- 5 Şubat 2021
- 2.143
- 5.105
- 40
Senin cocuklar kac yasindalardi canim
Kızım 10 yaşında canım, oğlum Şubat ayında 8’i bitirecek inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin cocuklar kac yasindalardi canim
Canım öncelikle çok geçmiş olsun inşaAllah kültürden de temiz sonuç çıkar@lavenderbrown D dem_dem @missyildiz58 @masal3487
Kızlar çikolatalar gelmiş tadı kokusu dokusu gayet güzel fazla paralar vermeye hiç gerek yok. Boğazı yakmıyor mis gibi cikolata kokuyor. Tadını da beğendim ben gayet iyi
Temizlik yaptım deme sakınKızlar bana yine sancı girdi regl ağrısı gibi uzandım geçsin diye bekliyorum
Daha once hic çikolata meyvsuyu filan tuketmedim nst den önce. Tok karnına gitmek yeterli diye düşünüyorum. Eger tok gitmene ragmen hareketsizse, ara öğünlerde ne tüketiyorsan onun gibi bisey alabilirsin yanına canimSelam kızlar
Aranızda nst ye giren var mı? Bizim burada 28. haftadan itibaren nst ye giriliyor. Ben 30. haftamda randevu aldığım için 30 da gireceğim. Nst ye girenlere hemşireler meyve suyu için diyor. Bende de şeker olduğu için içemeyeceğim. Onun yerine ne yapabilirim. Sizlerde de böyle bir şey istiyorlar mı?
KuZum senin işin masa başı ya artık vucudun yoruluyomu acaba bel ağrısı sırt ağrısı derken belki yalancı sancıların erken başlamıştır.Kızlar bana yine sancı girdi regl ağrısı gibi uzandım geçsin diye bekliyorum
Sen de mi kullaniyorsun. Benim aile hekimim vardi bilgisine baya guvendigim oğlum da da kullandim progestani ilacim bitince yazdirmaya gitmistim. Bu aylardaydim gercekten halen doktorunuz.kullandiriyor mu demisti. Belli bir aydan sonra kullanilmaz gereksiz demsiti de ayi hatirlamiyorum. Kullanmaktan.hic hoslanmiyorum ya.Ay progestan yuzunden 50 hafta tasicagiz bebisleri
Kızlar bana yine sancı girdi regl ağrısı gibi uzandım geçsin diye bekliyorum
Canim nasilsin gecti mi agrinKızlar bana yine sancı girdi regl ağrısı gibi uzandım geçsin diye bekliyorum
Ne guzel aralarina kucuk bir tane gelecek ikisi gidince en kucugu kalir yaninda boyle yas farki cok olunca da hepsi ayni anda evden gitmemis olurKızım 10 yaşında canım, oğlum Şubat ayında 8’i bitirecek inşallah
4.ay biraktim cok sukur Ben kizimda da kullandim da kizim miladini gecmisti. Oglumunda progestan yuzunden nisanda dogacagina inaniyorumSen de mi kullaniyorsun. Benim aile hekimim vardi bilgisine baya guvendigim oğlum da da kullandim progestani ilacim bitince yazdirmaya gitmistim. Bu aylardaydim gercekten halen doktorunuz.kullandiriyor mu demisti. Belli bir aydan sonra kullanilmaz gereksiz demsiti de ayi hatirlamiyorum. Kullanmaktan.hic hoslanmiyorum ya.
Yalanci sancilar oyle oluyor canim. Tahlilin temiz cikmis korkma. Insanlari bu sancilar kandiriyor, hastanede soluk alan cok oluyor .. dogum sancisi oyle dayanilacak bir sey degil. Uzanamazsin bile...Kızlar bana yine sancı girdi regl ağrısı gibi uzandım geçsin diye bekliyorum
Inşallah hemencecik geçer canım ayakta çok kalıp yorulduysan bugün ondan olmuştur belki. Ben bugün biraz yemek yapayım dedim ayakta çok kaldım galiba ayni şekilde ağrı ile kendimi koltuğa zor attımKızlar bana yine sancı girdi regl ağrısı gibi uzandım geçsin diye bekliyorum
Yaaa ilk bebisler geliyor sağlıkla dogsunlarMerhaba kızlar
Herkes iyidir ve bebisler dövüşlerdedir hala umarım benimkiler hala benimle çok şükür cuma günü görmeye gittiğimde 33+2 haftaliktim bebisler de 2100, 2100, 2000 olmuştu bu sebeple 18 ocakta doğumun gerçekleşmesi kararını aldık yoksa sanirim ben patlayacağım
Öte yandan umarım sizler 37, 38 hafta taşırsınız bebislerinizi, ben son dönemi biraz ağır gecirdigim için hiç yazamıyorum ondan şimdi yazayım istedim bana da dua edin bebislerim sağlıkla gelsin dünyaya sizleri kocaman öpüyorum doğumda bol bol dua edicem hepinize kendinize çok iyi bakın
Yok canım bugün hiç bişey yapmadım valla çamaşırları bile katlamadım duruyor öyleTemizlik yaptım deme sakın
Masabasi cidden yoruyor evet zaten çatı ağrım çok fazla. yemeği annemde yiyoruz sağolsun yemek derdim de yok olabildiğince dinlenmeye çalışıyorum ama artık daha fazla dinlenmem gerek sanırımKuZum senin işin masa başı ya artık vucudun yoruluyomu acaba bel ağrısı sırt ağrısı derken belki yalancı sancıların erken başlamıştır.
Kendini çok yormamaya çalış ev işlerini artık hiç yapma bence, zaten çalışıyosun haftasonuda ev işi yapınca iyice yoruluyosun Allahın izniyle bişey yoktur inşaAllah
Nasıl oldun canım?
Geçti kızlar bi 10 dk falan baya yokladı rahim kasılıyor çok belli zaten doğuma hazırlık yapıyor diye endişeye kapilmiyorumCanim nasilsin gecti mi agrin
Evet böyleymiş rahim kendini hazırlıyor akıllı rahmin benim ha gayret diye konuşuyorum kendi kendimeYalanci sancilar oyle oluyor canim. Tahlilin temiz cikmis korkma. Insanlari bu sancilar kandiriyor, hastanede soluk alan cok oluyor .. dogum sancisi oyle dayanilacak bir sey degil. Uzanamazsin bile...
Yok bebişim hiç iş yapmadim ama artik yapmasakta yapsakta bu haftalardan sonra bu kasılmalar normalmis iyi yanindan bakıp vücudumuz doğru yolda ilerliyor diye kendimizi telkin edicezInşallah hemencecik geçer canım ayakta çok kalıp yorulduysan bugün ondan olmuştur belki. Ben bugün biraz yemek yapayım dedim ayakta çok kaldım galiba ayni şekilde ağrı ile kendimi koltuğa zor attım
Doğru diyorsun canım bundan sonra böyle demek mi sağlıcakla gelelim insallah sonaYok canım bugün hiç bişey yapmadım valla çamaşırları bile katlamadım duruyor öyle
Masabasi cidden yoruyor evet zaten çatı ağrım çok fazla. yemeği annemde yiyoruz sağolsun yemek derdim de yok olabildiğince dinlenmeye çalışıyorum ama artık daha fazla dinlenmem gerek sanırım
Geçti kızlar bi 10 dk falan baya yokladı rahim kasılıyor çok belli zaten doğuma hazırlık yapıyor diye endişeye kapilmiyorum
Evet böyleymiş rahim kendini hazırlıyor akıllı rahmin benim ha gayret diye konuşuyorum kendi kendime
Yok bebişim hiç iş yapmadim ama artik yapmasakta yapsakta bu haftalardan sonra bu kasılmalar normalmis iyi yanindan bakıp vücudumuz doğru yolda ilerliyor diye kendimizi telkin edicez
Bu haftalardan sonra bunu sık sık yaşayacaz sanırım. Bebekler artık ters pozisyonda daha çok duruyor diye mi böyle oluyor.Kızlar bana yine sancı girdi regl ağrısı gibi uzandım geçsin diye bekliyorum
Rahime baskı artıyor sanırım o da akıntıları çoğaltıyor canımBu haftalardan sonra bunu sık sık yaşayacaz sanırım. Bebekler artık ters pozisyonda daha çok duruyor diye mi böyle oluyor.
Benimde bugün beyaz akıntım çoğaldı, iç çamaşırı değiştirmeye yetişemiyorum artık kağıt havlu koyuyorum
Iyi ki kağıt havlu var yoksa ne yapardıkBu haftalardan sonra bunu sık sık yaşayacaz sanırım. Bebekler artık ters pozisyonda daha çok duruyor diye mi böyle oluyor.
Benimde bugün beyaz akıntım çoğaldı, iç çamaşırı değiştirmeye yetişemiyorum artık kağıt havlu koyuyorum
Evet ya bunların en yumuşakları hangisi acaba, şimdilik selpak kullanıyorumIyi ki kağıt havlu var yoksa ne yapardık
Canım nasıl oldun merak ettim seni?Rahime baskı artıyor sanırım o da akıntıları çoğaltıyor canım