2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Nisan pembemsi ama boyle yapiskan olurmus. Nişani gelen arkadaslar daha iyi bilir. Bence enfeksiyon falan da olabilir canim.
Nisan oyle bir sey degil canim, bariz anlarsin nisani. Bence mantar gibi bi sey oldun sen, kanama yapar o... Yarin insallah belli olur. Gecmis olsun
Evet benim su gibi geldi ama bi daha gelmedi. Hiç bi şikayetim de yok aslında kaşıntı ağrı vs. Mantar idrar tahlilinde çıkıyor mu ?

Korkma inşallah canım, ilişki filan olduysa onunla alakalı da olabilir. Bi de aspirin kullanıyordun diye hatırlıyorum. O da yapabilir, Allah’a emanet

Maşallah canım, seninle günlerimiz aynı ve bebeklerimizde nerdeyse aynı kiloda. Tek farkımız senin X3 olman maşallah Allah’ın kudreti, ne güzellikler lütfediyor bizlere hamdolsun.

Senin ve bebeklerinin sağlık afiyet haberini bekliyor olacağız inşallah. Allah’a emanet olun

Kizlar bebegine yatak alan var mi? Sunger yatak oneriliyor diye okudum yayli yataklar iyi degilmis omurgalari icin.Aldiysaniz nereden aldiniz?

Evet benim su gibi geldi ama bi daha gelmedi. Hiç bi şikayetim de yok aslında kaşıntı ağrı vs. Mantar idrar tahlilinde çıkıyor mu ?
Sen yesilimsi akintim var demistin ya ordan mantari dusundum. Vajinal kulturden belli oluyor da ama baksa anlar doktor tahlile bile gerek yok zaten... Sik ic camasiri degistirip kuru tutman lazim oyleyse. Bazen yanma kasinti olmadan da olabilir canim, bir cok mantar turu var.

Kizlar bebegine yatak alan var mi? Sunger yatak oneriliyor diye okudum yayli yataklar iyi degilmis omurgalari icin.Aldiysaniz nereden aldiniz?
Mobilyanin icindeki ideal oluyor. Evet biz kizima 2.5 yasinda yatak almistik. Doktoru yari ortapedik aldirmisti. Kesinlikle bebege uygun degilmis yaylilar. Sunger olmali yani.

Mobilyanin icindeki ideal oluyor. Evet biz kizima 2.5 yasinda yatak almistik. Doktoru yari ortapedik aldirmisti. Kesinlikle bebege uygun degilmis yaylilar. Sunger olmali yani.
Mobilyamin icinde yatak yok kendim alicam :) anne yani degil odasina direkt 90x190 yaptirdim yatagini.Bende yaysizlara bakayim ama bilindik markalar disinda digerleri cok guven vermedi bana,bilindik markalarda ucmus fiyatlar.Biraz arastirayim tesekkur ederim :))

Sağlıkla gelsinler inşallah canım. Doğum da doğum sonrası da çok güzel geçer inşallah

Vericem canım test bakalım belli olur inşallah

Kızlar ben şimdi mesela tansiyon ölçümü yapıyorum günlük oturuyorum beş on dk geçiyor ölçüyorum 13-8 çıkıyor mesela sonra beş dk daha bekleyip ölçümde 11-7 çıkıyor makinem omron. Bu kadar farketmesi normal mi? Yoksa az beklediğim için mi 13 çıkıyor bazen.

Dun ayakta falan cok kaldiysanda olabilir canim. Haber et canim sonucunu bir sey yoktur cok az gelmis zsten nişandir.deyip korkutma kendini.
Yok kuzum hep oturdum aslında bana da enfeksiyon tarzı bişi gibi geliyor şimdi gidiyorum bakalım acilden vericem hem tahlil hem kültür

Tansiyon sürekli sabit kalmaz ki canim o kadar farketmesi normal bence

Canım bu hafta arastırıcam ben de aynı ölçüde alıcam haberleselim mutlaka

Benim de genelde öyle çıkıyor. İlk ölçtüğümden 1-2 değer aşağıda çıkıyor. Gerçi ben kendimi baya gergin hissediyorum ölçerken, rahatlayınca daha iyi çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…