- 13 Nisan 2018
- 7.318
- 16.180
Benimde 1 ay olduydu, ultrasonda çok heyecanlıydımAyy maşallah kuzucuğa tontiş yanak sağlıcakla gelsin ben de yarın gidicem 1 ay sonra kontrole inanılmaz heyecanlayım insan çok özlüyor
Çok teşekkür ederimYine elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum ama güç de yok ya.. Çok çabuk yoruluyorum bu sefer.
Valla ben de strese girmemek için kim bakacak falan diye düşünmek istemiyorum şimdidençünkü gerçekten bu sefer düşün düşün uyuyamıyorum. Bakıcı fiyatları arşa çıkmış
Zaten oğlanın okulu taşınıyormuş. Bize daha yaklaşacak ama arkadaşlarının çoğu gelemeyecek ve en önemlisi öğretmeni de gelemeyebilir. Kaç gündür bunun stresindeyim. Sanıyorum hazirana kadar falan da netleşmeyecek. Düşün düşün kafam şişti.. Benimki pek duygusal. Şimdi kardeş gelecek zaten düzen bozulacak. Bir de böyle şeyler olursa.. Öğretmenini de çok seviyor. Biz de çook memnunuz. Off bilmiyorum yaa.. Hayırlısı inşallahVardır bir hayır.. Düşünürsek strese girecek şey çok bulunuyor..
Benim tek kolumda vardı. Başlangıç gibiydi sanırım. Bileklik kullandım bir süre baya azaldı. Şimdi de iyiyim. Hamilelikte de olabiliyor yani hemilelik geçince de geçebilir canım. Geçmiş olsun..
Çok geçmiş olsun canım yaaHiç stres yapma. Allah'ın izniyle olmayacak bir şey.. Yok öyle şeyler erken doğum falan.. Hiç düşünme.. Sen güçlü olmaya bak yeter. Sen iyi olunca bebişin de iyi olacaktır eminim İlaçlarını iç dinlern canım..
Çok geçmiş olsun sana daaaAy her yer hastalık yaa.. İnşallah çabucak atlatırsın hepsini canım
Inşallah canım tüm gün konuştum anlattım kendisine bakalım inşallah gösterirBenimde 1 ay olduydu, ultrasonda çok heyecanlıydımArtık 15 günde 1 giderim, 1 ay fazla geldi.
Yarında senin kuzunu görürüz, umarım yüzünü saklamaz annesi
Ayy cok heyecanli. Hem pozisyonunda hem 32 bitti hem 2kg yi gecmis masallah masallahKızlar ben bugün 32+0’da çalışır iznimi aldım çok şükür. 8 Şubat’a kadar çalışır durumdayım Allah nasip ederse
Bebeğimizi de gördük; 2050 gr 43 cm olmuş. Başı aşağıda ama henüz doğum pozisyonunda değil, yan gibi dedi. İnşallah ilerleyen dönemde tam istediğimiz pozisyonu alır. Yüzünü net göremedik, koluyla yüzünü kapatmıştı minik
Ya alezim var ama sıvı gecirenlerdendi şimdi gecirmeyenlerden aldım bebek olacak diyeCanım o tarz lekeler çok zor çıkıyor ya da hiç çıkmıyor. Ya lekenin olduğu ilk anda müdahale edeceksin anca öyle. Şimdi bebiş olunca o da bazen kusacak bazen işeyecekyatak yıkayan bir yer bulur yıkatırsın inşallah o zaman
Yok yavrun yattığımiz yatak beyaz olan denesem mi çamaşır suyuYatak dedigin bazaya mi degmis yoksa uzerindeki pikeye falan mi eger baza ise beyaz renk nasilsa pamuga camasir suyu damlat uzerinde beklet sonra normal.suyla sil
Benim de var ama sıvı geciriyor şimdi hem bebeğe hem kendimize sıvı gecirmeyenlerden aldımBen hem kendi yatagimiza hem oglumun hem bebek besigine yatak alezi kullaniyorum ondan sorun olmuyor kusmalari vs
Parlatıcıyi denememistim haftasonu bı deneyim ben bunlarıSarı lekeler inatçı ama hafifletebilirsin bulaşık detarjani karbonat sirke üstüne dok biraz beklet süngerle veya tulle sil parlatıcı makina için olan onu da ekleyim o etkili ben onla silmiştim tam bembeyaz yapmasada açtı baya üstelik benimki regl geçmişti yataga
Tamam canım denicem onu. Mavi güç aklıma gelmedi çelikler için diye kumaşı parçalanmasın bi deBulaşık makinesi parlatıcısıyla dene bi canım. Birçok şeyi temizliyor. Umarım işe yarar. He bide mavi güç benim elim ayağım olduonu da bi dene
Allah'ım gözlerini açmış bi de yaaaKızlar iyi akşamlar, biraz önce kontrolden geldim, sat a göre 27+6 ama ultrasonda 27+4 çıktı, bebeğim 1120 gr - 36 cm olmuşrahim ağzı uzunluğum 4 cm üzeri çıktı.
Herşey yolunda gidiyor çok şükür, inşallah hiçbir problem çıkmadan hepimiz sağlıcakla doğururuz
Video çekmiştim ondan kareler aldım
Her dururuşu bebeği değiştiriyor.
Eki Görüntüle 3186715 Eki Görüntüle 3186714 Eki Görüntüle 3186716
Benim de yarin saat 3 te cok.heyecanliyimAyy maşallah kuzucuğa tontiş yanak sağlıcakla gelsin ben de yarın gidicem 1 ay sonra kontrole inanılmaz heyecanlayım insan çok özlüyor
O zaman beyazsa camasir suyunu beze dok onunla sil bekletme.uzerinde cok beyazlatirsa bu defa diger.yerler yaninda sari kalmasinYa alezim var ama sıvı gecirenlerdendi şimdi gecirmeyenlerden aldım bebek olacak diye
Yok yavrun yattığımiz yatak beyaz olan denesem mi çamaşır suyu
Benim de var ama sıvı geciriyor şimdi hem bebeğe hem kendimize sıvı gecirmeyenlerden aldım
Parlatıcıyi denememistim haftasonu bı deneyim ben bunları
Tamam canım denicem onu. Mavi güç aklıma gelmedi çelikler için diye kumaşı parçalanmasın bi de
Güzel haberlerle gelelim inşallah canımBenim de yarin saat 3 te cok.heyecanliyim
Sana cok benziyor kendini doğuracaksinKızlar iyi akşamlar, biraz önce kontrolden geldim, sat a göre 27+6 ama ultrasonda 27+4 çıktı, bebeğim 1120 gr - 36 cm olmuşrahim ağzı uzunluğum 4 cm üzeri çıktı.
Herşey yolunda gidiyor çok şükür, inşallah hiçbir problem çıkmadan hepimiz sağlıcakla doğururuz
Video çekmiştim ondan kareler aldım
Her dururuşu bebeği değiştiriyor.
Eki Görüntüle 3186715 Eki Görüntüle 3186714 Eki Görüntüle 3186716
Ayy cok heyecanli. Hem pozisyonunda hem 32 bitti hem 2kg yi gecmis masallah masallah
8 subatta tam kac oluyorsunuz?
Maşallah parmaklarını yerim yaaa kuzumBeni de bu parmakların boğumu mest etti bugün
Evet ya ne oluyor burda videomu çekiyorlar diyo gözünü açarakda poz veriyor kuzumAllah'ım gözlerini açmış bi de yaaaAyşe aynı sana benziyor yalnız
Eşimde aynısını söyledi, dırdırı sana benzemesin de 2 ayşe çekemem diyorSana cok benziyor kendini doğuracaksin
Ya geçen fairyi erittim kaynar suda onla sildim bı güzel çıktı silerken bembeyazdı sonra daha da sarardı leke deterjan mi boyadı anlamadimO zaman beyazsa camasir suyunu beze dok onunla sil bekletme.uzerinde cok beyazlatirsa bu defa diger.yerler yaninda sari kalmasinsonra da hemen suyla durula oyle gecer
Ben de eşime bebekle konuş biraz sesini tanısın diyorum geçen karnıma eğilmiş kızım senin annen patolojik bi vaka umarim huyların bana benzer diyorEşimde aynısını söyledi, dırdırı sana benzemesin de 2 ayşe çekemem diyor
Ayy masallah ellere bakBeni de bu parmakların boğumu mest etti bugün
Yerim onu ya cihaz da harika yalnız çok net yakalamış bayıldım ilk kez böyle net gözü açık foto gördümEvet ya ne oluyor burda videomu çekiyorlar diyo gözünü açarakda poz veriyor kuzum
Sanki banada öyle geldi anasının kızı bu