Ben de familia kullanıyorum memnunun şimdilik ama sona kadar bizde bu akıntı oldukça farklı markalar deneriz kesinEvet ya bunların en yumuşakları hangisi acaba, şimdilik selpak kullanıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de familia kullanıyorum memnunun şimdilik ama sona kadar bizde bu akıntı oldukça farklı markalar deneriz kesinEvet ya bunların en yumuşakları hangisi acaba, şimdilik selpak kullanıyorum
Canım bu aralar benimde ağrılarım sancım oluyor uzanıyorum iyi geliyor bazen yemek yaparken çok ayakta durduğımu farkediyorum uzanıyorum hemen. Bazende uzanırken de oluyor yalancı sancılar bunlar galiba bazen çok ürkütüyor beni ve korkuyorumKızlar bana yine sancı girdi regl ağrısı gibi uzandım geçsin diye bekliyorum
Ayy canım sağlıcakla gelsin inşallah minikler bizede haber ver merakta bırakma bizi. Rabbim yardımcın olsun inşallah canımMerhaba kızlar
Herkes iyidir ve bebisler dövüşlerdedir hala umarım benimkiler hala benimle çok şükür cuma günü görmeye gittiğimde 33+2 haftaliktim bebisler de 2100, 2100, 2000 olmuştu bu sebeple 18 ocakta doğumun gerçekleşmesi kararını aldık yoksa sanirim ben patlayacağım
Öte yandan umarım sizler 37, 38 hafta taşırsınız bebislerinizi, ben son dönemi biraz ağır gecirdigim için hiç yazamıyorum ondan şimdi yazayım istedim bana da dua edin bebislerim sağlıkla gelsin dünyaya sizleri kocaman öpüyorum doğumda bol bol dua edicem hepinize kendinize çok iyi bakın
Rahat bırakın beni diyor annesiGösterdi kuzum zar zor yine somurtuyordu
Bende bunu kullanıyorum canım gayette memnunum içinde bütün vitamin takviyeleri bulunuyorInnate pronatal verdi canim
Canım bendede geliyor damla şeklinde atletimde görüyorum hep bende şaşırıyorum yaaSağ göğsümden süt gelmiş avuç içi kadar ıslanmış atletim ve kazağım. Şoktayım sütyensiz gezdim bugün evde. Sıkı değildi göğüslerim ondan olabilir mi ? Oğlumda yaşamamıştım böyle bir durum çok enteresan. Vücut doğuma hazır galiba
Benim bugün oldu diğer göğsümde de var damla damla. Normal o zamanCanım bendede geliyor damla şeklinde atletimde görüyorum hep bende şaşırıyorum yaa
Benim bi kaç haftadır akıyor böyle. Normal dediler canım.Benim bugün oldu diğer göğsümde de var damla damla. Normal o zaman
Kziimda onlarca kez nst ye girdim , gerek devlette gerek kendi doktorumun hastanesinde bazen de fakültede. Hiç bir nst hemşiresi meyve suyu vs içirmedi. Kaldı ki meyve suyu ile nst nin ne alakası varmi bilmiyorum çözemedim, o yüzden birsey diyemiyorum.Selam kızlar
Aranızda nst ye giren var mı? Bizim burada 28. haftadan itibaren nst ye giriliyor. Ben 30. haftamda randevu aldığım için 30 da gireceğim. Nst ye girenlere hemşireler meyve suyu için diyor. Bende de şeker olduğu için içemeyeceğim. Onun yerine ne yapabilirim. Sizlerde de böyle bir şey istiyorlar mı?
Sağol canım iyiyim şükür Benimki direk bildiğin regl ağrısı gibi şiddetli giriyor rahmime bi 10 dk kadar sürüyor sonra kesiliyor direk. O sırada rahim kasılıyor anladığım kadarıyla. Cumartesi Nst ye girdim ben de normal çıktı sancı yoktu hiç artık sayılı günlerimiz kaldı çok normal vücut kendini hazırlıyorCanım nasıl oldun merak ettim seni?
Benimde sancım oluyor belimden kasıklarıma regli sancısı gibi dinlenince geçiyor. Bazen de uzanırken oluyor. Yarın doktora gideceğim nst ile bakacak doktor. Doğuma yakın olan yalancı sancıları yaşıyor olabiliriz belki de canım. Malum bebeklerimiz de artık ağır gelmeye başladı vücudumuza.
Korkma canım normal hatta olması iyi bile vücudun organların kendini hazırlıyor benim hoşuma gidiyor kanama, düzenli sancı vs. Olmadığı sürece korkma artık çok normalCanım bu aralar benimde ağrılarım sancım oluyor uzanıyorum iyi geliyor bazen yemek yaparken çok ayakta durduğımu farkediyorum uzanıyorum hemen. Bazende uzanırken de oluyor yalancı sancılar bunlar galiba bazen çok ürkütüyor beni ve korkuyorum
Geçmiş olsun Ayseee1987 bunu önermişti kendisi fayda görmüş sen de deneyebilirsinKızlar selamlar epeydir giremiyorum buralara önceden okurdum yazamasam bile şimdi onu da yapamıyorum sürekli bi tempo halindeyim ve dün inanılmaz ağrım oldu 29+6 idi nst ye girdim mecburen bi tane ağrı çıktı ama rahim ağzında açıklık yok Protestan kullan biraz rahatlarsın dedi ee bide idrar yolu enfeksiyonu çıktı monurole rağmen geçmedi antibiyotik (cefaks) yazdı al ikisini de aynı anda bişi olmaz dedi doktorum (5/6 yıllık doktorum bu arada epey rahattır) ama ben çok geriliyorum hamileliğin başından beri idrar yolu enfeksiyonu oluyorum durup durup bunun başka çaresi yokmu ya ilaç kullanmak istemiyorum sürekli
benim de aynı şekilde .Tansiyonun yukselmemesi iyi bir sey,peki sekeriniz ne durumda? Benim diyetle bile ara ara yukseliyor
Fisher Price almistim canim kizimda. Cok oyaliyor bebekleri ve egkeniyorlar. Tavsiye ederim al bence...Kızlar oyun halısı aldınız mı? doğumdan sonra uğraşmak istemiyorum önerisi olan var mı?
hangi modeli canım piyanolu olanlar var onlar daha mı iyi acabaFisher Price almistim canim kizimda. Cok oyaliyor bebekleri ve egkeniyorlar. Tavsiye ederim al bence...
Ay sorma ya aynı durumdayım evden çıkmadan giriyorum asansöre yetişmeden tekrar geliyorKızlar selam hep çişim var gibi bi hissiyatım var ama çişim yok neler oluyor içerde acaba ya
Ben 1,65 eşim 1,90 boyu eşime çekiyor galiba Doktor birşey söylemedi maşallah dedi sadeceBoyu da uzun çıkmış canım, kiloyla orantılı.
Sadece kilosu karın çevresi bu büyüklükte çıksaydı belki bir ihtimal şekerle alakalı olabilirdi, ama boyu da maşallah uzun, hiç endişe etme annesi, 4 buçuk kilo fln doğurursun sen
Siz ve eşinizde uzun boylusunuz sanırım.
Ben doktoruma söyledim dayanamıyorum bazen 1. saat şekerim 145-150 oluyor dedim sınır dedi çok sıkma canını daha fazla yükselmesin dedi. Önemli olan 2. saat şekeri dedi o hep 120 nin altında onda sıkıntı yok dedim tmm dedi. Doktorum Hatay'ın en iyi doktorlarından ama çok rahat bu rahatlığı bazen beni mutlu ediyor bazen de çok geriyorPersentilin çok üzerinde olsa dr mutlaka söylerdi bence kafana takma canım. Eşin ve sen iriyseniz zaten bebekte öyle olacak kaçışı yok
Ben eşiminkilere sardım çok rahat uzun ve geniş Birde %100 pamuk daha ne olsunKızlar su sıralar giyip memnun kaldığınız atlet var mi atletlerim olmuyor bana artık
Sağlıkla gelsinler inşallah dualarımız seninleMerhaba kızlar
Herkes iyidir ve bebisler dövüşlerdedir hala umarım benimkiler hala benimle çok şükür cuma günü görmeye gittiğimde 33+2 haftaliktim bebisler de 2100, 2100, 2000 olmuştu bu sebeple 18 ocakta doğumun gerçekleşmesi kararını aldık yoksa sanirim ben patlayacağım
Öte yandan umarım sizler 37, 38 hafta taşırsınız bebislerinizi, ben son dönemi biraz ağır gecirdigim için hiç yazamıyorum ondan şimdi yazayım istedim bana da dua edin bebislerim sağlıkla gelsin dünyaya sizleri kocaman öpüyorum doğumda bol bol dua edicem hepinize kendinize çok iyi bakın
Benim aldığım beşikte yatak vardı canım o yüzden extra bakmadım hiç .Kizlar bebegine yatak alan var mi? Sunger yatak oneriliyor diye okudum yayli yataklar iyi degilmis omurgalari icin.Aldiysaniz nereden aldiniz?
Hemen sipariş veriyorum o zman senden haber bekliyordum@lavenderbrown D dem_dem @missyildiz58 @masal3487
Kızlar çikolatalar gelmiş tadı kokusu dokusu gayet güzel fazla paralar vermeye hiç gerek yok. Boğazı yakmıyor mis gibi cikolata kokuyor. Tadını da beğendim ben gayet iyi
Fisher-Price in piyanolu olanından alcam canım bizim is yerinde birinin bebeği olunca para toplanıyor o toplanan parayla alcamKızlar oyun halısı aldınız mı? doğumdan sonra uğraşmak istemiyorum önerisi olan var mı?