Sağol kuzumSüpersin sen deartık foto çekilme zamanları kaçırmayalım
Evet Doktora gore degisiyor. Benimki akademisyen ve istenilen biri ucreti yuksek ...9500 dediydiler happy momda. Acaba doktordan doktora mı değişiyor. Ben muhabbet hanıma takipliyim
Masallah cok guzel37,5cm 1,5kg olmuşuz ve doğum pozisyonundaymış minnoş :) ben hareketlerinden ve rahim ağzında ki baskıdan anlamıştım zaten. Herşey yolundaymış bizde. İnşallah sizlerde de güzeldir :))
Ben de aradım öyleymiş canım :)Bende muhabbet hanımdaymbugün aradım canım güncel fiyatları bu şekilde. Bilgin olsun
Bakayım canım guzelmiş gayetCanım ben astral baby diye bir sayfadan aldım inşallah güzel gelir bir bakabilrsin istersen
Çok teşekkürlerBakayım canım guzelmiş gayetgelince begenırsen dönebilir misin
Gözünaydin az kaldi izne inşallah ben de peşinden geliyorum haftaya alicam insallahKızlar ben bugün 32+0’da çalışır iznimi aldım çok şükür. 8 Şubat’a kadar çalışır durumdayım Allah nasip ederse
Bebeğimizi de gördük; 2050 gr 43 cm olmuş. Başı aşağıda ama henüz doğum pozisyonunda değil, yan gibi dedi. İnşallah ilerleyen dönemde tam istediğimiz pozisyonu alır. Yüzünü net göremedik, koluyla yüzünü kapatmıştı minik
Kızlar size alakasız bir şey sorucam ya çocuklular daha tecrübelidir lekeler konusunda.
Benim elim yanmıştı geçen sene difrizde de buz yoktu kuru fasulye poşetini aldım elime acımı alsın diye soğuğu. Ama uyumuş kalmışım ve tabi o eriyince ıslatmış yatağı. Yatakta sarımsı leke olduvanish ve bulaşık deterjanı ile sildim ama çıkmadı leke. Var mı bildiğiniz bi yöntem ? Bu çamaşır suyu tozları ile denesem çıkar mı sizce ? bi kaç koltuk yıkamacıya sordum yatak yıkamıyorlarmış napsam bilemedim sinir oluyorum öyle gördükçe
Yatak dedigin bazaya mi degmis yoksa uzerindeki pikeye falan mi eger baza ise beyaz renk nasilsa pamuga camasir suyu damlat uzerinde beklet sonra normal.suyla silKızlar size alakasız bir şey sorucam ya çocuklular daha tecrübelidir lekeler konusunda.
Benim elim yanmıştı geçen sene difrizde de buz yoktu kuru fasulye poşetini aldım elime acımı alsın diye soğuğu. Ama uyumuş kalmışım ve tabi o eriyince ıslatmış yatağı. Yatakta sarımsı leke olduvanish ve bulaşık deterjanı ile sildim ama çıkmadı leke. Var mı bildiğiniz bi yöntem ? Bu çamaşır suyu tozları ile denesem çıkar mı sizce ? bi kaç koltuk yıkamacıya sordum yatak yıkamıyorlarmış napsam bilemedim sinir oluyorum öyle gördükçe
Ben hem kendi yatagimiza hem oglumun hem bebek besigine yatak alezi kullaniyorum ondan sorun olmuyor kusmalari vsCanım o tarz lekeler çok zor çıkıyor ya da hiç çıkmıyor. Ya lekenin olduğu ilk anda müdahale edeceksin anca öyle. Şimdi bebiş olunca o da bazen kusacak bazen işeyecekyatak yıkayan bir yer bulur yıkatırsın inşallah o zaman
Hiç insaf yok ya. Nolcak böyle sonumuz. Allah yardımcımız olsun vallaOff zam gelmiş sanırım benim gittiğim hastanede en son isteğe bağlıya 18 demişti şimdiki zamla 25 dicek benim kide bostancıda :/
Ama Liv hospital var Ulusta orası 38 demişti.
Acıbademlere hiç sormadım bile
Biz doğurana kadar bi zam daha gelmez inşallah tatlımBen de aradım öyleymiş canım :)
Sarı lekeler inatçı ama hafifletebilirsin bulaşık detarjani karbonat sirke üstüne dok biraz beklet süngerle veya tulle sil parlatıcı makina için olan onu da ekleyim o etkili ben onla silmiştim tam bembeyaz yapmasada açtı baya üstelik benimki regl geçmişti yatagaKızlar size alakasız bir şey sorucam ya çocuklular daha tecrübelidir lekeler konusunda.
Aynen sigortalı oluyorlar diye biliyorum canım, yani kızımda ek ücret ödemedik hiçCanım çocuk direk sigortalamı olıyor nasıl olucak özeldeilk muayneleri falan doğuma dahil biliyorum ama sonrasında bitiyor bende
Bulaşık makinesi parlatıcısıyla dene bi canım. Birçok şeyi temizliyor. Umarım işe yarar. He bide mavi güç benim elim ayağım olduKızlar size alakasız bir şey sorucam ya çocuklular daha tecrübelidir lekeler konusunda.
Ayy maşallah kuzucuğa tontiş yanak sağlıcakla gelsin ben de yarın gidicem 1 ay sonra kontrole inanılmaz heyecanlayım insan çok özlüyorKızlar iyi akşamlar, biraz önce kontrolden geldim, sat a göre 27+6 ama ultrasonda 27+4 çıktı, bebeğim 1120 gr - 36 cm olmuşrahim ağzı uzunluğum 4 cm üzeri çıktı.
Herşey yolunda gidiyor çok şükür, inşallah hiçbir problem çıkmadan hepimiz sağlıcakla doğururuz
Video çekmiştim ondan kareler aldım
Her dururuşu bebeği değiştiriyor.
Eki Görüntüle 3186715 Eki Görüntüle 3186714 Eki Görüntüle 3186716
Benimde parmaklar başlarda kol bilek ti ama simdi parmaklarBen y.disindayim canım ama tr de de gittim doktora o da çok temizlik mi yapiyosun dedi bu temizlik hastaligiymis mesela bı bezi aynı hareketle sürekli sıkmak bu bile sebep olabiliyormuş ben eczacıya demiştim ya parmaklarım da ağrıyor diye o da Dedi parmak ağrısıni ilk defa duyuyorum ama bilek ağrısı geçince parmakta geçiyor bileklikle ben uyurken takiyodum mutlaka yoksa ağrı uyutmuyor