2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Son 3 ay değil mi? 🤔 Son 3 aylık brüt ücretin ortalama günlük kazancının 2/3 sini ödüyor
yok canım işsizlik maaşında son 4 ay baz alınıyor doğum parasında son 1 yılın brütü yani ben doğuma yaklaştıkça daha bir hesap işlerine girdim mali müşavirimizle vs. görüştüm bu şekilde hesapladılar hep. Bende son 3 ay diye biliyordum ama değilmiş.

yok canım işsizlik maaşında son 4 ay baz alınıyor doğum parasında son 1 yılın brütü yani ben doğuma yaklaştıkça daha bir hesap işlerine girdim mali müşavirimizle vs. görüştüm bu şekilde hesapladılar hep. Bende son 3 ay diye biliyordum ama değilmiş.
hadi yaa ben her yerde 3 ay diye okudum ben de sorayım bi bakim, o zaman son 1 sene içinde eksik gün rapor vs. olmaması lazım ki en yüksekten alınabilsin

Ben kendimi bir tek fotoğraf çekimine ayarladım. Onu halledebilirsem gerisi umrumda değil kim gelmiş kim gitmiş ne rahatsa onu giyerim hatta mümkünse kapıyı açmayacağım😁. Çocuk iki aylık olmadan mümkünse gelmesin kimse birincil yakınlarım hariç.
herkes isimli zıbın takımı yaptırıyor ben "please dont touch me " yazan zıbın sipariş vermeyi düşünüyorum. Şimdiden düşündükçe geriyor milletin "süt kokuyor, cennet kokuyor "deyip deyip oğluşumu öpme ihtimalleri :KK43:

Benim de.kusmaliydi dogum 1 yil rahattim. Sonra ki yil yine agrilarim oldu ama dogumdan önceki gibi şiddetli olmadi. En azindan bazi.aylar agri olsa da bazi aylar rahattim. Hafif bir ilac icsem.rahatliyordum. Ama dogumdan önce Allah im en ağir ilaclar bile.fayda etmezdi. Kac defa hastanelik oldu serumlar.iğneler. Annem bana derdi dogum sancisi da işte boyle demek her ay dogum yapiyorum diyodum😂😂
Kızlar ya bir şey soracağım, ben de regl ağrısını zirvede yaşıyordum, bulantı oluyordu, ellerim uyuşup bayılıyordum arada. Şimdi aklıma ya doğum esnasında öyle olursam düşüncesi gelip gidiyor. Siz nasıl doğumlar gerçekleştirdiniz? Doktorumla bu konuyu konuşacağım fakat erken diye henüz bir şey söylemek istemiyorm.

herkes isimli zıbın takımı yaptırıyor ben "please dont touch me " yazan zıbın sipariş vermeyi düşünüyorum. Şimdiden düşündükçe geriyor milletin "süt kokuyor, cennet kokuyor "deyip deyip oğluşumu öpme ihtimalleri :KK43:
🤣🤣🤣 ya bende isimli mi alsam düz müslin mi alsam ne alsam diye dusunuyorum varsa alan atabılır mı link fikir olması açısından

Ya kızlar kafama takılan bir durum var danısmak istediğim ilk doğumum olacak öncelikle Allah izin verirse , 1 kürtajım var öncesinde . Şöyle yakın arkdasımın aynı zamanda iş arkadaşımın babası devlet hastanesinde op dr kadın doğum uzmanı sagolsun kürtajımıda o yapmıstı cok özenliydi cok ilgiliydi doktor tanıdıgı olarak özel odaya alınmıstım doktor ilede telefonla iletişim halinde idik hhep, basından beri doc dr olan özelde bir doktora gidiyorum yeni yılda doğum ücretini öğrenince şok oldum ve arkadaşımın babasında doğum yapabilir mıyım diye dusunuyorum riskli dönemide atlattım cok sukur her sey guzel ilerlıyor artık kontrollerime gitsem boyle devlette tanıdık doktora gitmek mantıklı olur mu şimdiden sonra diye dusunuyorum arkadasımın doktor babası ve arkadaşım olumlu yaklastılar sizce kontrollerime orada devam edip doğumu orada gerceklestirmek mantıklı bir karar olur mu
Canım benim anlaşmalı olduğum hastane grubunda 4 doktor vardı bölümde, şuan 1 tane kaldı.2 tanesi devlete geçti, en son 2ayı birlikte götürdüğüm doktorum da 2023te başka hastane grubuyla anlaştı. Ben bu süreçte 3 doktor değiştirdim mecburen, giden doktorum 36da gelirsen doğumunu ben yaparım diyerek ayrıldı. Niyetim ona gitmek. Sağlıklı ilerleyen gebelikte sanıyorum ki korkulacak bir şey değil doktor değiştirmek. Ben deneyeceğim, içimde bu konuda endişe yok neyse ki..

Ya kızlar kafama takılan bir durum var danısmak istediğim ilk doğumum olacak öncelikle Allah izin verirse , 1 kürtajım var öncesinde . Şöyle yakın arkdasımın aynı zamanda iş arkadaşımın babası devlet hastanesinde op dr kadın doğum uzmanı sagolsun kürtajımıda o yapmıstı cok özenliydi cok ilgiliydi doktor tanıdıgı olarak özel odaya alınmıstım doktor ilede telefonla iletişim halinde idik hhep, basından beri doc dr olan özelde bir doktora gidiyorum yeni yılda doğum ücretini öğrenince şok oldum ve arkadaşımın babasında doğum yapabilir mıyım diye dusunuyorum riskli dönemide atlattım cok sukur her sey guzel ilerlıyor artık kontrollerime gitsem boyle devlette tanıdık doktora gitmek mantıklı olur mu şimdiden sonra diye dusunuyorum arkadasımın doktor babası ve arkadaşım olumlu yaklastılar sizce kontrollerime orada devam edip doğumu orada gerceklestirmek mantıklı bir karar olur mu
Bence hastane önemli değil, benim için doktor her şeyden önemlisi.
Benim gittiğim hastane özel ama devlet hastanesinden kalabalık ve randevusuz hasta aldığı için cok bekleme oluyor, eşime kalsa asla gelmez buraya fakat ben doktorumu çok seviyorum.

Hiç sevmiyorum bebeğin opulmesini, düşününce bile sinir oluyorum

Bence direk BANA DOKUNMA yazdır ingilizce bilmeyenler olabilir :KK70:
Bu konuyu eşimle konuştuk, kimseye müsaade etmeyeceğiz zaten aileler o konuda anlayışlı, gelen misafir olursa da kucağına vermeyeceğiz doktor kalabalık ortamda tutmayın dedi diyip 5 dk gösterip beşiğine götüreceğiz. Evde de hızlı covid test kitlerimiz var doğum sırasında yanımızda olacak kişiler o testlerden yapacak sonrasında da arayıp gelmek isteyenlere özellikle soracağız grip soğuk algınlığı gibi bir durumunuz var mı diye. Ayıplayan ayıplasın umrumda değil açıkçası gelmeyen de gelmesin çocuğum hiç kimseden değerli değil biz onu 3 yıl bekledik 2 tane cahil insan alınacak kırılacak diye onu riske atmam. Siz de bu konuda tavrınızı net koyarsanız kimse zaten öpüp ellemeye cesaret edemez.

🤣🤣🤣 ya bende isimli mi alsam düz müslin mi alsam ne alsam diye dusunuyorum varsa alan atabılır mı link fikir olması açısından
ben bunu aldım canım

Eklentiler

• WhatsApp Image 2023-01-04 at 10.03.26.jpeg
    WhatsApp Image 2023-01-04 at 10.03.26.jpeg
    48,2 KB · Görüntüleme: 60
Kaç derecede yıkadın canım? Ben de alayım fiyat farkı da gerçekten fazla diğer organik deterjanlara göre
Canim zaten temizler diye 30 derecede yikadim ve deterjanlarin icinde.ölcu kapi var ya ondan 1 tane koydum deterjani cokca koymakta iyi olmuyor bence kalinti birakir. ben de organik deterjanlara baktim cok pahalilar. Sonra devamli takip ettigim muhendisinoglu var icerik incelemesi yapiyor onu baya.inceledim granul sabun listesi atmisti duru,haci şakir, dalin bunlar da katkisiz diye ben de aldim.

Canim zaten temizler diye 30 derecede yikadim ve deterjanlarin icinde.ölcu kapi var ya ondan 1 tane koydum deterjani cokca koymakta iyi olmuyor bence kalinti birakir. ben de organik deterjanlara baktim cok pahalilar. Sonra devamli takip ettigim muhendisinoglu var icerik incelemesi yapiyor onu baya.inceledim granul sabun listesi atmisti duru,haci şakir, dalin bunlar da katkisiz diye ben de aldim.
annewith annewith ben bunu aldım fiyatı piyasadakilere göre daha uygun temiz içerikli

Bende oyle dusunuyorum canım oyle bir fiyat söyledilerki şoka girdim ben , hani devletten ekstra bir sey yapacak olsalar tamam dicemde İşlem aynı işlem hayırlısı olsun inşallah sagol canım fikrin için hayırlısı olsun inşallah sen nasılsın geçti cok sukur o kötü günler iyiyiz ya boyle devam eder inşallah sen yazdıkca sevınıyorum iyi oldugunu gördükce cok sukur dıyorum 🤲🏻🧿🤍
Çok sukur canim iyiyim karnim buyumeye basladi iyice ondan hareketler zorlasiyor onun harici sukur sikintim yok. Evet seninle kac ay oncesi burda neler.konusurduk nerelere geldik😊Yarin kontrolum var bakalim ne diyecek progestani biraktirsa sevinirim onu kullanmayi sevmiyorum sonra akiyor falan ya hic hosuma gitmiyor ama.kurtaricimiz da o hemen ona basvuruyoruz kanama durumlarinda😁

annewith annewith ben bunu aldım fiyatı piyasadakilere göre daha uygun temiz içerikli

Baya uygun canim piyasadakilere gore. Bazen organik vs yaziyorlar da icerigi pek masum olmuyor.

sanırım roxy i de incelemişti temizdi migrosta gecen indirim vardı 800 gramı 34 tlydi ona da bakabilirim :)

yumusatıcı kullanacak misin canım?

sanırım roxy i de incelemişti temizdi migrosta gecen indirim vardı 800 gramı 34 tlydi ona da bakabilirim :)

yumusatıcı kullanacak misin canım?
aynen canım ben 2 li set halinde 2 tane aldım böyle, zaten kokusu yok ve bitkisel içerik olduğu için yumuşatıcı da aldım ben

Bence direk BANA DOKUNMA yazdır ingilizce bilmeyenler olabilir :KK70:
Bu konuyu eşimle konuştuk, kimseye müsaade etmeyeceğiz zaten aileler o konuda anlayışlı, gelen misafir olursa da kucağına vermeyeceğiz doktor kalabalık ortamda tutmayın dedi diyip 5 dk gösterip beşiğine götüreceğiz. Evde de hızlı covid test kitlerimiz var doğum sırasında yanımızda olacak kişiler o testlerden yapacak sonrasında da arayıp gelmek isteyenlere özellikle soracağız grip soğuk algınlığı gibi bir durumunuz var mı diye. Ayıplayan ayıplasın umrumda değil açıkçası gelmeyen de gelmesin çocuğum hiç kimseden değerli değil biz onu 3 yıl bekledik 2 tane cahil insan alınacak kırılacak diye onu riske atmam. Siz de bu konuda tavrınızı net koyarsanız kimse zaten öpüp ellemeye cesaret edemez.
Hızlı kitler benim aklıma gelmemişti iyi ki söylediniz, ben de eve onlardan alayım. Ne bileyim daha yumuşak olsun diye ingilizcesini yazdırayım soran olursa "Lütfen bana dokunma" yazıyor demek daha can alıcı olur diye düşündüm :KK70:

X