- 3 Eylül 2020
- 598
- 1.626
yataş cottony aldım ben ama ölçüsü vae mı hatırlamıyorum. sünger yatak.Mobilyamin icinde yatak yok kendim alicam :) anne yani degil odasina direkt 90x190 yaptirdim yatagini.Bende yaysizlara bakayim ama bilindik markalar disinda digerleri cok guven vermedi bana,bilindik markalarda ucmus fiyatlar.Biraz arastirayim tesekkur ederim :))
+1 lütfenAçılırsa listeye en üst sıralardan giriş yapabilirim
Benim idrarda hic bir sey cikmadi,bende de devami gelmemisti.Vajinal enfeksiyon olabilir denmisti bana ama ne kasinti ne yanma hic bir sey yoktu.Doğru canım hatırladım sen söyleyince devamı gelmedi ama verdim simdi hem idrar hem kültür. İdrar 1 saate kültür 2-3 güne çıkar dediler
Oluyor demek ki canım böyle benim dr da normal olabilir sorun yapma dedi saldım ben de artik testte temiz çıktı zatenBenim idrarda hic bir sey cikmadi,bende de devami gelmemisti.Vajinal enfeksiyon olabilir denmisti bana ama ne kasinti ne yanma hic bir sey yoktu.
Kültürün de temiz çıkar o zaman canım büyük ihtimalle. Herhalde arada olan kanama sana denk geldi bazı gebelerde oluyor son haftalarda. Sadece takip edersin bir sıkıntı olabileceğini hiç sanmıyorum canım. Tekrardan çok geçmiş olsunKızlar enfeksiyon çıkmadı idrar tahlili normal bakalım kültürü beklicem. Doktor pembe akıntıyı takip et dedi tekrarı gelmedi zaten bakalım devamı olursa ona göre tekrar muayne olurum
Bende kendimi tek sanıyordumEşimin atletleri
İdrar normalse yuksek ihtimal kultur de normal cikarKızlar enfeksiyon çıkmadı idrar tahlili normal bakalım kültürü beklicem. Doktor pembe akıntıyı takip et dedi tekrarı gelmedi zaten bakalım devamı olursa ona göre tekrar muayne olurum
Evet canım dandik çikolata değil belli yeterli geldi banaYa cok sevindim, bencede cok para vermeye gerek yok hem goruntusu de şahane
Öyle olacak gibi canım olan benim temizliğe oldu bugün bişey yapamadımİdrar normalse yuksek ihtimal kultur de normal cikar
Cok guzelmis saglicakla, vaktinde gelsin giysin kuzucuk.Zaten 10'lu hastane cikislari pahali oluyor,isimli olmayanlar bile 500-600 lira civari.Sonucta bebegin ilk kiyafetleri hatira olarak da saklanir.Kızlar selam hastane cıkısı ve yastık siparişi verdim ben cok hosuma gitti fiyatı biraz fazla gibi geldi bana ama annemler bebegin her seyini biz karsılayacagız dediği için her seyi onlar aldıkları için ben yalnızca beşik puset ve reflü yatagı almıstım simdiye kadar, bu nedenle bende hatıra kalır cekimde kullanırım diye dusundum alıverdim ,tesetturluyum birazdan avmye gidip lohusa takımıda bakacagım cunku aynı sitede lohusa takımı sordum cok fazla geldi almamaya karar verdim, umarım bulabılırım beyaz mı gri mi alsam diye kararsızım beyazlı grili almak istiyorum acıkcası full beyaz istemıyorum pek lohusalık takımını umarım şık bir seyler bulurum ,çikolatalar yaptırmıssınız bayıldım hepsine ben belki çikolata yerine lokum yaptırırm diye dusundum güllü antep fıstıklı şık lokumcuklar yine üstünde bebeğin doğumu ile ilgili baskı olan bir seyler ayyy ne kadar guzel hazırlıklar saglıkla kucagımıza alalım inşallah az kaldı inşallahEki Görüntüle 3191847
Aldigin siteyi paylasmis miydin? Bakayim ben de 100 tane siparis vereyim pahalanmadanEvet canım dandik çikolata değil belli yeterli geldi bana
Kızlar selam hastane cıkısı ve yastık siparişi verdim ben cok hosuma gitti fiyatı biraz fazla gibi geldi bana ama annemler bebegin her seyini biz karsılayacagız dediği için her seyi onlar aldıkları için ben yalnızca beşik puset ve reflü yatagı almıstım simdiye kadar, bu nedenle bende hatıra kalır cekimde kullanırım diye dusundum alıverdim ,tesetturluyum birazdan avmye gidip lohusa takımıda bakacagım cunku aynı sitede lohusa takımı sordum cok fazla geldi almamaya karar verdim, umarım bulabılırım beyaz mı gri mi alsam diye kararsızım beyazlı grili almak istiyorum acıkcası full beyaz istemıyorum pek lohusalık takımını umarım şık bir seyler bulurum ,çikolatalar yaptırmıssınız bayıldım hepsine ben belki çikolata yerine lokum yaptırırm diye dusundum güllü antep fıstıklı şık lokumcuklar yine üstünde bebeğin doğumu ile ilgili baskı olan bir seyler ayyy ne kadar guzel hazırlıklar saglıkla kucagımıza alalım inşallah az kaldı inşallahEki Görüntüle 3191847
Kızlar selam hastane cıkısı ve yastık siparişi verdim ben cok hosuma gitti fiyatı biraz fazla gibi geldi bana ama annemler bebegin her seyini biz karsılayacagız dediği için her seyi onlar aldıkları için ben yalnızca beşik puset ve reflü yatagı almıstım simdiye kadar, bu nedenle bende hatıra kalır cekimde kullanırım diye dusundum alıverdim ,tesetturluyum birazdan avmye gidip lohusa takımıda bakacagım cunku aynı sitede lohusa takımı sordum cok fazla geldi almamaya karar verdim, umarım bulabılırım beyaz mı gri mi alsam diye kararsızım beyazlı grili almak istiyorum acıkcası full beyaz istemıyorum pek lohusalık takımını umarım şık bir seyler bulurum ,çikolatalar yaptırmıssınız bayıldım hepsine ben belki çikolata yerine lokum yaptırırm diye dusundum güllü antep fıstıklı şık lokumcuklar yine üstünde bebeğin doğumu ile ilgili baskı olan bir seyler ayyy ne kadar guzel hazırlıklar saglıkla kucagımıza alalım inşallah az kaldı inşallahEki Görüntüle 3191847
oh ağız tadıyla paylaşın
Benim idrarda hic bir sey cikmadi,bende de devami gelmemisti.Vajinal enfeksiyon olabilir denmisti bana ama ne kasinti ne yanma hic bir sey yoktu.
Oluyor demek ki canım böyle benim dr da normal olabilir sorun yapma dedi saldım ben de artik testte temiz çıktı zaten