2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Alaninda iyiyse neden olmasin. Ben tanidik doktor diye devlete gectim. En azindan bildigim daha gyzel ilgilenir diye. Ozel de kalacaksin 1 gece dunya para boyle bir firsatin varsa degerlendir derim. Normal de cekiniyordum devletten ama tanidik olunca icim rahat

Ben de kullandım lansor türevlerini.. panto ve lansor. Kullanırken baya endişelendim b grubu içmesem mi diye kutuyu bitirmeye yakın bıraktım midem tam iyileşmeden. Doktorum içimi rahatlattı sıkıntı olsa vermezdim dedi. Millet püfür püfür sigara içiyor onun hanında bu çok masum dedi ikna oldum

Bende oyle dusunuyorum canım oyle bir fiyat söyledilerki şoka girdim ben , hani devletten ekstra bir sey yapacak olsalar tamam dicemde İşlem aynı işlem hayırlısı olsun inşallah sagol canım fikrin için hayırlısı olsun inşallah sen nasılsın geçti cok sukur o kötü günler iyiyiz ya boyle devam eder inşallah sen yazdıkca sevınıyorum iyi oldugunu gördükce cok sukur dıyorum

Hangi hastane ve ne kadar fiyat verdi merak ettim? Bende yarın arayacağım bakalım ne kadar zam yapmışlar.

En kötü NeXT to ne nin yatağını alırsın 400 500 TL civarindaydı. Bir de herşeyi yıkanıyor zaten. 3 ay kullandıysa bir şey değil.. ben de karfeşiminkini aldım valla yatağını bile attım makineye biraz şekli büküldü gibi olmuşu düzeldi şimdi

Kızlar yenidoganın çamaşırları icin granül sabun kullanılır mi? Kalıntı falan kalır mı? Şunu mu alsam dedim de
Canım bununla yıkanıyor zaten bebek kıyafeti tabiki alabilirsin. Bende dalan marka aldım ve yıkadım öyle kalıntı falanda kalmadı

Valla kara kara düşünüyorum... ama doğum parasını yeni brütten alabilmek için bekeleyeceğim martın 3 üne kadar. benim 37. hafta martın 3ünde
Banada doktorum bu ayın sonunda rapor verecekti 33 haftalık oluyorum o zaman yeni brütten alamaz mıyım acaba alamazsam bende bekliyim

Arkadaşlar son adet tarihim 3 Haziran yani normalde 30 hafta ama ultrasonda vücudu 32 kafası 34 çıkıyor var mı benim gibi olan. Bu erken doğum yapacağımı mı gösterir. Normalde beklenen doğum tarihi 10 Mart tı şimdi iki hafta önce mi olur

İyice soyguncu oldular artık hiç masum gelmiyor bu zamlar. Keşke imkanımız olsa hepimiz devlette bedavaya dogursak en azından normal doğum yapma olasılığı da artıyor hemen sezeryana yönlendirmiyolar. ama temiz ve iyi bi devlet hastanesi bulmak şuan çok zor mülteci kaynıyor. Sen bulmuşsun şansın var hiç kaçırma derim.
Banada doktorum bu ayın sonunda rapor verecekti 33 haftalık oluyorum o zaman yeni brütten alamaz mıyım acaba alamazsam bende bekliyim
Ocakta cikarsan izne aralik-kasim-ekim maaslarin üzerinden hesaplanacak canim rapor paran. Yani evet yeni maaşından faydalanamiyorsun bu durumda. Şubatta ocak maaşını alıp öyle çıkarsan yeni brütün de hesaba katılır ve daha yüksekten bağlanır

Günaydın Doğum parasında son 1 yılın brütü hesaplanıyor tutarda o hesap üzerinden çıkıyor. Mesela ben Şuabtuın sonunda ayrılacağım 2022 şubattan 2023 şubata kadar olan dönem hesaplanıyor.
Ben öyle diyorum da valla ağırlaştıkça da çalışmak zor geliyor şubatın sonunu göremem gibime geliyor...

Ben de kizim da 22. Ayda regl olmustum,sonraki ay hamile kaldim.Hemem regl olmak can sıkıcı olsada olmamak cok daha kotu,umarim bunda da ayni seyi yasamam

Son 3 ay değil mi? Son 3 aylık brüt ücretin ortalama günlük kazancının 2/3 sini ödüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…