2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canım öncelikle geçmiş olsun, sonucun da güzel çıkmış. İnşallah sağlıkla vaktinde bebişini kucağına alırsınız bebek çikolataları ile de ağzınız tatlanır inşallah
Çok teşekkürler canım amin inşallah sağlıcakla
Aldigin siteyi paylasmis miydin? Bakayim ben de 100 tane siparis vereyim pahalanmadan
@ cikolatamadeni canım
İciyordum ama daha dikkat edicem canim

gecenin şu saatinde önüme kebaplar İskenderler gelse daha yok mu diyeceğim resmen keşke benimde midem almasaaaa
İşte bu ben
Maşallah lütfen bizi haberdar et, çok heyecanlı gerçekten

Bakalım canim takip edicem nişan falan olmasın da gerisi hallolur
Geçmiş olsun canım umarım önemli bir şey değildir, Nişan ben de sümüksü ve açık kahverengi şeklindeydi, kimden dinlediysem onlarda öyleydi. Belki bu ara fazla yoruldun olabilir mi

Grili bulabilir.misin bilmiyorum canim da ben beysz almistim önden deseninde grilik vardi beyaz her zaman guzeldir. Tacini terligini grili bir seyler alirsin.

Kizlar, kullanilmis bebek kiyafetlerinden lekeleri nasil cikardiniz? Onerebileceginiz bir urun var midir?
Trendyol elite home diye toz deterjan aldım, geceden sıcak suya deterjan ile bıraktım kıyafetleri. Sabahta aynı deterjan ile yıkadım. Eski lekelerin /90 ı çıkmıştı

Geçmiş olsun canım umarım önemli bir şey değildir, Nişan ben de sümüksü ve açık kahverengi şeklindeydi, kimden dinlediysem onlarda öyleydi. Belki bu ara fazla yoruldun olabilir mi
Sağol canım öyleymiş onu da öğrenmiş oldum bahane ile Devamı gelmez insallah geçici bişeydir

Oğlumdan kalanlar.olmasaydi kesin alirdim. Bunlar acayip oyaliyordu oğlumu daha 3 aylikti eline aliyordu.inceliyordu. Iyi etmissin almisisin cok.sey ögrendik bunlardan
Benim de hoşuma gidiyor videolarda görüyorum bebeklerin baya ilgisini cekiyor

Tamamdir canim cok tesekkur ederim. Her yerde bulabilirim dimi? Elite diye bakmam yeterli?

Tesekkur ederim
Ay cok sevınırım bakmak isterim

Trendyol elite home diye toz deterjan aldım, geceden sıcak suya deterjan ile bıraktım kıyafetleri. Sabahta aynı deterjan ile yıkadım. Eski lekelerin /90 ı çıkmıştı
Sagol canim ben de boyle yapacagim. Kesin cozum anlasilan. Tertemiz kiyafetler sararmis. Cok mersi

Kızlar enfeksiyon çıkmadı idrar tahlili normal bakalım kültürü beklicem. Doktor pembe akıntıyı takip et dedi tekrarı gelmedi zaten bakalım devamı olursa ona göre tekrar muayne olurum
Canım geçmiş olsun çok şükür enfeksiyon çıkmamış diğeri de temiz gelir inşallah

Grili bulabilir.misin bilmiyorum canim da ben beysz almistim önden deseninde grilik vardi beyaz her zaman guzeldir. Tacini terligini grili bir seyler alirsin.
Boyle beyaz agırlıklı araya gri karısımlı bir seyler bulsam Süper olacak bulabılırim inşallah, bu arada doktorum progestana 32 ye kadar devam dedi yürüyüşede 32 den sonra izin verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…