Bencdde yaaaa bazıları geçiyomuş çoğuda beyazlıyomuş annemde de var sağlık olsun ne diyelimyağla kremle alakası yok diyorlar zaten kaçınılmaz son bence kaderde varsa oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bencdde yaaaa bazıları geçiyomuş çoğuda beyazlıyomuş annemde de var sağlık olsun ne diyelimyağla kremle alakası yok diyorlar zaten kaçınılmaz son bence kaderde varsa oluyor
benim annemin de beyaz beyaz hep canım beyazlıyor sonradanBencdde yaaaa bazıları geçiyomuş çoğuda beyazlıyomuş annemde de var sağlık olsun ne diyelim
Şükür canım artık en zor kısmı bitti sağlıkla zamanında gelsinler insallahİnşallah canım. Ben de dikkat etmeye çalışıyorum. Tansiyon yükselmediği için korkmuyorum. Tek yumurta ikizi olduğunu öğrendiğim zaman doktorum demişti çok riskli bir gebelik hem yaştan dolayı hem de tek yumurta ikizi olmasından dolayı. Yaşamama ihtimalleri çok yüksek dedi. Her şeye hazırlıklı ol, her an kaybetmeye de hazırlıklı ol dedi. 26. haftaya kadar kan çalma olayını takip etti. Bir sıkıntı çıkmadı şükür. En son gittiğimde doktor bu zamana gelmeleri bir mucize dedi çok şaşırdı beklemiyordu. Ben de doktorumun söylediklerinden dolayı kendimi hazırlamıştım ama şükürler olsun 28 e kadar gelebildik.
Bennn deli dehşet hem de anlatılmazKızlar imzalanan (çatlayan) var mı ?
Bende henuz yok ama sürmeyi de çoğu zaman unutuyorum acikcasi son zamanlarda karın daha da büyüyeceği için artık unutmamak gerekir diye düşünüyorum bakalım yapabilirsemKızlar imzalanan (çatlayan) var mı ?
Ne kadar kotu bir insanmis! Hem de gebe kadina...Eşimin yanında farklı davranıyor. Başbaşa kaldığımızda daha farklı. Söylediklerini de inkar ediyor. Eşim de annesine bir şey diyemiyor zaten
yalnızken ses kaydı yap eşine dinlet, sonra inkar etsin istediği kadar.Eşimin yanında farklı davranıyor. Başbaşa kaldığımızda daha farklı. Söylediklerini de inkar ediyor. Eşim de annesine bir şey diyemiyor zaten
Vallahi supersinyalnızken ses kaydı yap eşine dinlet, sonra inkar etsin istediği kadar.
dinsizin hakkından imansız gelirmişVallahi supersin
Ben de sondayi o zaman takar.misiniz demistim. Hemsire olur ama ameliyathanenin hepsi erkek bilgin olsun demsiti. Ben de neyse takin burda dedim. Senin omuzlardami agri gaz sancisi olmasim sakin ben de de ilk gun omuz agrisi oldu ama az ablamin baya baya agrimisti.Herkes tecrübesini yazıyor bende kesinlikle ameliyathanede klima omuzlarıma vuracak vaziyetteyse kesinlikle omuzlarımı kapatmalarını söyleyeceğim onun acısını 30 gün çektim dikişim hiç ağrımadı ama omuzlarımdan kokumu kaldıramadım çocuğumu alamadım kucağıma hep ağladım günlerce o ağrı yüzünden. Birde ameliyat girmeden sonda takıyorlar ya rica edeceğim ben uyutulduktan sonra taksınlar. Çok kötü hissetmiştim kendimi o zaman bile
Maşallah simdilik taş gibiyimKızlar imzalanan (çatlayan) var mı ?
Evet sümüksü ama açılma sancı herhangi birşey yokSümüksü mü ? açılma sancı var mı peki doktor rahim boyunu ölçtü mü ?
Çok güzel olmuş kapı süsünü nerede yaptırdın ve fiyatı neydi cnm ???Teyzeleri bizim beyfendinin kapı süsü ve takı yastığı da hazır çok içime sindi
Bu sayfaya yaptırdım canım 270 tl kapı süsüÇok güzel olmuş kapı süsünü nerede yaptırdın ve fiyatı neydi cnm ???
Hayır canım bizde romatizma var ırsi zaten ameliyathane de çok soğuk klima arkamdaydı direk omuzlarıma vurdu. Hatta göz ameliyatımda anestezi doktoru vardı tanıdık ona söylemiştim omuzlarımı örtün hocam diye o da örttürmüştü ve 3 saat sürdü hiç ağrımadı omuzlarım. Kesinlikle gaz değil canım. Anestezinin de etkisi çok oluyor eklem ağrılarında.Ben de sondayi o zaman takar.misiniz demistim. Hemsire olur ama ameliyathanenin hepsi erkek bilgin olsun demsiti. Ben de neyse takin burda dedim. Senin omuzlardami agri gaz sancisi olmasim sakin ben de de ilk gun omuz agrisi oldu ama az ablamin baya baya agrimisti.
I am here gobek deligi cevresi fena oldu morardi ki bu derin catlak demekKızlar imzalanan (çatlayan) var mı ?
Toplamda 10 defa hareket etmisse endiselenme canim. Herkeste ara ara oluyordurKızlar kaç gündir yerinde duramayan hatta gece bile uyutmayan bebeğim bugün çok nadir hareket ediyor tedirgin olmam mı gerekiyor. Oluyor ara ara hareketleri ama çok az. Bir kere vurup bırakıyor sanki. Dürtüyorum çok hafif oynuyor çok ama çok zor hissediyorum. Sizde de oluyor mu? 34+2 haftalık oldum bugün