2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Birde daha kötüsü var , bebeği ziyarete gelenler biz bebeğe bakarız bir kahve yapıver diyenler
Hamileliğim zor geçiyor geçen ay emrivaki ile haz almadığım biri aradı akşama yemeğe geliyoruz diye pat diye ve geldi de yanında yüz kişiyle. Evime temizliğe gelen kadına da dedim ki bugün temizlik yapma yemek yap. Ortalığı da toplama böyle kalsın. Geldiler haz almadığım kadına dedim sen yabancı değilsin ben hastayım raporluyum sofrayı sen hallet hizmet artık senden, ben masaya oturuyorum. Bize hizmet etmekten yemek yiyemedi üstüne de tüm bulaşığı kitledim. Hala söyleniyormuş misafirliğe gittim de köle gibi iş yaptırdı diye. Bunu diyen birine öyle bir uçarım ki lohusa sendromuyla..

Ayakta alkışladım canım seni

Ya ne güzel gözleri açık yakalamışsınız, biz ne zaman gitsek gözler kapalı. El hep yüzde Hatta hareket ederken bir anda uykuya geçiyor. Umarım karnımdaki sakinliğini doğunca da korur
Kontrole gitmeden birkaçgündürde çok hareketliydi, anlaşma yaptık "bak kızım şimdi bukadar oynuyorsun yarın doktor abinin yanına gittiğimizde sakın uyuma ha" dedim.
Annesinin sözünden çıkmadı yavrum "sen iste yeterki annem, o an ben gözlerimi bile açarım" dedi

süpersin valla cok iyi yapmışsın ama keşke en başından müsait değiliz diye savsaydın. ne büyük kabalık ya hamile arkadasına zoraki yemeğe gitmek bir de yanında bir sürü insanla. şuan en hassas dönemdeyiz ortalık hastalıktan kırılıyor, insanlardaki bu saygısızlıgı düşüncesizliği bazen aklım almıyor

Allah razı olsun canım, inşallah hepimizin yavrusu sağlıcakla gelir

Insallah degildir. Bence de sezeryan daha zor. Elinizle dokununca sislik ya da kabarikliklar geliyor mu kontrol edebilirsoniz. Zaten ayna ile bakinca da damarlar morca gorunuyor

Insallah degildir. Bence de sezeryan daha zor. Elinizle dokununca sislik ya da kabarikliklar geliyor mu kontrol edebilirsoniz. Zaten ayna ile bakinca da damarlar morca gorunuyor

Çok teşekkür ederim canım Amin inşallah hepimizin yavrusu sağlıcakla gelsin

Kadın anormal bi tip. Önce eşimi aramış eşim benim için rahatsız dinlenmesi gerekiyor demiş haberim yoktu sonra beni aradı açmadım mesaj atmış konum at diye ne olduğunu anlamdım. Eşime dedim noluyor diye geri aradı bi uğrayacağız akşam geçmiş olsuna diye demiş . Eşim de bir şey diyemedi ama sinir oldu emrivaki yaptı resmen. Sonra beni aradı akşam yemeğe geliyoruz… Dedim hazırlık fl yapamam hastayım yani bendem bir şey bekleme. Sonra bi öğrendim peşine yüz kişi takmış diğer kişiler aradı bir şey lazım mı akşama diye milleti de yemeğe çağırmış yapmasam diğer insanlara ayıp olacak kendi gelse o yemeği bile hazırlatmazdım da neyse…

Canım çok guzel anlatmıssın cok tesekkur ederim

Hic dikkat etmedim sislik var mi diye,olsa illaki fark ederdim,aynadan bakmaya calisacagim umarim yoktur

Oyle oluyormus sanırım canım sagol deneyimlerini anlattıgın için

Sen abartmıyorsun seni çok cooook iyi anlıyorum, benim başımdan inan daha densizi var. Gece yarısı eşimi arayıp özele gitmeyin orda sezeryana alirlar devlete gidin diyecek kadar , söz sahibi sanan
Allah im ya herkes işine baksin ya. Benim eşim karistirmaz oyle islerimize Allahtan eşin tavri onemli bu konuda

Yani ne denir boyle insanlara valla pes. Hadi kendisi geldi peşine milleti takmasina mana veremedim,cok dusuncesizmis.

Öyle canım tabi bebislerin sağlığı için hangisi iyi ise o olsun sağlıcakla doğsunlar da. Dediğin gibi pozisyon değiştirse ben de rahat anlarım. Ayaklar hep mesanemde çünkü

Kızlar bu hediyelik çikolatalaran alıcam ama biz doğurana kadar erir mi bozulur mu petekler hep açık bilemedim
Petek açık olmayan bi odada muhafaza et canım kiler vs bence erimez yani abur cuburlar da dışarda duruyor ama erimiyor
Birde daha kötüsü var , bebeği ziyarete gelenler biz bebeğe bakarız bir kahve yapıver diyenler
Zıkkım icesiceler
Aslında en mantıklısı hiç bebeği salona getirmemek misafir gelince. Oda da uyuyorsa kalsın görmek isteyen yarım salise baksın çıksın.
Ben öyle yapıcam. En mantıklısı kesinlikle. Hediye paketi gibi bebeği ordan oraya gezdiremem.
En iyisini yapmışsın yüzsüzlüğünün cezasını çeksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…