2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canım kalsiyum al bol bol bu dönemde depoalarimiz cok eksiliyor yogurta ayrana yüklen muhtemelen ondan ağrıyordur

Ben de eşime bebekle konuş biraz sesini tanısın diyorum geçen karnıma eğilmiş kızım senin annen patolojik bi vaka umarim huyların bana benzer diyor
Huyların da kalbin gibi güzeldir kız senin, bu adamlar bizden ne istiyor, güya huyumuzu beğenmezler ama bizsiz yapamazlar bu arada ortalamaya göre hiçte dırdırlı biri değilimdir hani

Yerim onu ya cihaz da harika yalnız çok net yakalamış bayıldım ilk kez böyle net gözü açık foto gördüm
Bunlar video canım, videodan screenshot yaptım gözü orda yarım açıkmış doktor öyle dedi, bide eli yüzünde fln değildi şansa hareketliydi de. Muz yiyince hareketlendiğini farkettim o yüzden muz yiyerek gittim

Huyların da kalbin gibi güzeldir kız senin, bu adamlar bizden ne istiyor, güya huyumuzu beğenmezler ama bizsiz yapamazlar bu arada ortalamaya göre hiçte dırdırlı biri değilimdir hani
Sağol canım tipik erkekler işte bulmuşlar bizi hala konuşuyorlar Kurban olsunlar bize
Ay muzu deneyim bu gidişimde bari diger gittiğimde yüzünü sakladı cadı. Benimki mandalinaya da çok tepki veriyor bi mandalina bi muz yiyim girmeden

Bak bu mandalina da olabilir, bende bugün 4 mandalinayı elle sıkacakta sıkıp içtim, yarım bardak yapıyor zaten en son giderkende muz yedim. Belkide mandalina etki etti, yüzünü saklamadığına çok mutlu oldum.
Kesinlikle ikisini de dene, yüzünü görelim senin fıstığın

Kızlar, yoyko dan park yatak ve yataş tan üstüne sünger yatak almıştım. Şimdi sıvı geçirmez alez alacağım ama 70*110cm olan yatağa uygun bir alez bulamadım. Bilen varsa yazabilir mi?

Olabilir canım valla coşuyor benim ki mandalinaya bugün iki tane yedim içerde mezdeke oynadı resmen

Hadi hayırlısı olsunnn…Nerden aldın çalışır raporu??? Devlet hastanesi veriyor mu??

Kızlar, yoyko dan park yatak ve yataş tan üstüne sünger yatak almıştım. Şimdi sıvı geçirmez alez alacağım ama 70*110cm olan yatağa uygun bir alez bulamadım. Bilen varsa yazabilir mi?
Arkadaşım yatalım sünger Yatağı alez gibi zaten gerek yok alez almana demişti:/ yatak geldi ama bakmadım hiç eğer öyleyse benim de almam lazım 70*120

Arkadaşım yatalım sünger Yatağı alez gibi zaten gerek yok alez almana demişti:/ yatak geldi ama bakmadım hiç eğer öyleyse benim de almam lazım 70*120
O nasıl oluyormus alez rahat yatsın diye degil ki çiş kaka kusuk yatağa geçmesin korusun diye bence bebek yatağına kesinlikle şart çiş kaka geçerse insan çok üzülür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…