yağlar falan bana mısın demedi. Annem de çok çatlamış genetik diye düşünüyorum o yüzden. Saldım ben de artık ne yapayım

Doktorun erken doğum riski gormediyse onermemistir canim, bebeğin suyu fazla degilse haftasina gore 2-3 hafta ileride degilse, rahmi besleyen damarlarda direnc yoksa, bebek aşağıya baskı yapmıyorsa vs bu gibi riskler yoksa. burdan okuduklarinla bence kafanı karıştırma doktorunla konuş istersen.

Ben 45 kiloydum popomda vardı zaten göbüşte yavaştan çatlıyor işte valla naparsak yapalım çatlıcağı varsa çatlıyormuş demekki canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…