2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canım benimde dün ve ondan önceki gün öyle çok az hareket etti. Bende biraz evhamlandım ama bugun baya hareketli içim rahatladı. Konumlarıyla alakalı olabilir. Zaten uzan biraz bi şeyler ye mutlaka bi kıpırtı hissediyorsun

Aclik 154 mu cikti? Kafaniza gore diyet yapmayin mutlaka diyetisyen kontrolunde olun,benim de gebelik sekeri var,diyetisyen kontrolundeyim ve gunluk alti defa parmaktan olcum yapiyorum.
Evet açlık 154. Ben bu gebeliğimde düzenli beslenemedim aslında. Bel fıtığından dolayı çok fazla ağrım olduğu için düzenli yemek yapamadım. Sürekli dışarıdan yemek zorunda kaldık. Çalıştığım için de yeme düzenim bozuldu.

Canım ben 4 , 5 kere kullandım bende de sürekli tekrarlayan enfeksiyon vardı. Şase olarak monurol verdiler gece yatarken içtim sabaha tuvalete çıktım beni rahatlatmıştı. İnşallah sanada iyi gelir

Kızlar bu arada doğum demişken annemlerin mahallede suriyeli bı kadın evde pijamasinin içine doğurdu Ambulans falan gelmişti bebeği de anneyi de alıp hastaneye götürdüler. Bi şekilde doğuyor yani
Oluyor ya tuvalette doğuran ya da hastane yolunda doğuran:) Allah korusun ben çok panik olurdum

Next2me magic beyaz olanı dün aldım kızlar düzgün kullanılmış fonksiyonları sağlamdı, dediğiniz gibi iskeletini silerim, yan kılıflar makina ya da kuru temizlemeye gider bakıcam talimatlara ama sünger yatağı 2.el kullanmak içime sinmedi onun sıfırını sipariş edicem. Çok kulanışlı geldi bana da, özellikle benim gibi beli sakatlanmaya müsait olanlar için eğil kalk yapmadan çocuğu koyabilmek, odalar arası taşıyabilmek vs. çok iyi olacak.

Değerler baya yüksek doktorun ne diyor ? Riskli olabilir gözetim altında olman bebeğin için daha risksiz olacaksa bence yatisini yapsınlar

Benim de öyle canim. Bazen çok hareket ediyor cok sert dönüşleri oluyor bazı günler de daha az. Her gün 10 hareket hissediyor musun ona dikkat et, benim doktorum 28den sonra bu şekilde saymaya başla demisti. Endişelenme hepimizin bu şekilde oluyor, bence bazı günler çok yoğun hareketten sonra yorulup dinleniyorlar:)

Hiç rahat günler yaşayamadım bu hamileliğimde inşallah doğumdan sonra yaşarım canım Allah’ın izniyle
Ah biliyorum seni, başından beri takipteyim forumu o zamanlar da senin için zordu, sonrası güzel geçecek umarım iyi olanı düşünmeye çalış.
Evet tam da dediğin gibi yapmaya karar verdim, yatağını alıcam ekstra, zaten çok ucuza almış oluyorum hala

Yani ne denir boyle insanlara valla pes. Hadi kendisi geldi peşine milleti takmasina mana veremedim,cok dusuncesizmis.
Bilerek yapıyor şuan tek düşüncesi benimle uğraşmak. Eşimin akrabası değil tanıdığı ama her şeyde var anlamadım. Biz evlenmeden önce tanışma merasiminde eşimle aramızı bozmuştu. Gönlümden geçen önceki sevgilisiyle evlenmeseydi dedi annem de ne münasebet o zaman oraya gitseydiniz zaten ne sıfatla burdasınız onu da anlamadım akrabası değilsiniz bir şey değilsiniz dedi. Olay kopmuştu nişan iptal oldu ailelerin arasını düzeltmene kadar canımız çıktı. Bizimkiler olmaz zaten istemiyorduk ailelerimiz uygun değil bu kadar mutasıp bir aileyle yapamazsın dediler, resmen kızılcık şerbeti olayını yaşadım. Ayrıca bu kadın da Eşimden on beş yaş fl büyük bekar ve eşime sırnaşıyor. Bu ne dediğimde de eşim ben onun elinde büyüdüm diyor.

Diğer günlerle kıyaslayınca biraz panikledim canım ama sıfır hareket de degil şükür sadece dürttükçe biraz isteksiz hanımefendi
On olmustur garanti canım neyse biraz daha gözlemleyim bakalım arabamızı sattık yenisini almaya çalışıyoruz falan biraz da stres yaptım galiba belki de etkilendi

Diğer günlerle kıyaslayınca biraz panikledim canım ama sıfır hareket de degil şükür sadece dürttükçe biraz isteksiz hanımefendi
Ayni haftalar da bende de oldu canim 3 gün çok az hareket etti sonra gümbür gümbür başladı Güç topluyodur merak etme

Ben iki kere kullandım antibiyotik kullanmadım, hafif enfeksiyonları şase ile hallediyorlar. Gece yatmadan önce içmelisin, onu içip hemen tuvalete gidilmemesi için muhtemelen vücutta uzun süre kalsın diye gece içilmesinin mantığı.
Tekrar enfeksiyon olmaması için de tuvalette mesaneyi tam boşaltmak gerekiyor yani son damlaya kadar işenmesi gerekiyor, o kalan azıcık idrar içeride enfeksiyon yapabiliyormuş aklında olsun.

Canım ben 4 , 5 kere kullandım bende de sürekli tekrarlayan enfeksiyon vardı. Şase olarak monurol verdiler gece yatarken içtim sabaha tuvalete çıktım beni rahatlatmıştı. İnşallah sanada iyi gelir

Evet bana da bunu vermiş canım. Ben tahlil sonucumu diğer doktoruma yollamıştım, ilaç kullanmak istemiyorum yazmıştım. Bana “idrar kültürü verelim” yazmış. Arada kaldım şimdi kullansam mı kullanmasam mı bilemedim

Ben de diğer doktoruma yazdım sonuç bu ilaç kullanmak istemiyorum diye. İdrar kültürü verelim demiş. Ben aslında nioli yağı kullanıyordum ama ara vermiştim. Onu kullanmaya başladım tekrar, olmazsa şu kültürü de vereyim öyle kullanayım ilacı. Çünkü ben de ağrı sizi hissetmiyorum

Değerler baya yüksek doktorun ne diyor ? Riskli olabilir gözetim altında olman bebeğin için daha risksiz olacaksa bence yatisini yapsınlar
Doktorum diyabete yönlendirmişti. Oradaki asistan hocasıyla konuştu yatırmamız gerekiyor dedi. Ama benim şöyle bir durumum var. Çocuğum okula gidiyor küçük. 2-3 gün yatıracaklar. Burada hiç kimsem yok. O yüzden Salı gününe kadar cihaz alıp takip etmeyi düşünüyorum. Şekerim düşmezse Salı günü annemi çağırıp gidip yatışımı yapacağım. 4 günde bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Perinatoloğum da bebeklerin durumuna baktı. Hiç bir sıkıntı yok. Haftalarıyla uyumlular. Suları da çok iyi dedi. Tansiyonum da 10-8 çıktı. Tansiyonda da bir sıkıntı yok. Kilom da 2 aydır aynı. Gebeliğim başından beri 7 kilo aldım. Bu gebeliğimde yeme içmeme hiç dikkat edemedim. Simit, patates, cips, tatlı, beyaz ekmek yedim. Sürekli hazır şeyler yedim. Bir yeme düzenim olmadı. Ondan kaynaklandığını düşünüyorum.
Salıya kadar yediklerime dikkat edip ölçüm yapacağım. Perinatoloğum da sana güveniyorum yaparsın dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…