2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Anladım canım tabi birakabilecegin biri yoksa zor olur dediğin gibi takip et bakalım inşallah düşer de gerek kalmaz

Ben diyet yapmama rağmen yüksek çıkıyor yine de. Akşam yemeğinde yarım(başlıcan) karnı yarık 6 kaşık puldur pilavı ve salata yedim ekmek vs yok. Açlık 84, 148 1 saat da 148 çıktı. Salataya hafif zeytinyağı ve limon ekledim ondan mı oldu bilmiyorum ama günü gününü tutmuyor.

Benimde ağrıyor sütyen sıkıntı herhalde onu da takmadan edemiyorum çok sızlıyorlar hamilelerin başında böyleydi sonra ağrı geçti son zamanlara geldim yine başladı. Bazen de ateş gibi oluyorlar kızardıklarını görüyorum baktığımda cayır cayır yanıyorlar resmen. Kendi kendine geçiyor yanması sonra.

Bana da kötü yönlerini anlattılar. Ben sezaryan oldum sezeryan ağrısını hiç yaşamadım sadecede omuzlarım tutuldu ameliyathane soğuk klimada tam omuzlarıma vurmuş herhalde 10 gün onun ağrısını çektim çocuğumu kucağıma zor aldım. Kokumu kaldıramıyordum. 3.gün tamamen ayaklandım 5.gün çocuğu kontrole götürdüm. Şuan daha çok yatıyorum diyebilirim. Hatta ilk doğumlar daha kolay oluyormuş genelde öyle söylerler. Sen kimseyi dinleme streste yapma.

Merhaba canım bende Ankaradayım normalde takipli olduğun hastane neresi?

Ölçümü nasıl yapıyorsun canım, yemekten önce ve yemekten bir saat sonra mı?

Anladım canım tabi birakabilecegin biri yoksa zor olur dediğin gibi takip et bakalım inşallah düşer de gerek kalmaz
Bebeklerle ilgili hiç bir sıkıntı yokmuş canım. Biraz da ona güvendim. Ayrıca 24 saat idrar biriktirip hastaneye de götürmem gerekiyor. Hastaneye yatırılırsam bunu da yapmam. Üniversite hastanesi olduğu için temizlik hiç iyi değil, her hastaneye gittiğimde idrar yolu enfeksiyonu oluyorum. Şekeri düzelteyim derken idrar yolu enfeksiyonu olmaktan da korkuyorum

Nerden sipariş verdiniz çikolatayı
İnstgramdan bu hesaptan verdim. Çikolatayı genelde Elvan marka veriyorlar ama isteye göre değişiyor ben Pelit çikolata olacak şekilde fiyat aldım 489 TL’ye 100 Adet var içerisinden metal kutusunun baskılanmadan önce de örneğini yolladılar bana onayladım çokta güzel olmuştu. Tavsiye ederim bi bakın isterseniz sayfaya sizde.

Eklentiler

• 36DE718E-45AF-4405-B6FA-9FBB2F4F6AF8.jpeg
    120,7 KB · Görüntüleme: 65
Çok teşekkürler hemen inceliyeceğim

Elvan çikolata berbat. Sakın almayın yağ gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…