2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Açken asla uyuyamayan biriyim nasıl alışacağım bilmiyorum. Neyseki son aydayım cidden bir günde mahvoldum ya. Aslında bünyem şuan karbonhidratsızlığa adapte olmaya çalışıyor o yüzden böyle hissediyorum normal farkındayım. Azaltarak değil de birden kesmek zorunda kaldığım için de zor oldu. Neyse ya sabır diyeceğiz artık her şey bebişler için

canım şekerini aç kalarak düzene sokamazsın, açlık kan şekeri dalgalanmanı daha fazla arttırır. Öncelikle yemek saatlerini düzene sok mesela son öğün için saat 5 çok çok erken tabi ki acıkırsın yatana kadar. atıyorum 09.00 kahvaltı 11.00 ara öğün 13.30 öğle yemeği 16,30 ara öğün 19.00 akşam yemeği 21.00 ara öğün ve kapanış bu tarz gidersen daha faydalı olur. Bir de hep dedim yine diyorum önemli olan yediğin miktar değil ne yediğin. Yemekten aç kalkma doyana kadar ye fakat yediğin gıdalar faydalı gıdalar olsun. Karbonhidrat beyaz un şekerin baş düşmanı bunları tüketip şekerinin yükselmemesi imkansız. Meyve porsiyonların kontrollü olsun günde 2 porsiyonu geçme mesela 1 kivi 1 armut atıyorum. Meyve yerken yanında mutlaka ceviz ye ve yanında de süt, ayran, kefir de içmeni tavsiye ederim ki meyve şekeri aniden şekerini yükseltmemiş olur. Ekmek tahıllı tüket. Yulaf doyurucu bir seçenek çok açlık gelirse ara öğünde tüketebilirsin mesela iyi bir opsiyon hem akşam yemeğine saldırmamış olursun. Akşam yemeklerine protein ekle ki doymama riskin ortadan kalksın. Bu şekilde dikkat edersen daha iyi yol alırsın

Masallah Tebrik ederim, insallah mutlu huzurlu ve saglkla kalabalikca evinize donersiniz

Oh şükür sağlıkla geldiler canım en yakın zamanda da annelerine kavuşurlar umarım

Canim hic mi hic oyle bir sey gormedim duymadim . Bizim doktorlar biraktirmaya calisiyorlar sona yaklastikca senin doktor aksine porgestan vermis nasil iş anlamadim. Ben kullaniyorum ama benim kanama yogun olmustu. Ara ara kan pihtisi alani gozukuyordu. Onu da bir sure sonra biraktiracak

Rabbim yardımcın olsun canım bu süreçlerde geçecek ikizlerin olacağı için yardıma ihtiyacın olacak dayanmaya çalış sen bebeklerine odaklan diğer şeyleri görmezden gelmeye çalış çünkü yıpranan sen ve bebeklerin olur sonuçta
Daha çok dikkat edicem canım banyodan sonra çok güzel yağımı kremimi sürüyordum ama arada ihmal ettigim oluyordu demek ki vücudum da yatkınmış
bence de yatkınlıkla çok alakası var benim ablam 2 hamileliğinde 30 kg aldı hiç çatlağı yok ve sıfır yağlanma ben 1. hamileliğimde 13 kg aldım doğuma gidene kadar hiç çatlak görmedim galiba doğumda çatladım bunda şimdilik birşey yok gibi ama göbek deliği bölgem felaket kaşınıyor çok zorlanıyorum yağı da aklıma geldikçe sürüyorum artık kısmet kızımdan var bir iz oğluşumdan da olabilir ne yapalım

Teyzeleri bizim beyfendinin kapı süsü ve takı yastığı da hazır çok içime sindi
çok güzeller canım Rabbim sağlıkla güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah
canım yerleri daralıyor artık hergün aynı performansı benimki de vermiyor dün akşam çok sakindi ama 1 gün önce kesinlikle karnımda horon tepti bence yer değiştirdi karnım şekilden şekile girdi
canım ben 3 aylıkken kızıma yaptırdım 4 yaş aşısı doktor hiç bir uyarıda bulunmadı o yüzden bilgim yok sıkıntı da yaşamadım diye düşünüyorum ama yanlış yönlendirmek istemem.
inşallah annesini dinler ve zamanında gelir canım stres yapma gereken önlemler alınmış zaten
O kalkti ki canim bakanlik 5 ocakti sanirim kaldirdi o uygulamayi. Ben de özel muayeneye gidiyorum kalkmasaydi dediğin gibi anlasmali hastanede yapmak zorundaydim ama şimdi seçme şansım oldu istediğim hastanede yapicam mesela
canım dün birisinden daha duydum ama doktorlar artık sadece tek hastane ile anlaşma yapabileceklermiş diye yeni düzenleme dediler
Kizlar 34 haftalık suyum geldi. Sezeryanla alındım . Solunum sıkıntısı var kuveze aldilar bebişim için dualarinizi bekliyorum
Rabbim yardımcın olsun canım dualarımız sizinle sağlıcakla atlatırsınız bu süreci inşallah en kısa sürede bebeğine kavuşursun ama haftan çok geri değil o yüzden stres yapma bence
canım benim 2 li tarama temiz çıktı ama daha sonra bir sürü farklı şey söylediler içim rahat etsin diye amniyosentez yaptırdım. Nifty ya da amniyosentez yaptırabilirsin yada öncesinde bir perinatolog görüşü alabilirsin Rabbim yardımcın olsun o stresi çok iyi biliyorum yaşayan birisi olarak.
canım çok sevindim hayırlı olsun gözünüz aydın kiloları da çok iyi doğmuş miniklerin sütün de en kısa zamanda gelir inşallah stres yapma kendine ılık duş bol su ve dinlenme süt için en etkili yöntem diye biliyorum birde güçlü bir makina ile sağımda çok fayda ediyor güzel haberlerini bekliyoruz bizi de haberdar ettiğin için teşekkür ederim merak ettik seni

Maşallah hoş gelmiş 3 civciv çok sevindim sağlıkla kavuşmanıza çok, inşallah güzel anneleri ve bebişler de çabucak toparlanır
süt için memeye sıcak destekler , masajlar, bol su inşallah yardımcı olur şakır şakır gelir

Bence de hem bir sorun yok demiş hem önlem amaçlı demiş benim de kafam karıştı, sonuçta bu bir sorun görüldüğünde verilen bir hormon ilacı, bir sorun tespit edilmeden gebelik bu kadar ilerlemişken verilmesi enteresan geldi valla bana da Ayseee1987

canım dün birisinden daha duydum ama doktorlar artık sadece tek hastane ile anlaşma yapabileceklermiş diye yeni düzenleme dediler
evet canım öyleydi 2-3 aydır sonra kaldırdılar onu ya da esnettiler. 5 ocakta cnn de alt yazı geçti sonra kendi dr uma sordum evet kalktı dedi şuan farklı hastanelere gidip doğum yaptırıyor anlaşmalı olduklarında

hatta haber şu HEYECANLIYIM KELEBEK_2021

Muayenehane hekimlerinin hastasını tedavi edeceği hastanelerle sözleşme yapma zorunluluğu devam edecek. Bu hekimler, birden fazla özel hastaneyle, kadrolarının üçte birini aşmayacak şekilde sözleşme yapabilecek. Ayrıca ilave olarak istedikleri bir hastaneyle de kadro sınırlamasına takılmaksızın sözleşme düzenleyebilecek.

Hasta güvenliğinin garanti altına alınması ve denetlenebilir olması bakımından hasta kayıtları, Muayene Bilgi Yönetim Sistemi'nde (MBYS) tutulacak ve hastanelere nakli bilgi sistemleri üzerinden yapılacak.

Aynen bende sizin gibi biliyorum ama kaçırdığım birşeymi var acaba diye size sorayım dedim.
Ya başka bir doktora danışmam lazım yada direk kullanmıyacam kızlar.
Akilvar sana doktorun ne zaman bıraktırmaya çalıştı.

Canım valla bende doğum dan sonra yaptırırım diye düşünüyordum, aradılar ocak 2019 doğumlu illa bu ay olacak dediler. İnşallah bi sorun olmaz
onların hedefi mi var illa yaşında yaptırılsın diye bilmiyorum. eskiden ilkokulda 6 yasta yapılıyordu bu aşılar, ozaman da tüm çocuklar tam yasında olmuyordu ki kimisi 6 yı doldurmamıs kimisi 6 bucuk yasında. dedigim gibi geç yaptıran arkadaslarım da oldu. sadece yaptıracagınız zaman herhangi bir soguk algınlıgı vs bişeyi olmamasına dikkat edin canım

Ahh çok duygulandım şuan grubumuzun ilk bebişleri geldi sonunda gözün aydın canım
Rabbim tez zaman da hayırısıyla kavuştursun sizleri
Darısı bizlerin başına inşaAllahhh

Yaa 8e kadar iyi dayanıyorsun ben pek ara öğün yapmıyorum sanırım o yüzden acıkıyorum ya
Ara öğün yapmazsan çok normal canım acıkmam ama akşam yemeğini böyle erken yiyip sonra hiç bişey yemeden aç aç uyursan sabah açlık kan şekerin yüksek çıkar bilgin olsun bi kere başıma geldi 110 küsürlerde çıkmıştı. O yüzden ara öğünlerle şekerini düzenli tutmaya çalış canım bi süre sonra alışıyosun zaten

maşallah kuzulara, sağlıkla büyütün inşallah canım
hastane tipi makineler süt sağma için daha etkili, iner inşallah en yakın zamanda rahat ol canım, uyumaya dinlenmeye çalış.
fırsat buldugunda yine haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…