2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canım öncelikle geçmiş olsun, sonucun da güzel çıkmış. İnşallah sağlıkla vaktinde bebişini kucağına alırsınız 🌸 bebek çikolataları ile de ağzınız tatlanır inşallah ☺️
Çok teşekkürler canım amin inşallah sağlıcakla 🙏
Aldigin siteyi paylasmis miydin? Bakayim ben de 100 tane siparis vereyim pahalanmadan😀
@ cikolatamadeni canım
doktorum gibi olacağım biraz su için kızlar booolll bol su için ufak bi enfeksiyonsa bol su içip sık idrara çıkmak bile antibiyotiğe gerek kalmadan çözüyor enfeksiyonu. enfeksiyon yoksa da zaten önlem gibi düşünün.
İciyordum ama daha dikkat edicem canim

Kızlar bime gelmis 55 liraya aldım fiyatı çok iyi

Eklentiler

• IMG_20230115_160028.jpg
    IMG_20230115_160028.jpg
    224,2 KB · Görüntüleme: 82
  • IMG_20230115_160052.jpg
    IMG_20230115_160052.jpg
    193 KB · Görüntüleme: 72
🫢🫢 gecenin şu saatinde önüme kebaplar İskenderler gelse daha yok mu diyeceğim resmen 🙈 keşke benimde midem almasaaaa 😮‍💨
İşte bu ben 😀
Merhaba kızlar 🌸

Herkes iyidir ve bebisler dövüşlerdedir hala umarım 🥰 benimkiler hala benimle çok şükür 👍 cuma günü görmeye gittiğimde 33+2 haftaliktim bebisler de 2100, 2100, 2000 olmuştu bu sebeple 18 ocakta doğumun gerçekleşmesi kararını aldık yoksa sanirim ben patlayacağım 🙈🤣

Öte yandan umarım sizler 37, 38 hafta taşırsınız bebislerinizi, ben son dönemi biraz ağır gecirdigim için hiç yazamıyorum ondan şimdi yazayım istedim bana da dua edin bebislerim sağlıkla gelsin dünyaya 😊🌸 sizleri kocaman öpüyorum doğumda bol bol dua edicem hepinize kendinize çok iyi bakın 😘🥰🌸🌸
Maşallah 🧿 lütfen bizi haberdar et, çok heyecanlı gerçekten

Bakalım canim takip edicem nişan falan olmasın da gerisi hallolur
Geçmiş olsun canım umarım önemli bir şey değildir, Nişan ben de sümüksü ve açık kahverengi şeklindeydi, kimden dinlediysem onlarda öyleydi. Belki bu ara fazla yoruldun olabilir mi

Kızlar selam hastane cıkısı ve yastık siparişi verdim ben cok hosuma gitti fiyatı biraz fazla gibi geldi bana ama annemler bebegin her seyini biz karsılayacagız dediği için her seyi onlar aldıkları için ben yalnızca beşik puset ve reflü yatagı almıstım simdiye kadar, bu nedenle bende hatıra kalır cekimde kullanırım diye dusundum alıverdim ,tesetturluyum birazdan avmye gidip lohusa takımıda bakacagım cunku aynı sitede lohusa takımı sordum cok fazla geldi almamaya karar verdim, umarım bulabılırım beyaz mı gri mi alsam diye kararsızım beyazlı grili almak istiyorum acıkcası full beyaz istemıyorum pek lohusalık takımını umarım şık bir seyler bulurum ,çikolatalar yaptırmıssınız bayıldım hepsine ben belki çikolata yerine lokum yaptırırm diye dusundum güllü antep fıstıklı şık lokumcuklar yine üstünde bebeğin doğumu ile ilgili baskı olan bir seyler ayyy ne kadar guzel hazırlıklar saglıkla kucagımıza alalım inşallah az kaldı inşallah 🙏💖💖Eki Görüntüle 3191847
Grili bulabilir.misin bilmiyorum canim da ben beysz almistim önden deseninde grilik vardi beyaz her zaman guzeldir. Tacini terligini grili bir seyler alirsin.

Kizlar, kullanilmis bebek kiyafetlerinden lekeleri nasil cikardiniz? Onerebileceginiz bir urun var midir?
Trendyol elite home diye toz deterjan aldım, geceden sıcak suya deterjan ile bıraktım kıyafetleri. Sabahta aynı deterjan ile yıkadım. Eski lekelerin /90 ı çıkmıştı

Geçmiş olsun canım umarım önemli bir şey değildir, Nişan ben de sümüksü ve açık kahverengi şeklindeydi, kimden dinlediysem onlarda öyleydi. Belki bu ara fazla yoruldun olabilir mi
Sağol canım öyleymiş onu da öğrenmiş oldum bahane ile 🥲 Devamı gelmez insallah geçici bişeydir

Benim oglumdan kalanlar bazilari kendi kendine sararmisti bazilarinda lekesi gecmemisti. Beyaz renkleri sicak suda sabaha kadar beklettim. Sonra makinaya attim yikadim. Beyazli mavili renklileri de aksam suda beklettim ara ara lekesi gecmismi diye baktim leke gecmisse makinaya attim renkliler diye solar mi vs diye oyle kontrol ettim. Zaten arkasinda da yaziyor nasil kullanacagin lekelerin guclulugune gore ayarlarsin canim
Tamamdir canim cok tesekkur ederim. 🙂Her yerde bulabilirim dimi? Elite diye bakmam yeterli?

Çok güzel canım güle güle giysin inşallah 🤩🥰 Ben de alacağım fazla bir şey yok diye isimli hastane çıkışı ve 40 mevlidinde giydiririm inşallah diye elbise aldım yine isimli. Çok güzel olmuş, geldi ben de çok beğendim.

Ben bi lohusa takımı almıştım, foto atarım birazdan. Ben beğendim, ilgini çekerse sen de bakabilirsin
Tesekkur ederim 🙏🙏
Ay cok sevınırım bakmak isterim 🙏🙏

Trendyol elite home diye toz deterjan aldım, geceden sıcak suya deterjan ile bıraktım kıyafetleri. Sabahta aynı deterjan ile yıkadım. Eski lekelerin /90 ı çıkmıştı
Sagol canim ben de boyle yapacagim. Kesin cozum anlasilan. Tertemiz kiyafetler sararmis. Cok mersi 🙏❤️

Kızlar enfeksiyon çıkmadı idrar tahlili normal bakalım kültürü beklicem. Doktor pembe akıntıyı takip et dedi tekrarı gelmedi zaten bakalım devamı olursa ona göre tekrar muayne olurum
Canım geçmiş olsun çok şükür enfeksiyon çıkmamış diğeri de temiz gelir inşallah🙏🌸

Grili bulabilir.misin bilmiyorum canim da ben beysz almistim önden deseninde grilik vardi beyaz her zaman guzeldir. Tacini terligini grili bir seyler alirsin.
Boyle beyaz agırlıklı araya gri karısımlı bir seyler bulsam Süper olacak bulabılırim inşallah, bu arada doktorum progestana 32 ye kadar devam dedi yürüyüşede 32 den sonra izin verdi 🤗

X