2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
canım ben aldım chicco next 2 me magic modelini çok beğeniyordum 7000 tl olunca o parayı veremem çok pahalı diye dolap uygulamasından aldım zaten anne yanları çok kısa süre kullanıldığı için problem yok herşeyi de yıkanabiliyor bence beğeniyorsan düşünme
hoşgeldin 3. trimester hamileliğimizin balayı bitmiş bulunmakta arkadaşlar
selam canım nasılsın ? benim de karnım çok büyüdü, çoğu kilo yüzüm ve karnımda sanki...bir de +16 kgdayım kilodan da gücüm olmayabilir, çabuk yoruluyorum.
kilo alımı da etkilemiştir canım ama artık 3. trimesterdayız ağırlaşmamız çok normla ara ara kısa süreli yürüyüşler yapmaya çalış insanı zinde tutuyor
Kızlar az önce salata yaparken regl sancısı gibi sancım başladı uzandım şimdi yalancı sancı böyle mi oluyor
artık yalancı sancılar kendini göstermeye başladı canım vücut kendini hazırlıyor benimki de sürekli sertleşiyor toparlanıyor içeriye sığmıyor galiba sürekli ittiriyor arada da kasık ağrılarım oluyor anlık geliyor gelmekte olan
canım bence devlet hastaneleri imkan olarak her zaman özel hastaneden daha iyidir. devlette en büyük sıkıntı bir gittiğin doktoru bir daha bulamıyor olmak ama sen doktoru tanıdığın ve güvendiğin için bence hiç kendini strese sokma ben ilk hamileliğimde hep muayenelere özele gittim tek sebebi doktorun beni ve sürecimi biliyor olmasını istedim. sancım geldiğinde bayramdı ve doktorum sehir dışındaydı özele de gitsem tanımadığım bir doktor tarafından doğumum yaptırılacaktı o yüzden devlette doğum yaptım özel oda ayarladık hiç de problem yaşamadım doğumda en önemli şey doktor sonrasında da özel oda ailenle bir arada olabilmek yaşadığım tecrübeden dolayı bunları söylüyorum tabiki karar senin
Kızlar yenidoganın çamaşırları icin granül sabun kullanılır mi? Kalıntı falan kalır mı? Şunu mu alsam dedim de
canım ben kızımda da hep dalan ve hacışakir granül sabun kullandım oğlum içinde yine granül aldım
canım doğum bambaşka birşey ve herkesin süreci farklı ilerliyor bunları düşünüp kendini strese sokma zaten doğum anında yanında sağlık personeli olacak ve gerekli durumda gerekli müdahaleler yapılır. kime sorsan doğum için farklı şeyler anlatır bence şu anının tadını çıkar kendini strese sokma
ya bende isimli mi alsam düz müslin mi alsam ne alsam diye dusunuyorum varsa alan atabılır mı link fikir olması açısından
canım ben instagramdan sipariş verdim isimli olanlardan @atolyerakun diye bir sayfadan 1 aya ancak teslim edilir dedi eğer düşünüyorsan isimli çok zaman kaybetme bence

Akilvar annewith kızlar bu arada o mühendisin oğlunun önerilerine çok güvenmeyin, içerik için Prema yı takip edin
canım ben şampuan pişik kremi vücut losyonu kremi vs alırken ikisinin içerik incelemelerine de baktım kafam iyice karıştı prema nın çok övdüğü weleda markası içeriği için mühendisinoğlu pekte temiz içerik olmadığını söylüyor aynı durum tam tersi içinde geçerli sonra Ya Allah deyip birşeyi tercih ettim

Benim de iki hafta önden gidiyor. Doktoruma dedim erken mi doğum olur diye onunla pek ilgisi yok dedi.

Bence direk eşinle siz söyleyin ayıp değil ki şuan mikroba enfeksiyona açık temas kurulmaması gerekiyor diyip uzaktan gösterip odasına beşiğine geri götürün. Hatta annem yüz örtüsü aldı ben o ne ya falan diyordum ilk başta şuan çok mantıklı geliyor bebeğin yüzünü örtücem biri geldiğinde beşiğinde yatarken yatak odasında görürler iki dk yine hemen örterim yüzünü sonra salona geçerler , beşiğindeki çocuğu da öpmeye kalkmazlar heralde Salona çıkarmak gerekirse de aynı şekilde yapıcam 2 dk gösterip kucağımda yatağına geri götürücem
aynen valla canım dün ilk kez yokladı ve artık aşırı sert hareket ediyor bazen deprem oluyo sanıyorum vücudum sarsılıyor

Valla kusura bakmasın kimse o kadar emek verdiğim bebeğime o bu alınacak diye öpülmesine izin vermem. Annem torununu belli zamana kadar öpmedi bana Bile öptürmedi yeğenimi zor dayandım ama öpmeden de sevilebiliyor.

mühendis reklamcı, prema bu işin piri biyolog kadın zaten hiç bi çıkar gözetmeden yapıyor hatta şimdi web sitesi kuruyor tamamen ücretsiz olacakmış bu içerik inceleme ile ilgili. prema ile muhendis baya atıştı zamanında bu yüzden

Benim de 4 haziran sizinle aynı ilerliyoruz :) 6.aydan beri 1.buçuk hafta önden gidiyor gelişimi . Doktor bu durumun erken doğma ihtimali oluşturmadığını söyledi. Sadece gelişimle alakalı. Sizinki erkek mi, kız mı?

Canim herkesin sureci farkli sana ne soylesekte sana uyacak diye bir sey asla yok. Regl ayri dogum ayri ben normalde iğne olmaya korkan insan cocuk dogurdum.Doktorunla konus.simdiden guzel seyler dusuns guzel olsun

Canim herkesin sureci farkli sana ne soylesekte sana uyacak diye bir sey asla yok. Regl ayri dogum ayri ben normalde iğne olmaya korkan insan cocuk dogurdum.Doktorunla konus.simdiden guzel seyler dusuns guzel olsun
Yok stres yapmamaya çalışıyorum, akışına bıraktım. Rabbim ne nasip ettiyse, hayırlısı olan olsun dediğiniz gibi :)

Vmd_rubby benim de regllerim çok ağır geçerdi tansiyonum düşer elim ayağım titrer baygınlık vs. ama bence doğum daha farklı insana o an bi deli gücü geliyor galiba ki doğum reglin 10 katı diyorlar bütün kadınların bayılması gerekirdi bence

Kızlar gebelik şekerim çıktığı için maalesef diyetisyene başladım. Kiloma şaşırdım 3.700 gr almışım toplam hamdolsun bebeğim iyi kilosu vs. Demek ki yeterince besleniyordur dimi

Akilvar annewith kızlar bu arada o mühendisin oğlunun önerilerine çok güvenmeyin, içerik için Prema yı takip edin
Canim soyledigin sayfayi habibehemsire var onu takip ediyorum o da onu takip ediyor temiz olanlari paylasiyor falan. Ya baby me falan da daha uygun ama deterjani bezi icerigi temiz.degilmis. Icerigi temizler genelde baya baya pahali herkeste alamaz.Acikcasi bilmiyorum kim daha guvenilir de inallah guvenilirlerdir

En iyisi granul sabununa devam ben de oglumda yine granul kullanmistim simdide oyle aldim

Kızlar gebelik şekerim çıktığı için maalesef diyetisyene başladım. Kiloma şaşırdım 3.700 gr almışım toplam hamdolsun bebeğim iyi kilosu vs. Demek ki yeterince besleniyordur dimi
kaç çıktı acaba 50gr mı 75gr mı şeker yüklemesi yapıldı?nasıl bi diyet yapıypsun

her markanın her ürünü temiz içerik olmuyor zaten canım kötü ürünü de var iyi ürünü de zaten dediğim kadının sayfasını incelersen anlarsın bilgisini ve deneyimini benim güvendiğim tek kişi diyebilirim şuan. Bi de aslında öyle bir algı var içeriği temiz ürün pahalıdır diye ama mesela babydreamin yağını almıştım karnıma sürmek için 50-60 tl gibi bir fiyata ve mis gibi içerik liearac biliyorsun ne kadar pahalı içeriği rezalet mesela

çok az almışsın maşallah az kilo alanlarda şeker daha çok çıkıyor galiba gözlemlerim hep o yönde çok enteresan, vücudumuz şekeri tolere mi etmiyor noluyor

Kesinlikle katiliyorum benim kanamam varken gece yolda ablam aradi hangi hastaneye gidiyorsun uni arastirmaya gidiyorum dedim ozele git ilgilenmezler dedi. Parasindan degilim ama biliyorum bir sey olursa ozel beni.oraya yonlendirecek dedim ablama ve uni hastanesine gittim acilden giris 2 gun kaldim oyle guzel baktilar ki ozel hastaneden kat kat guzeldi. Ama her sehire gore degisir diye dusunuyorum. Bizim burda devlette gittigim doktoru her randevu tarihinse bulabiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…