Aman Allahım tek tek yemelik parmak yapmışlarBeni de bu parmakların boğumu mest etti bugün
Canım kalsiyum al bol bol bu dönemde depoalarimiz cok eksiliyor yogurta ayrana yüklen muhtemelen ondan ağrıyordurKızlar ya sağ bacağımın üst kısmında çok kötü bir ağrı varMagnezyumu da içiyorum niye oldu anlamadım. Bi öneriniz var mı ne yapabilirim ya dayanılmaz oldu gece uyurken baya sıkıntı çekeceğim hissediyorum
Huyların da kalbin gibi güzeldir kız senin, bu adamlar bizden ne istiyor, güya huyumuzu beğenmezler ama bizsiz yapamazlarBen de eşime bebekle konuş biraz sesini tanısın diyorum geçen karnıma eğilmiş kızım senin annen patolojik bi vaka umarim huyların bana benzer diyor
36+6 da almis olmamizi gerekmiyor mu?Teşekkür ederim8 şubatta 37+0 olacağım nasip olursa
Bunlar video canım, videodan screenshot yaptımYerim onu ya cihaz da harika yalnız çok net yakalamış bayıldım ilk kez böyle net gözü açık foto gördüm
36+6 da almis olmamizi gerekmiyor mu?
Sizin doktorunuz kim acaba?Ben bursa acıbadem gidiyorum. Doğum fiyat sabitlemesi yapmıyoruz dedi. Fiyatsabitlerken para ödediniz mi?
Sağol canım tipik erkekler işte bulmuşlar bizi hala konuşuyorlarHuyların da kalbin gibi güzeldir kız senin, bu adamlar bizden ne istiyor, güya huyumuzu beğenmezler ama bizsiz yapamazlarbu arada ortalamaya göre hiçte dırdırlı biri değilimdir hani
Ay muzu deneyim bu gidişimde bari diger gittiğimde yüzünü sakladı cadı. Benimki mandalinaya da çok tepki veriyor bi mandalina bi muz yiyim girmedenBunlar video canım, videodan screenshot yaptımgözü orda yarım açıkmış doktor öyle dedi, bide eli yüzünde fln değildi şansa hareketliydi de. Muz yiyince hareketlendiğini farkettim o yüzden muz yiyerek gittim
37+0 fakat 32 de çalışabilir aldin diye 37+0 beklemek zorunda değilsin canım kendini iyi hissetmezsen erken de cikabiliyorsun36+6 da almis olmamizi gerekmiyor mu?
Bak bu mandalina da olabilir, bende bugün 4 mandalinayı elle sıkacakta sıkıp içtim, yarım bardak yapıyor zatenSağol canım tipik erkekler işte bulmuşlar bizi hala konuşuyorlarKurban olsunlar bize
Ay muzu deneyim bu gidişimde bari diger gittiğimde yüzünü sakladı cadı. Benimki mandalinaya da çok tepki veriyor bi mandalina bi muz yiyim girmeden
Olabilir canım valla coşuyor benim ki mandalinaya bugün iki tane yedim içerde mezdeke oynadı resmenBak bu mandalina da olabilir, bende bugün 4 mandalinayı elle sıkacakta sıkıp içtim, yarım bardak yapıyor zatenen son giderkende muz yedim. Belkide mandalina etki etti, yüzünü saklamadığına çok mutlu oldum.
Kesinlikle ikisini de dene, yüzünü görelim senin fıstığın
Hadi hayırlısı olsunnn…Nerden aldın çalışır raporu??? Devlet hastanesi veriyor mu??Kızlar ben bugün 32+0’da çalışır iznimi aldım çok şükür. 8 Şubat’a kadar çalışır durumdayım Allah nasip ederse
Bebeğimizi de gördük; 2050 gr 43 cm olmuş. Başı aşağıda ama henüz doğum pozisyonunda değil, yan gibi dedi. İnşallah ilerleyen dönemde tam istediğimiz pozisyonu alır. Yüzünü net göremedik, koluyla yüzünü kapatmıştı minik
Ben bunu aldim canim sivi gecirmezlerdenKızlar, yoyko dan park yatak ve yataş tan üstüne sünger yatak almıştım. Şimdi sıvı geçirmez alez alacağım ama 70*110cm olan yatağa uygun bir alez bulamadım. Bilen varsa yazabilir mi?
Arkadaşım yatalım sünger Yatağı alez gibi zaten gerek yok alez almana demişti:/ yatak geldi ama bakmadım hiç eğer öyleyse benim de almam lazım 70*120Kızlar, yoyko dan park yatak ve yataş tan üstüne sünger yatak almıştım. Şimdi sıvı geçirmez alez alacağım ama 70*110cm olan yatağa uygun bir alez bulamadım. Bilen varsa yazabilir mi?
O nasıl oluyormus alez rahat yatsın diye degil ki çiş kaka kusuk yatağa geçmesin korusun diyeArkadaşım yatalım sünger Yatağı alez gibi zaten gerek yok alez almana demişti:/ yatak geldi ama bakmadım hiç eğer öyleyse benim de almam lazım 70*120
Su geçirmiyor kılıfı da yıkanıyor dedi… ııı kandım ben deeee bakayım hemen araştırayım ben deO nasıl oluyormus alez rahat yatsın diye degil ki çiş kaka kusuk yatağa geçmesin korusun diyebence bebek yatağına kesinlikle şart çiş kaka geçerse insan çok üzülür
Sen ona güvenme bence bi alez al tak 70 100 liraya yatak rezil olmasınSu geçirmiyor kılıfı da yıkanıyor dedi… ııı kandım ben deeee bakayım hemen araştırayım ben de