2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Regl sancisi nedir bilmiyorum ama canim baya baya gaz sancisindan guclu bir agri. 2 haftadir var bende. Bugun cok yogundu. Kasilma ile yani Karin sertkesmesi ile geliyor...

Belinde mi canim belindeyse benim oluyor o sekil de ama karnimda hic olmadi

Regl sancisini benim gibi cekenler cok iyi bilir. Ilk hamileligimden oncesi beterdim en.cok hamile olsumu regl olmuyorum diye seviyordum

Sadece sancı olmaz canım, sertleşme ve bir tarafa toplanma da olur doğum sancısında. Yine sadece belinde olmaz, karnında dizlerine doğru bacaklarında da olur. Uzanman iyi olmuş, dinlen su iç geçer inşallah

Kızlar işten eve geldiğimde karnım davul gibi gergin ve taş gibiydi hatta dedim heralde çişim geldi ondan öyle girdim çıktım sertleşme hala vardı. Sonra mutfağa geçtim salata yapayım diye hafiften regl sancısı gibi başladı bildiğimiz regl olurken nasıl olur öyle eşim de yanımda masayi hazirliyodu hatta o dedi rahmin büyüyodur korkma falan. Birden şiddetlendi o reglin söküldüğü anki gibi kendimi yatağa attım bebekte o sırada içerde debeleniyor. Bi 10 dk sağa dön sola dön bi anda bıçak gibi kesildi ve olmadi tekrar. belimde ağrı olmadi. Googledan baktim orda da bunu görünce rahatladım sanırım bildiğin yalancı sancıymış

Eklentiler

• IMG_20230103_200908.jpg
    67,1 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleme:
Hiç rahat günler yaşayamadım bu hamileliğimde inşallah doğumdan sonra yaşarım canım Allah’ın izniyle

Valla ben de akşam o sancı gelince buraya kadarmış dedim Bundan sonrasi kan,ihtiras, gözyaşı

Hmm anladım canım inşallah döner vakti geldiğinde bebiş

Aslında ilk zamanlar biraz zorlandım ama sonradan açıldım diyebilirim. Bence hiç erteleme çünkü yürüdükçe vücut o döngüye alışıyor her gün daha da kolaylaşıyor
Artık sabahları kahvaltıdan sonra yakınımdaki parka yürüyüş yapıyorum 2 tur iyi geliyor. Havalarda iyiyken değerlendiriyorum bende canım

Benim de regl ağrım inanılmaz ağrılı geçerdi.
Bayılmalar, kusmalar falan ama doğum yapınca bir anda kesildi, ben de inanamıyorum hâlâ
Benim de.kusmaliydi dogum 1 yil rahattim. Sonra ki yil yine agrilarim oldu ama dogumdan önceki gibi şiddetli olmadi. En azindan bazi.aylar agri olsa da bazi aylar rahattim. Hafif bir ilac icsem.rahatliyordum. Ama dogumdan önce Allah im en ağir ilaclar bile.fayda etmezdi. Kac defa hastanelik oldu serumlar.iğneler. Annem bana derdi dogum sancisi da işte boyle demek her ay dogum yapiyorum diyodum

Regl sancisini benim gibi cekenler cok iyi bilir. Ilk hamileligimden oncesi beterdim en.cok hamile olsumu regl olmuyorum diye seviyordum
Hamilelik ve lahusaligin en sevdiğim yanı regl olmamak hemde yazın ama bu sefer hiç ağzımı acmayacağim bu konuyla ilgili, kızımda ay regl olmuyorum ne güzel dediğimin ertesi günü ilk reglimi olmuştum o yüzden artık

Benimki de öyle. Diyorum evladım seni ben doğurdum baban değil en çok beni sevmen lazım diye gülüyor birde
Benim ki erkek.olmasina ragmen hatta videosu var 1.5 yasinda en cok kimi seviyorsun Baba diyor seni kim doğurdu yine Baba diyordu cok tatliydiSimdi anneni mi babani mi seviyorsun sorduklarinda ikisini de seviyorum diyor Tabi ben.araya giriyorum çocuklara oyle sorular sorulmabiri annesi biri babasi hepsinin yeri ayri

Başkasının yardımı olmadan yerinden kalkamama, çoğu işini tek başına yapamama, çişini tutamama.. diye uzar
Egilip ayakkabi giymek ve corap giymek benim en zorlandiklarim. Gecen yatakta esimi bana yuzunu don bana dedi yavas yavas donuyorum diyo ki ne.kadar yavas donuyorsunBen de dedim dur senin karnina kabak baglayayim sen oyle bir.donmeyi dene nasil zor. Karpuz diyecektim de simdi mevsimi degil sana.kabak baglayalim

Bu sancıyı çekmeyen bilmez
Ben doğum yaparken herkes bağırıyor falan benim gikim çıkmadı. Ebe gelip sana suni sancı vermedik mi demişti

Kızlar ebebek sitesinde tahteravalli marka ürünlerde (beşik) %20 indirim var.
bazi marka anne bebek bakim cantalarinda %50 indirim var. Düşünenler gece fırsatını kaçırmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…