Tabii ben bir yatakci buldum ozel olcu yatak uretimi yapiyor montessori icin yapiyormus.Yari ortopedik sunger yatak dedi fiyati da uygun 1450 tl atarim sayfayi sana istersen :)Canım bu hafta arastırıcam ben de aynı ölçüde alıcam haberleselim mutlaka
Sağlıcakla gelsinler inşaallah sağlıcakla büyüsünlerMerhaba kızlar
Herkes iyidir ve bebisler dövüşlerdedir hala umarımbenimkiler hala benimle çok şükür cuma günü görmeye gittiğimde 33+2 haftaliktim bebisler de 2100, 2100, 2000 olmuştu bu sebeple 18 ocakta doğumun gerçekleşmesi kararını aldık yoksa sanirim ben patlayacağım
Öte yandan umarım sizler 37, 38 hafta taşırsınız bebislerinizi, ben son dönemi biraz ağır gecirdigim için hiç yazamıyorum ondan şimdi yazayım istedim bana da dua edin bebislerim sağlıkla gelsin dünyayasizleri kocaman öpüyorum doğumda bol bol dua edicem hepinize kendinize çok iyi bakın
Belki de ilk oturunca heyecan yapıyorum canım sıkıntı olduğunu sanmıyorum şükür ama yine bir sorayım dedim yaşayan var mi diyeTansiyon sürekli sabit kalmaz ki canim o kadar farketmesi normal bence
Ben de heyecanlanıyorum galiba çünkü is yerinde başkasına ölctürürken düsük hepBenim de genelde öyle çıkıyor. İlk ölçtüğümden 1-2 değer aşağıda çıkıyor. Gerçi ben kendimi baya gergin hissediyorum ölçerken, rahatlayınca daha iyi çıkıyor
Çok sevinirimTabii ben bir yatakci buldum ozel olcu yatak uretimi yapiyor montessori icin yapiyormus.Yari ortopedik sunger yatak dedi fiyati da uygun 1450 tl atarim sayfayi sana istersen :)
Canım e bebegin çamaşır suyu tozunu çok öneriyorlar stok bitmiş su an ama sürekli yenileniyorKizlar, kullanilmis bebek kiyafetlerinden lekeleri nasil cikardiniz? Onerebileceginiz bir urun var midir?
Canım ben şehir değiştirdim,tayin sebebiyle Diyarbakır’a yerleştik@AysemnisaBlue21 @Smgc kızlar sizlerde Antalya yazıyor. Hangi hastaneye gidiyorsunuz? Doğum ücretiyle ilgili bilgi edinebildiniz mi?
Ben elite aldim canim onunla tertemiz oldular.Diger bir kac arkadas daha Elite yle o lekeleri cikardilar.Kizlar, kullanilmis bebek kiyafetlerinden lekeleri nasil cikardiniz? Onerebileceginiz bir urun var midir?
Tamamdir cok tesekkur ederimCanım e bebegin çamaşır suyu tozunu çok öneriyorlar stok bitmiş su an ama sürekli yenileniyor
Deneyim ile kesinlesmisse ben de dogrudan bunu alayim o zaman. Cok tesekkur ederim canimBen elite aldim canim onunla tertemiz oldular.Diger bir kac arkadas daha Elite yle o lekeleri cikardilar.
Geçmiş olsun canımYok canım olmamıştı birazdan idrar vericem
Canım çok sevindim senden güzel haberler bekliyorduk zaten:)) dualarım seninle olacak. Sağlıkla sıhhatle kavuşursun inşallah kuzucuklarına. Doğumdan sonra da sana güç versin rabbim. O zamanlarda zorlanacaksın ama ağrın sızın gittiğinde rahat edeceksin Allah’ın izniyle canım.Merhaba kızlar
Herkes iyidir ve bebisler dövüşlerdedir hala umarımbenimkiler hala benimle çok şükür cuma günü görmeye gittiğimde 33+2 haftaliktim bebisler de 2100, 2100, 2000 olmuştu bu sebeple 18 ocakta doğumun gerçekleşmesi kararını aldık yoksa sanirim ben patlayacağım
Öte yandan umarım sizler 37, 38 hafta taşırsınız bebislerinizi, ben son dönemi biraz ağır gecirdigim için hiç yazamıyorum ondan şimdi yazayım istedim bana da dua edin bebislerim sağlıkla gelsin dünyayasizleri kocaman öpüyorum doğumda bol bol dua edicem hepinize kendinize çok iyi bakın
Hatirlarsan benim 23. Haftada olmustu,aynen pembe leke gelmisti peceteye.Hemen acile gitmistim bir sey cikmamisti Enfeksiyondan olabilir demislerdi.Kızlar günaydın sabah wc ye girdim çişimi yaptıktan sonra peceteye çok açık pembe leke geldi. Doktoruma yazdım son haftalarda olabiliyor takip edelim korkma dedi. Kanama şeklinde değil de silince geldi bu tarz bişey yaşayan oldu mu ?
Geçmiş olsun canım. Ben de bir kaç yerde okumuştum son haftalarda normal diyorlar. Bir de nişan kanaması var o yoğun oluyormuş. Böyle pembemsi ve leke gibi olmuyormuş canım.Kızlar günaydın sabah wc ye girdim çişimi yaptıktan sonra peceteye çok açık pembe leke geldi. Doktoruma yazdım son haftalarda olabiliyor takip edelim korkma dedi. Kanama şeklinde değil de silince geldi bu tarz bişey yaşayan oldu mu ?
Doğru canım hatırladım sen söyleyince devamı gelmedi ama verdim simdi hem idrar hem kültür. İdrar 1 saate kültür 2-3 güne çıkar dedilerHatirlarsan benim 23. Haftada olmustu,aynen pembe leke gelmisti peceteye.Hemen acile gitmistim bir sey cikmamisti Enfeksiyondan olabilir demislerdi.
Sağol canım yok nişan değil bu zaten devamı da gelmedi nişan mukus gibi oluyormuşGeçmiş olsun canım. Ben de bir kaç yerde okumuştum son haftalarda normal diyorlar. Bir de nişan kanaması var o yoğun oluyormuş. Böyle pembemsi ve leke gibi olmuyormuş canım.
Nişan pıhtıli bir kan şeklinde gelmişti bende, yoğundu. Ben de nisan olduğunu sanmıyorum senin. Hem haftan cok erken, bir de nst de baktirmistin sanirim sancin filan da yok. Muhtemelen enfeksiyondur ilaç kullanınca geçer, cok geçmiş olsun canim bol su iç bir de kuru kalmaya dikkat etSağol canım yok nişan değil bu zaten devamı da gelmedi nişan mukus gibi oluyormuş
Aynen canım bana da öyle geliyor açılma vs. Bişey yoktu zaten sancı da çıkmadı bebeğin hareketleri de normal idrar yolundan geldiğini düşünüyorum ben deNişan pıhtıli bir kan şeklinde gelmişti bende, yoğundu. Ben de nisan olduğunu sanmıyorum senin. Hem haftan cok erken, bir de nst de baktirmistin sanirim sancin filan da yok. Muhtemelen enfeksiyondur ilaç kullanınca geçer, cok geçmiş olsun canim bol su iç bir de kuru kalmaya dikkat et
Benim oglumdan kalanlar bazilari kendi kendine sararmisti bazilarinda lekesi gecmemisti. Beyaz renkleri sicak suda sabaha kadar beklettim. Sonra makinaya attim yikadim. Beyazli mavili renklileri de aksam suda beklettim ara ara lekesi gecmismi diye baktim leke gecmisse makinaya attim renkliler diye solar mi vs diye oyle kontrol ettim. Zaten arkasinda da yaziyor nasil kullanacagin lekelerin guclulugune gore ayarlarsin canimDeneyim ile kesinlesmisse ben de dogrudan bunu alayim o zaman. Cok tesekkur ederim canim
ayy hadi sağlıkla kavuşmalar nasip olsun, azıcık kalmış çok heyecanlıMerhaba kızlar
yanılmıyorsam mantar kanda enfeksiyon değerini yükseltiyor , idrarda çıkmıyor diye biliyorum. inşallah temiz çıkarEvet benim su gibi geldi ama bi daha gelmedi. Hiç bi şikayetim de yok aslında kaşıntı ağrı vs. Mantar idrar tahlilinde çıkıyor mu ?