2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bence biz abartmıyoruz insanlar fazla hadsiz. Hatta biz az bile yapıyoruz böyle konuşanları itin dotune sokup ağlatmak lazım

Oğlumu karnimdan cikardiklari an çiğlik çiğliğa ağladi. Ameliyathanenin disinda bekleyenler herkes duymustu. Ben de oğlum dogunca daha duygusal baktim her seye hasta oluyordu karnimda guvendeydi diyordum daha 6 aylikti Elaziğ depremi gorduk asiri uzulmustum karnimda ne guzel guvenliydi falan degisik.degisik duygularZavalli bebegim dogdu 6 ay sonra deprem, covit hepsini yasadik

Çok saol canım. İnan elimden gelse de bişiler yapmak içimden gelmiyor. Hiç yapma hevesim yok sipariş verdim metal çikolata kutusunda isimli ve hediyelik anahtarlık. Oda süslenecek onun için kardeşim yapacağım dedi ama günü ayarlayamadık. Net bir gün ypk bir tarih yok. Doğum fiyatları almış başını gidiyor. Ben 10 bine hastanede yaptırtırım. Hatta kendi eski işyerim de 3/4 bine bile yaptırırım ama orası tıpmerkezi yoğun bakım yeni doğan ünitesi vs yok tam kapsamlı değiller. O yüzden tam kapsamlı güzel bir hastanede yine indirimli 8/10 bin arası konuştuk arkadaşlarla. Fakat doktorumun özel Muayenesi var anlaşma yaptığı hastaneler başka mesela Beykent üniversite hastanesini diyor ama 18 bin yeni yılda değişecek dedi. Benim doğumuma kadar 20/25 arası olmuştur. Medicana Beylikdüzü 40 bine yapıyormuş. Arkadaşıma o fiyattan vermişler. Doktorumla cumartesi konuşacağım. Sonuçta eşimde ben de bu sektördeyiz. Herkes saçmalamayın elinizin altı doktor dolu yazık verme diyorlar o kadar parayı. Doktoruma söylesem bu sefer gücüne gitmesin bilmiyorum ki

İnşallah dediğin gibi olur canım. Kızımda duygularım nasıldı onu bile hatırlamıyorum çünkü 12 sene geçti birde onda hep aktiftim doğumuna 1 hafta kala çıkmıştım izne. Hiç bir ağrım sızım bulantım olmamıştı. Güzel geçiyordu. Şimdi çyle değil her an bişi olacakmış gibi korkuyorum. 6/7 haftam kalmış ya aksi bişey olursa diyorum. Hep korkuyorum sevinemiyorum hiç bir türlü. Kafamdan atmaya çalışıyorum ama işte ister istemez yine oluyor düşünüyorum

Kızımı ihmal etmekten de korkuyorum dediğin gibi. Elimden geldiğince ihmal etmemeye çalışacağım onu. Doğumla birlikte 1 hafta da toparlarsam kendimi yeter. İkisiylede ilgilenirim diye düşünüyorum. Neyseki sınav zamanlarına falan denk gelmeyecek sömestir tatilinden yeni çıkmış olacaklar. Doğum yaptığım gün okula gitmek istemiyor illaki yanımda olacak. Sezaryende ayarlarsam perşembe yaptıracağım perşembe cuma gitmez okula haftasonuyla da birleştiririz 2 gün gitmemiş olur. Aman birsürü şey bar düşündüğüm hepsini düşünmekte yoruyor sanırım bizi. Ayrı ayrı şeyler düşünüyoruz Kafam çok dolu daha yaşamadan yaşayacaklarımın planlarını yapmaya çalışıyorum o da yoruyor beni :)

Ay allah korusun deprem en korktuğum Elazığ depreminde Bursa'daydik bütün gece haberleri izlemiştim enkazdan çıkanları. Dediğin gibi çok acayip sanki karnında daha güvenli dışarda olumsuzluklara daha açıklar

Canım akışına bırak o kadar detaylı düşünme boşuna kendini strese sokmaktan başka bir şey değil. Olması gereken nasılsa öyle olacak her şey biz ne kadar kurgulasakta. Kızının okulunun iznine kadar düşünme sal kafanı 1 gün 2 gün gitmez okula hiç bişey kaybetmez. Hastane de maddi ve konfor olarak neresi uygunsa orada yap doğumunu doktorun hayrına yapmıyor bu işi sonuçta o da para kazanıyor biz fazla duygusal düşünüyoruz niye gücensin alınsın 25 bin 40 binler az paralar mi bu devirde.

Kızlar kontrolden geldim herşey yolunda çok şükür popo ustu duruyor ayaklar asagida baskı yapar endiselenme dedi. Pozisyon degistirir mi dedim daha degisir dedi ki insallah degisir sezeryandan cok korkuyorum cunkü oğlusum kendisini göstermedi arkası dönüktü tercih onun tabi kidoktorumda sagolsun haftaya gel tekrar bakalım dedi. Bir sonraki randevu da 32. Haftada olur dedi

Sezeryan olanlara Allah kolaylık versin. Bildiğin ameliyat yani, ameliyatlı hastalar günlerce yatıyor, kalkmıyor. Ama sezeryan olan anne hemen kalksın çocuğa baksın bekleniyor, çok üzülüyorum öyle
Birde daha kötüsü var , bebeği ziyarete gelenler biz bebeğe bakarız bir kahve yapıver diyenler

Ayy canim degistirir kirk takla atar daha zamani var her.seyin hayirlisi ya oyle kafana takma

Aaa bunu ilk kez duydum nasil oluyor nasıl anladın canım bi de genital ağrı dediğin nasıl benim de o bölgede ağrım oluyor geceleri ama ben çatı ağrısı diye yorumluyordum
Damarlar more more be belirgin ayrica sislik oluyor canim

Benımde pozisyon olarak baş yukarı ayaklar asagıda ben karnımdada hissedıyorum kafasının nerde oldugunu dısardan belli oluyor kafasını dayadıgı yer yani pozisyon değiştirdiğinde anlayacagım sanırım, hala değişmedi umarım değişir 25 yasındayım ilk doğum olacak allah kısmet ederse, normal istiyorum ama dönmezse sezaryan dedi doktor , inşallah dönerler dönmezsede bebek için saglıgı için hayırlısı ne ise o olsun

Ayy canim degistirir kirk takla atar daha zamani var her.seyin hayirlisi ya oyle kafana takma
Ya doktorun yaklasım tarzı boyle düşündürüyor sanırım , dönmesi gerekıyordu simdiye kadar dönmemiş dönedebilir dedi ama fikir olarak dönmez gibi daha agırlıklı bir uslupla ifade etti benım doktorum sanırım o yuzden oyle düşünüyor insan

Aaa benim de genital bolgede agri var,sanki kaslari agriyor ic kismi degilde dis kismi gibi oyle bir agri mi? Hic incelemedim o bolgeyi,hos kilodan baksamda bir sey goremem ya

Kizimda zorunlu sezeryan oldum,muhtemelen bu da oyle olacak,cidden cok zor,mecbur kalmadikca sezeryan olmamak lazim diye dusunuyorum.

Devlette normal doğum yapan var mı veya özel ve devlette her ikisinde normal doğumu deneyip fikir beyan edebilecek olan var mı ? Devlet hastanesinde normal doğum kötü mü gerçekten doktorda normal doğumda bulunuyor mu yoksa riskli bir durum var ise mi gelıyor yalnızca

Doğru, ben de dış giyim almadım bu yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…