2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar size alakasız bir şey sorucam ya çocuklular daha tecrübelidir lekeler konusunda.

Benim elim yanmıştı geçen sene difrizde de buz yoktu kuru fasulye poşetini aldım elime acımı alsın diye soğuğu. Ama uyumuş kalmışım ve tabi o eriyince ıslatmış yatağı. Yatakta sarımsı leke oldu vanish ve bulaşık deterjanı ile sildim ama çıkmadı leke. Var mı bildiğiniz bi yöntem ? Bu çamaşır suyu tozları ile denesem çıkar mı sizce ? bi kaç koltuk yıkamacıya sordum yatak yıkamıyorlarmış napsam bilemedim sinir oluyorum öyle gördükçe

37,5cm 1,5kg olmuşuz ve doğum pozisyonundaymış minnoş :) ben hareketlerinden ve rahim ağzında ki baskıdan anlamıştım zaten. Herşey yolundaymış bizde. İnşallah sizlerde de güzeldir :))
Masallah cok guzel darisi bana, cuma gidecegim ben de cok merak ediyorum buyumus mu nasil ...

Kızlar ben bugün 32+0’da çalışır iznimi aldım çok şükür. 8 Şubat’a kadar çalışır durumdayım Allah nasip ederse

Bebeğimizi de gördük; 2050 gr 43 cm olmuş. Başı aşağıda ama henüz doğum pozisyonunda değil, yan gibi dedi. İnşallah ilerleyen dönemde tam istediğimiz pozisyonu alır. Yüzünü net göremedik, koluyla yüzünü kapatmıştı minik

Gözünaydin az kaldi izne inşallah ben de peşinden geliyorum haftaya alicam insallah yerleşir o daha anca döner annesi

Canım o tarz lekeler çok zor çıkıyor ya da hiç çıkmıyor. Ya lekenin olduğu ilk anda müdahale edeceksin anca öyle. Şimdi bebiş olunca o da bazen kusacak bazen işeyecek yatak yıkayan bir yer bulur yıkatırsın inşallah o zaman

Yatak dedigin bazaya mi degmis yoksa uzerindeki pikeye falan mi eger baza ise beyaz renk nasilsa pamuga camasir suyu damlat uzerinde beklet sonra normal.suyla sil

Ben hem kendi yatagimiza hem oglumun hem bebek besigine yatak alezi kullaniyorum ondan sorun olmuyor kusmalari vs

Hiç insaf yok ya. Nolcak böyle sonumuz. Allah yardımcımız olsun valla

Sarı lekeler inatçı ama hafifletebilirsin bulaşık detarjani karbonat sirke üstüne dok biraz beklet süngerle veya tulle sil parlatıcı makina için olan onu da ekleyim o etkili ben onla silmiştim tam bembeyaz yapmasada açtı baya üstelik benimki regl geçmişti yataga

Bulaşık makinesi parlatıcısıyla dene bi canım. Birçok şeyi temizliyor. Umarım işe yarar. He bide mavi güç benim elim ayağım oldu onu da bi dene

Kızlar iyi akşamlar, biraz önce kontrolden geldim, sat a göre 27+6 ama ultrasonda 27+4 çıktı, bebeğim 1120 gr - 36 cm olmuş rahim ağzı uzunluğum 4 cm üzeri çıktı.
Herşey yolunda gidiyor çok şükür, inşallah hiçbir problem çıkmadan hepimiz sağlıcakla doğururuz
Video çekmiştim ondan kareler aldım
Her dururuşu bebeği değiştiriyor.

Ayy maşallah kuzucuğa tontiş yanak sağlıcakla gelsin ben de yarın gidicem 1 ay sonra kontrole inanılmaz heyecanlayım insan çok özlüyor

Benimde parmaklar başlarda kol bilek ti ama simdi parmaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…