2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300

Bende dün çok kötüydüm o kadar az hareket etti ki çok panik yaptım,aklım takıldı ama bugün her zamanki gibi hareketlendi hatta hala da devam ediyor çok şükür Demek ki bir önceki günden yorgundu küçük hanım

İdrar kültürü de bakılsın bence, üreme varmı yokmu diye ona göre kullanırsın. Benim ki çok şiddetliydi antibiyotik bile kulladım öyle atlattım şükür.

Canım bende çevremde yok sanırdım taaaaa ki karşılaşana kadar ve hiç ummadığın insanlar çıkabiliyor gerçekten

Haketmis ama yaaa valla çok iyi yapmışsın canım

Benim akrabalarim pelit yicek kadar değerli değil ya

canım benim ilki de normal doğum ama dediğin gibi çok da kolay diyemem ama en önemlisi annenin de bebeğinde sağlıklı olması geçecek bir süreç sonuçta bazen tercih hakkında olmuyor normal olmasını istiyorsun şartlar sezeryana zorluyor hayırlısı istemek gerek

ilk doğumumda devlette yaptım ben akşam sancılarım başladı hafiften sabah 6 da gittim doktora ama bağırsaklarım çalışmaya başladı gece kaç kere lavaboya gittim hastanede lavman da yapılmadı o yüzden her yerde yapılmıyor bence
canım herkesin süreci farklı kimseyi dinleyip kendine baz alma bence normal de olsa sezaryan da olsa bir şekilde geçecek ve en güzel yanı ise sonucu karşında minicik suratıyla sana bakan bir minnoş
ayyy bende çok beğenerek aldım çok fonksiyonlu oalması anne yanı olması eğim verilebiliyor taşıması kolay inşallah kullanırken de memnun kalırız
canım stres yapma evde sen dikkat et ama ölçümlerini ihmal etme halledersin inşallah çok geçmiş olsun

Kızlar bakın aktüel ürünlere belki işimize yarayacak bir şey çıkar
Ben mesela şu hışırtılı kitaptan alayım diyorum diğer eğitici kitaplar da güzele benziyor

Eklentiler

• E57D25C9-9DEF-421E-B91B-44AF446CC397.png
    558,7 KB · Görüntüleme: 86
  • 64E4395B-53BF-42B0-AD01-BFA69E69981E.jpeg
    159,9 KB · Görüntüleme: 78
Karnımın altı kaşınıyordu bugün baktım çatlaklar başlamış
Ne kullanıyorsun canım? Ben hem jel liarac hem yağ çeşitleri kullandığımda benimde kaşıntı oluyordu. Yağları bıraktım sadece liarac kullanmaya devam ettim kaşıntı geçti, henüz çatlak yok ama ilerde ne olur bilemem, en azından kaşıntı durdu ilerlemedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…