2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canım bu hafta arastırıcam ben de aynı ölçüde alıcam haberleselim mutlaka
Tabii ben bir yatakci buldum ozel olcu yatak uretimi yapiyor montessori icin yapiyormus.Yari ortopedik sunger yatak dedi fiyati da uygun 1450 tl atarim sayfayi sana istersen :)

Sağlıcakla gelsinler inşaallah sağlıcakla büyüsünler

Kizlar, kullanilmis bebek kiyafetlerinden lekeleri nasil cikardiniz? Onerebileceginiz bir urun var midir?

Tansiyon sürekli sabit kalmaz ki canim o kadar farketmesi normal bence
Belki de ilk oturunca heyecan yapıyorum canım sıkıntı olduğunu sanmıyorum şükür ama yine bir sorayım dedim yaşayan var mi diye
Benim de genelde öyle çıkıyor. İlk ölçtüğümden 1-2 değer aşağıda çıkıyor. Gerçi ben kendimi baya gergin hissediyorum ölçerken, rahatlayınca daha iyi çıkıyor
Ben de heyecanlanıyorum galiba çünkü is yerinde başkasına ölctürürken düsük hep
Tabii ben bir yatakci buldum ozel olcu yatak uretimi yapiyor montessori icin yapiyormus.Yari ortopedik sunger yatak dedi fiyati da uygun 1450 tl atarim sayfayi sana istersen :)
Çok sevinirim

Kizlar, kullanilmis bebek kiyafetlerinden lekeleri nasil cikardiniz? Onerebileceginiz bir urun var midir?
Canım e bebegin çamaşır suyu tozunu çok öneriyorlar stok bitmiş su an ama sürekli yenileniyor

Eklentiler

• ECB540DC-5CF5-46D3-B9E2-D804B7BD1A8F.png
    345,4 KB · Görüntüleme: 42
Sanırım bu haftalarda enfeksiyon çok olabileceği için dr lar kan ve idrar istiyorlar bende geçen gün gittiğimde verdim ilaç verdi şase olandan haftaya yine gidip vereceğim protein falanda bakacaklar hala yüksekse idrar topayacağız dedi o nasıl oluyor hiçbir fikrim de yok inşallah ilaç işe yarar

Canım çok sevindim senden güzel haberler bekliyorduk zaten:)) dualarım seninle olacak. Sağlıkla sıhhatle kavuşursun inşallah kuzucuklarına. Doğumdan sonra da sana güç versin rabbim. O zamanlarda zorlanacaksın ama ağrın sızın gittiğinde rahat edeceksin Allah’ın izniyle canım.

Hatirlarsan benim 23. Haftada olmustu,aynen pembe leke gelmisti peceteye.Hemen acile gitmistim bir sey cikmamisti Enfeksiyondan olabilir demislerdi.

Geçmiş olsun canım. Ben de bir kaç yerde okumuştum son haftalarda normal diyorlar. Bir de nişan kanaması var o yoğun oluyormuş. Böyle pembemsi ve leke gibi olmuyormuş canım.

Hatirlarsan benim 23. Haftada olmustu,aynen pembe leke gelmisti peceteye.Hemen acile gitmistim bir sey cikmamisti Enfeksiyondan olabilir demislerdi.
Doğru canım hatırladım sen söyleyince devamı gelmedi ama verdim simdi hem idrar hem kültür. İdrar 1 saate kültür 2-3 güne çıkar dediler

Sağol canım yok nişan değil bu zaten devamı da gelmedi nişan mukus gibi oluyormuş
Nişan pıhtıli bir kan şeklinde gelmişti bende, yoğundu. Ben de nisan olduğunu sanmıyorum senin. Hem haftan cok erken, bir de nst de baktirmistin sanirim sancin filan da yok. Muhtemelen enfeksiyondur ilaç kullanınca geçer, cok geçmiş olsun canim bol su iç bir de kuru kalmaya dikkat et

Aynen canım bana da öyle geliyor açılma vs. Bişey yoktu zaten sancı da çıkmadı bebeğin hareketleri de normal idrar yolundan geldiğini düşünüyorum ben de

Deneyim ile kesinlesmisse ben de dogrudan bunu alayim o zaman. Cok tesekkur ederim canim
Benim oglumdan kalanlar bazilari kendi kendine sararmisti bazilarinda lekesi gecmemisti. Beyaz renkleri sicak suda sabaha kadar beklettim. Sonra makinaya attim yikadim. Beyazli mavili renklileri de aksam suda beklettim ara ara lekesi gecmismi diye baktim leke gecmisse makinaya attim renkliler diye solar mi vs diye oyle kontrol ettim. Zaten arkasinda da yaziyor nasil kullanacagin lekelerin guclulugune gore ayarlarsin canim

ayy hadi sağlıkla kavuşmalar nasip olsun, azıcık kalmış çok heyecanlı

Evet benim su gibi geldi ama bi daha gelmedi. Hiç bi şikayetim de yok aslında kaşıntı ağrı vs. Mantar idrar tahlilinde çıkıyor mu ?
yanılmıyorsam mantar kanda enfeksiyon değerini yükseltiyor , idrarda çıkmıyor diye biliyorum. inşallah temiz çıkar son zamanlara doğru akıntıların artması normal diyorlar. belki ufak bi tahriş durumu da yaşamış olbilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…