2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar aranızda 24 saat idrar toplama yapan oldu mu? Dr benden istedi ama niçin istediğini bilmiyorum.

Kızlar aranızda 24 saat idrar toplama yapan oldu mu? Dr benden istedi ama niçin istediğini bilmiyorum.
24 saatlik idrardaki proteine bakılarak böbrekler inceleniyor diye aklımda kalmış. Böbrek rahatsızlıklarında yapılan bir durum diye biliyorum canım.

Karnımın altı kaşınıyordu bugün baktım çatlaklar başlamış
Benimde çok kaşınıyor bu aralar ama çatlak göremedim hiç bazılarında doğum yaptığı zaman ortaya çıkıyor o zaman belli oluyormuş. Kızımda olmamıştı hiç ama bunda olabilir diye düşünüyorum çok kaşındım çünkü

İdrarda proteine bakıldığı zaman toplanıyor 24 saat idrar. Ben öyle biliyorum bir kaç hastaya denk gelmiştim pet şişelere koyup getiriyorlardı.

Muhtemelen idrarda protein kacagi var mi diye bakilacaktir.Sizin ikizdi degil mi?
Evet canım ikiz. Teşekkür ederim. Doktorum dün çok sinirliydi soramadım ne için istediğini. Her şey yolunda demişti. İdrar ve kan tahlillerinde sıkıntı çıktığı için böyle bir şey istemiş olabilir diye düşündüm

İdrar vermis miydiniz? Orda protein karsisinda ne yaziyordu?

Kızlar bakın aktüel ürünlere belki işimize yarayacak bir şey çıkar
Ben mesela şu hışırtılı kitaptan alayım diyorum diğer eğitici kitaplar da güzele benziyor
Önceden bim uygun olurdu şimdi e bebek uygun :) Ben 2 hafta önce diş kaşıyıcı aldım 2li set fisher price 29.99 tl

Kizlar benim kan degerim 12.5. Referans araliği ise 11.5- 15.5 . Doktorum dun biraz kansizligin var dedi ve ilaci gunde 2 icmemi soyledi. Oğlumda doguma giderken kan degerim 14 tu. Sizin degerler nasil. Bana 12.5 az gelmedi hani doguma 3 ay var o zamana kadar yukselmez diye mi dusundu acaba anlamadim.

Ahahah çok güldüm. Ben ailemi kardeşlerimi düşünüyorum arada bende yerim ne olacak canım tadına bakmak için Elvan falan asla almam
Kız Elit nasıl peki benim sorduklarim hep Elit dedi çikolatadan anlamam hiç yediğim bi dido bi de ülker çikolatalı gofret kurtlu murtlu olmasın da gerisi çok önemli değil

Benim son kontrolde ferritin 36, demir 127 idi canım

Kizlar o kadar yedim hepsi bana yaramis. Yumurtalar, etler, kuruyemisler... Zaten biliyordum genetik tamamen bebegin kilosu ama denemis oldum icim rahat ettim. Bir ay onceki kontrolumde 63 idim suan 68 ve 5 kg almisim doktor cok fazla bu dedi sonrakine almadan gel dedi bebegim 1200 gr, 37 cm :) pozisyon almis ama daha doner dedi. 35 ten sonra genelde donmuyirlar dedi. Genital variste sorun olmaz doguma dedi. Bu arada dogum ucreti de 13.800 olmus Son olarak doghane ve odayi gezip protokellerini de ogrendim. Kizim icin gece kalmaya izin vermiyorlar. Aaa nst de iyi cikti. Erken dogum riskin yok dedi doktorum. Haberler bunlar. Bu ay da spor ve diyete yuklenecegim. Kilo almadan gidecegim insallah

Halledersin canım ama evde bi de kiyafetsiz ayakkabisiz tartil gercekten 5 kg mi almışsın Diğer haberler güzel böylece gitsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…