Nisan pembemsi ama boyle yapiskan olurmus. Nişani gelen arkadaslar daha iyi bilir. Bence enfeksiyon falan da olabilir canim.Bakalım canim takip edicem nişan falan olmasın da gerisi hallolur
Nisan oyle bir sey degil canim, bariz anlarsin nisani. Bence mantar gibi bi sey oldun sen, kanama yapar o... Yarin insallah belli olur. Gecmis olsunBakalım canim takip edicem nişan falan olmasın da gerisi hallolur
Nisan pembemsi ama boyle yapiskan olurmus. Nişani gelen arkadaslar daha iyi bilir. Bence enfeksiyon falan da olabilir canim.
Evet benim su gibi geldi ama bi daha gelmedi. Hiç bi şikayetim de yok aslında kaşıntı ağrı vs. Mantar idrar tahlilinde çıkıyor mu ?Nisan oyle bir sey degil canim, bariz anlarsin nisani. Bence mantar gibi bi sey oldun sen, kanama yapar o... Yarin insallah belli olur. Gecmis olsun
Kızlar günaydın sabah wc ye girdim çişimi yaptıktan sonra peceteye çok açık pembe leke geldi. Doktoruma yazdım son haftalarda olabiliyor takip edelim korkma dedi. Kanama şeklinde değil de silince geldi bu tarz bişey yaşayan oldu mu ?
Merhaba kızlar
Herkes iyidir ve bebisler dövüşlerdedir hala umarımbenimkiler hala benimle çok şükür cuma günü görmeye gittiğimde 33+2 haftaliktim bebisler de 2100, 2100, 2000 olmuştu bu sebeple 18 ocakta doğumun gerçekleşmesi kararını aldık yoksa sanirim ben patlayacağım
Öte yandan umarım sizler 37, 38 hafta taşırsınız bebislerinizi, ben son dönemi biraz ağır gecirdigim için hiç yazamıyorum ondan şimdi yazayım istedim bana da dua edin bebislerim sağlıkla gelsin dünyayasizleri kocaman öpüyorum doğumda bol bol dua edicem hepinize kendinize çok iyi bakın
Yok canım olmamıştı birazdan idrar vericemKorkma inşallah canım, ilişki filan olduysa onunla alakalı da olabilir. Bi de aspirin kullanıyordun diye hatırlıyorum. O da yapabilir, Allah’a emanet
Yok canım olmamıştı birazdan idrar vericem
Sen yesilimsi akintim var demistin ya ordan mantari dusundum. Vajinal kulturden belli oluyor da ama baksa anlar doktor tahlile bile gerek yok zaten... Sik ic camasiri degistirip kuru tutman lazim oyleyse. Bazen yanma kasinti olmadan da olabilir canim, bir cok mantar turu var.Evet benim su gibi geldi ama bi daha gelmedi. Hiç bi şikayetim de yok aslında kaşıntı ağrı vs. Mantar idrar tahlilinde çıkıyor mu ?
Mobilyanin icindeki ideal oluyor. Evet biz kizima 2.5 yasinda yatak almistik. Doktoru yari ortapedik aldirmisti. Kesinlikle bebege uygun degilmis yaylilar. Sunger olmali yani.Kizlar bebegine yatak alan var mi? Sunger yatak oneriliyor diye okudum yayli yataklar iyi degilmis omurgalari icin.Aldiysaniz nereden aldiniz?
Mobilyamin icinde yatak yok kendim alicam :) anne yani degil odasina direkt 90x190 yaptirdim yatagini.Bende yaysizlara bakayim ama bilindik markalar disinda digerleri cok guven vermedi bana,bilindik markalarda ucmus fiyatlar.Biraz arastirayim tesekkur ederim :))Mobilyanin icindeki ideal oluyor. Evet biz kizima 2.5 yasinda yatak almistik. Doktoru yari ortapedik aldirmisti. Kesinlikle bebege uygun degilmis yaylilar. Sunger olmali yani.
Sağlıkla gelsinler inşallah canım. Doğum da doğum sonrası da çok güzel geçer inşallahMerhaba kızlar
Herkes iyidir ve bebisler dövüşlerdedir hala umarımbenimkiler hala benimle çok şükür cuma günü görmeye gittiğimde 33+2 haftaliktim bebisler de 2100, 2100, 2000 olmuştu bu sebeple 18 ocakta doğumun gerçekleşmesi kararını aldık yoksa sanirim ben patlayacağım
Öte yandan umarım sizler 37, 38 hafta taşırsınız bebislerinizi, ben son dönemi biraz ağır gecirdigim için hiç yazamıyorum ondan şimdi yazayım istedim bana da dua edin bebislerim sağlıkla gelsin dünyayasizleri kocaman öpüyorum doğumda bol bol dua edicem hepinize kendinize çok iyi bakın
Tamam canım dikkat edicem sağolDaha öncede yazmıştım, idrarın ilk başını değil ortasını doldurmaya çalış kaba. Güzel haberlerini bekliyorum
Vericem canım test bakalım belli olur inşallahSen yesilimsi akintim var demistin ya ordan mantari dusundum. Vajinal kulturden belli oluyor da ama baksa anlar doktor tahlile bile gerek yok zaten... Sik ic camasiri degistirip kuru tutman lazim oyleyse. Bazen yanma kasinti olmadan da olabilir canim, bir cok mantar turu var.
Dun ayakta falan cok kaldiysanda olabilir canim. Haber et canim sonucunu bir sey yoktur cok az gelmis zsten nişandir.deyip korkutma kendini.Yok canım olmamıştı birazdan idrar vericem
Yok kuzum hep oturdum aslında bana da enfeksiyon tarzı bişi gibi geliyor şimdi gidiyorum bakalım acilden vericem hem tahlil hem kültürDun ayakta falan cok kaldiysanda olabilir canim. Haber et canim sonucunu bir sey yoktur cok az gelmis zsten nişandir.deyip korkutma kendini.
Tansiyon sürekli sabit kalmaz ki canim o kadar farketmesi normal benceKızlar ben şimdi mesela tansiyon ölçümü yapıyorum günlük oturuyorum beş on dk geçiyor ölçüyorum 13-8 çıkıyor mesela sonra beş dk daha bekleyip ölçümde 11-7 çıkıyor makinem omron. Bu kadar farketmesi normal mi? Yoksa az beklediğim için mi 13 çıkıyor bazen.
Canım bu hafta arastırıcam ben de aynı ölçüde alıcam haberleselim mutlakaMobilyamin icinde yatak yok kendim alicam :) anne yani degil odasina direkt 90x190 yaptirdim yatagini.Bende yaysizlara bakayim ama bilindik markalar disinda digerleri cok guven vermedi bana,bilindik markalarda ucmus fiyatlar.Biraz arastirayim tesekkur ederim :))
Kızlar ben şimdi mesela tansiyon ölçümü yapıyorum günlük oturuyorum beş on dk geçiyor ölçüyorum 13-8 çıkıyor mesela sonra beş dk daha bekleyip ölçümde 11-7 çıkıyor makinem omron. Bu kadar farketmesi normal mi? Yoksa az beklediğim için mi 13 çıkıyor bazen.