- 29 Temmuz 2022
- 1.089
- 2.595
- 33
Canım benimde dün ve ondan önceki gün öyle çok az hareket etti. Bende biraz evhamlandım ama bugun baya hareketli içim rahatladı. Konumlarıyla alakalı olabilir. Zaten uzan biraz bi şeyler ye mutlaka bi kıpırtı hissediyorsun
Bende dün çok kötüydüm o kadar az hareket etti ki çok panik yaptım,aklım takıldı ama bugün her zamanki gibi hareketlendi hatta hala da devam ediyor çok şükürBenim de öyle canim. Bazen çok hareket ediyor cok sert dönüşleri oluyor bazı günler de daha az. Her gün 10 hareket hissediyor musun ona dikkat et, benim doktorum 28den sonra bu şekilde saymaya başla demisti. Endişelenme hepimizin bu şekilde oluyor, bence bazı günler çok yoğun hareketten sonra yorulup dinleniyorlar:)
İdrar kültürü de bakılsın bence, üreme varmı yokmu diye ona göre kullanırsın. Benim ki çok şiddetliydi antibiyotik bile kulladım öyle atlattım şükür.Evet bana da bunu vermiş canım. Ben tahlil sonucumu diğer doktoruma yollamıştım, ilaç kullanmak istemiyorum yazmıştım. Bana “idrar kültürü verelim” yazmış. Arada kaldım şimdi kullansam mı kullanmasam mı bilemedim
Canım bende çevremde yok sanırdım taaaaa ki karşılaşana kadar ve hiç ummadığın insanlar çıkabiliyor gerçektenMaşallah maşallahSağlıkla gelsin inşallah
Ay bunlar nasıl insanlar yaaGerçekten çok şaşırıyor ve deliriyorum Allah'a çok şükür çevremde öyle insanlar yok yaa Hepsi hepimizden uzak olsun lütfeeennn
Haketmis ama yaaaHamileliğim zor geçiyor geçen ay emrivaki ile haz almadığım biri aradı akşama yemeğe geliyoruz diye pat diye ve geldi de yanında yüz kişiyle. Evime temizliğe gelen kadına da dedim ki bugün temizlik yapma yemek yap. Ortalığı da toplama böyle kalsın. Geldiler haz almadığım kadına dedim sen yabancı değilsin ben hastayım raporluyum sofrayı sen hallet hizmet artık senden, ben masaya oturuyorum. Bize hizmet etmekten yemek yiyemedi üstüne de tüm bulaşığı kitledim. Hala söyleniyormuş misafirliğe gittim de köle gibi iş yaptırdı diye. Bunu diyen birine öyle bir uçarım ki lohusa sendromuyla..
Halden anlamayana az bile tatlımHaketmis ama yaaavalla çok iyi yapmışsın canım
Çikolata atölyesi sayfasına da bakabilirsiniz. Fiyatları daha uygun gibi. Trendyol ve kendi sitesi var. Ayrıca instagramdan da verebiliyorsunuz.Çok teşekkürler hemen inceliyeceğim
Benim akrabalarim pelit yicek kadar değerli değil yaİnstgramdan bu hesaptan verdim. Çikolatayı genelde Elvan marka veriyorlar ama isteye göre değişiyor ben Pelit çikolata olacak şekilde fiyat aldım 489 TL’ye 100 Adet var içerisinden metal kutusunun baskılanmadan önce de örneğini yolladılar bana onayladım çokta güzel olmuştu. Tavsiye ederim bi bakın isterseniz sayfaya sizde.
Yaaaa çok iyi assdffaasdffBenim akrabalarim pelit yicek kadar değerli değil ya
canım benim ilki de normal doğum ama dediğin gibi çok da kolay diyemem ama en önemlisi annenin de bebeğinde sağlıklı olması geçecek bir süreç sonuçta bazen tercih hakkında olmuyor normal olmasını istiyorsun şartlar sezeryana zorluyor hayırlısı istemek gereknormal doğumun ertesi günü her şey bitiyor fikrine katılmıyorum. kişiden kişiye değişiyor maalesef....normal doğum yaptım ve 40 gün kanamam oldu, 2 gün yerimden kıpırdayamadım ki acayip az canlı ve hiç canı kıymetli bir tip değilimdir, bir de bütün gün sancı çek tabi 12 saat sonrası hiçte öyle kolay falan olmuyor,bebeğim ememedi,sonrası 2 gün hastanede kaldık ve 2 gün boyunca foto çekimini vb. geçtim, üstüme giydirdikleri geceliği bile değiştirecek ne halim ne dermanım oldu, bir sürü de kan kaybettim....normal doğumun da her türü herkesin anlattığı gibi değil bence, görümcemizin de normal doğum sonrası hiç öyle anlatıldığı gibi olmadı dikişleri attı, 2 ay çekti diyebilirim...gelinimiz de ilk doğumu normal 2. sezeryan oldu, çok üzülerek sezeryana girdi, ve sonrası için aynı şeyi söyledi, sezeryana çok zor diyorlar bence normal doğumdan daha rahatmış dedi..bence kişiye göre ve sezeryanı yapan doktora göre değşiyor...o nedenle hayırlısını istemek lazım....ve doktora güvenmek lazım..
canım sana lavman konusunu soracağım, benim ilk doğumum özel hastanede idi, lavman falan yapmadılar, malum istemediğim şeyler oldu :S şu an öyle bir durum yaşamak istemiyorum, doğuma gitmeden ben kendi lavmanımı yapsam olmaz mı acaba? senin de birinde yapmışlar birinde yapmamışlar, yine normal doğum olursa ıkınırken rahat olmak istiyorum...
canım herkesin süreci farklı kimseyi dinleyip kendine baz alma bence normal de olsa sezaryan da olsa bir şekilde geçecek ve en güzel yanı ise sonucu karşında minicik suratıyla sana bakan bir minnoşSelam kızlar, bizim de bu cumartesi kontrolümüz var. Bir şey sormak istiyorum, size de arada doğum korkusu geliyor mu? hangisi olacak sezeryan mı normal doğum mu acaba diye düşünüp biraz tedirginleşiyorumilk doğumum olacak Allah kolaylıkla nasip etsin inşallah, ondan sanırım. kimseyle de konuşamıyorum, herkes doğumlarının en kötü yönünü anlatıyor çünkü
ayyy bende çok beğenerek aldım çok fonksiyonlu oalması anne yanı olması eğim verilebiliyor taşıması kolay inşallah kullanırken de memnun kalırızNext2me magic beyaz olanı dün aldım kızlar düzgün kullanılmış fonksiyonları sağlamdı, dediğiniz gibi iskeletini silerim, yan kılıflar makina ya da kuru temizlemeye gider bakıcam talimatlara ama sünger yatağı 2.el kullanmak içime sinmedi onun sıfırını sipariş edicem. Çok kulanışlı geldi bana da, özellikle benim gibi beli sakatlanmaya müsait olanlar için eğil kalk yapmadan çocuğu koyabilmek, odalar arası taşıyabilmek vs. çok iyi olacak.
canım stres yapma evde sen dikkat et ama ölçümlerini ihmal etme halledersin inşallah çok geçmiş olsunDoktorum diyabete yönlendirmişti. Oradaki asistan hocasıyla konuştu yatırmamız gerekiyor dedi. Ama benim şöyle bir durumum var. Çocuğum okula gidiyor küçük. 2-3 gün yatıracaklar. Burada hiç kimsem yok. O yüzden Salı gününe kadar cihaz alıp takip etmeyi düşünüyorum. Şekerim düşmezse Salı günü annemi çağırıp gidip yatışımı yapacağım. 4 günde bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Perinatoloğum da bebeklerin durumuna baktı. Hiç bir sıkıntı yok. Haftalarıyla uyumlular. Suları da çok iyi dedi. Tansiyonum da 10-8 çıktı. Tansiyonda da bir sıkıntı yok. Kilom da 2 aydır aynı. Gebeliğim başından beri 7 kilo aldım. Bu gebeliğimde yeme içmeme hiç dikkat edemedim. Simit, patates, cips, tatlı, beyaz ekmek yedim. Sürekli hazır şeyler yedim. Bir yeme düzenim olmadı. Ondan kaynaklandığını düşünüyorum.
Salıya kadar yediklerime dikkat edip ölçüm yapacağım. Perinatoloğum da sana güveniyorum yaparsın dedi
Şu yatak eğimli mi acaba fiyatı çok iyiymişKızlar bakın aktüel ürünlere belki işimize yarayacak bir şey çıkar
Ben mesela şu hışırtılı kitaptan alayım diyorum diğer eğitici kitaplar da güzele benziyor
Yaaa yemin ediyorum, ben de bir şey yaptırmayı bu yüzden istemiyorumBenim akrabalarim pelit yicek kadar değerli değil ya
reflü yatağı gibi mi? Bence değildir benzerlerini görmüştüm onlar değildi çünkü,ama geçmiş yıllarda yine gelmişti bunlar alan varsa bizi aydınlatsınŞu yatak eğimli mi acaba fiyatı çok iyiymiş
Ben yapmiyorum ozel bi sey. Normal cikolata tutuyorum gelene. Evimde her zaman yaptigim sey zatenYaaa yemin ediyorum, ben de bir şey yaptırmayı bu yüzden istemiyorum.
Mükemmel bir şeysin sen
Baby nest eğimli olmuyor canım eğer sorduğun oysa.reflü yatağı gibi mi? Bence değildir benzerlerini görmüştüm onlar değildi çünkü,ama geçmiş yıllarda yine gelmişti bunlar alan varsa bizi aydınlatsın
Evet yemekten hemen önce ve 1 saat sonra. Bugün öğlen aç 79 tok 134 çıktı. Hercümerc değişkenlik gösteriyor.Ölçümü nasıl yapıyorsun canım, yemekten önce ve yemekten bir saat sonra mı?
Ne kullanıyorsun canım? Ben hem jel liarac hem yağ çeşitleri kullandığımda benimde kaşıntı oluyordu. Yağları bıraktım sadece liarac kullanmaya devam ettim kaşıntı geçti, henüz çatlak yok ama ilerde ne olur bilemem, en azından kaşıntı durdu ilerlemedi.Karnımın altı kaşınıyordu bugün baktım çatlaklar başlamış
bim cikolatası yeter onlaraYaaa yemin ediyorum, ben de bir şey yaptırmayı bu yüzden istemiyorum.
Mükemmel bir şeysin sen