2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Yatak yıkayan yerlerde var canım. Kosla vanishle çıkmıyorsa beyaz sabunla dene o çıkartır. Bir de baktın olmuyor çoğu koltuk yıkamalar yapıyor ama olur bana da kv söylemişti beyaz sabun annemde beyaz sabunla çamaşır suyunu karıştır yap çıkar demişti. Beyaz sabunla silmiştim çıkmıştı. Çok inatçıysa çamaşır suyunu da eklersin birazda

Ben oğlumun yatağını silmistim, leke sildikce yayıldı. Leke olmayan yerlere bile gitti. Yatak yıkayan yer bulacağım mecbur

Aslında inatçı lekw değil ya kuru fasulyenin suyu Ama aycoreginin dediği gibi sildikce yayildi simdi bi bolgesini domestoslu peçete ile sildim üstüne peçete koydum yarin kontrol etcem renginde açılma varsa dediğin gibi çamaşır suyu ile denicem o da olmazsa yıkamacı bulucam mecbur

Ben oğlumun yatağını silmistim, leke sildikce yayıldı. Leke olmayan yerlere bile gitti. Yatak yıkayan yer bulacağım mecbur
Heeeh tam olarak öyle oldu benim de

Bizimki tam politikacı, işi kime düşerse mağaza alışverişlerinde en sevdiği babası çünkü ne isterse alıyor

Yine de etki etmez "çek o pis ellerini üzerimden" yazdirsam yine de ay kokayim azcik diyecek insanlar biliyorum

Son düzenleme:
Canım ben kziimda doğum yaparken bana hiç sormadılar hangi çocuk doktorunu tercih edersin diye mesela. Herhalde duraktaki taksi gibi sırası mı vardı, sırayla mı alıyorlardı yeni doğan ilk takibi bilmiyorum. Ama ben o kadına daha ilk muayenesinde o kadar sinir olmustum ki hastaneden taburcu olduktan 1 gün sonra başka doktora götürdüm kızımı ilk kontrolüne. Hatta tek doktora da değil 2 doktora götürdüm yaklaşık 4 ay boyunca. İkisini de karşılaştırdim 4.aydan sonra tek doktorla devam ettim hala ayni doktordayiz. Yani ilk muayene eden doktoru secemesenizde ilgisiz biri çıksa da ona devam etmeyebiliyorsunuz. Yedekte güzel bir doktor bulundurmak çok iyi olur.

Kocacım canım yatak aşerdi de şu yatağı bir değiştirelim
Kuzum valla eyeclean kullaniyorum ben koltuk lekelerinnde felan leke üstüne fisfislayip sert bir cisimle üzerine bastırıyorum sağa sola dipteki lekeyi kusuyordu. Sonra temiz bezle siliyorum. Yatakta da ise yarayabilir bir bak istersen ...

Su geçirmiyor kılıfı da yıkanıyor dedi… ııı kandım ben deeee bakayım hemen araştırayım ben de
Canım sen alez al mutlaka, bazı bebek yataklarının yatak üstünde kendi kılıfı oluyor ve yıkanabiliyor ama bebek dur alez kirli kurumadan hemen kusmayayim çişim kakam geçmesin demiyor malesef. Ve yatak alezini cikarttiginda yerine takabilecegin bir şey olması lazım. Ben bazi geceler 3 alez değiştirdiğimi bilirim, gece yatak alezini sökmek de bir dert. Al şu geçirmez alez bir iki yedik hop degsitir değiştir kullan, kullanımı da pratik.

Yok yok merak etme ben kullanıyorum çok iyi çıkıyor

benrisksiz gruptayım lezyonları da yaktırmıştım şimdi lezyon yok. Doktorum sormadı ama yine de söyleyeceğim tabi ki. Sanırım lezyon varsa normal doğuma engelmiş.
Ya benim de risksiz ve lezyon var o da hamilelikte bağışıklık düşünce çıktı ve sezeryan olcak dedi doktor

Yatağımız o kadar rahat ki kıyamam şuan bulutların üzerinde uyuyormuş gibi oluyorum yatınca canım yatağım Eyeclean hemen not aldım benim de lekeyi kusturmam lazım sanırım iyice
Yok yok merak etme ben kullanıyorum çok iyi çıkıyor
Tamam canım onu da denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…