2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ayy maşallah kuzucuğa tontiş yanak sağlıcakla gelsin ben de yarın gidicem 1 ay sonra kontrole inanılmaz heyecanlayım insan çok özlüyor
Benimde 1 ay olduydu, ultrasonda çok heyecanlıydım Artık 15 günde 1 giderim, 1 ay fazla geldi.
Yarında senin kuzunu görürüz, umarım yüzünü saklamaz annesi

Çok teşekkür ederim bilekliği doktor mu yazdi sizmi temin ettiniz?

Ayy cok heyecanli. Hem pozisyonunda hem 32 bitti hem 2kg yi gecmis masallah masallah

8 subatta tam kac oluyorsunuz?

Ya alezim var ama sıvı gecirenlerdendi şimdi gecirmeyenlerden aldım bebek olacak diye
Yatak dedigin bazaya mi degmis yoksa uzerindeki pikeye falan mi eger baza ise beyaz renk nasilsa pamuga camasir suyu damlat uzerinde beklet sonra normal.suyla sil
Yok yavrun yattığımiz yatak beyaz olan denesem mi çamaşır suyu
Ben hem kendi yatagimiza hem oglumun hem bebek besigine yatak alezi kullaniyorum ondan sorun olmuyor kusmalari vs
Benim de var ama sıvı geciriyor şimdi hem bebeğe hem kendimize sıvı gecirmeyenlerden aldım
Parlatıcıyi denememistim haftasonu bı deneyim ben bunları
Bulaşık makinesi parlatıcısıyla dene bi canım. Birçok şeyi temizliyor. Umarım işe yarar. He bide mavi güç benim elim ayağım oldu onu da bi dene
Tamam canım denicem onu. Mavi güç aklıma gelmedi çelikler için diye kumaşı parçalanmasın bi de

Allah'ım gözlerini açmış bi de yaaa Ayşe aynı sana benziyor yalnız

O zaman beyazsa camasir suyunu beze dok onunla sil bekletme.uzerinde cok beyazlatirsa bu defa diger.yerler yaninda sari kalmasinsonra da hemen suyla durula oyle gecer

Sana cok benziyor kendini doğuracaksin

O zaman beyazsa camasir suyunu beze dok onunla sil bekletme.uzerinde cok beyazlatirsa bu defa diger.yerler yaninda sari kalmasinsonra da hemen suyla durula oyle gecer
Ya geçen fairyi erittim kaynar suda onla sildim bı güzel çıktı silerken bembeyazdı sonra daha da sarardı leke deterjan mi boyadı anlamadim Ama domestosla denicem bı mantıklı geldi hatta şu e bebeğin çamaşır suyu tozundan alayım ben ya bi de onla da deneyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…