Regl sancisi nedir bilmiyorum ama canim baya baya gaz sancisindan guclu bir agri. 2 haftadir var bende. Bugun cok yogundu. Kasilma ile yani Karin sertkesmesi ile geliyor...
Belinde mi canim belindeyse benim oluyor o sekil de ama karnimda hic olmadi
Regl sancisini benim gibi cekenler cok iyi bilir. Ilk hamileligimden oncesi beterdim en.cok hamile olsumu regl olmuyorum diye seviyordum
Sadece sancı olmaz canım, sertleşme ve bir tarafa toplanma da olur doğum sancısında. Yine sadece belinde olmaz, karnında dizlerine doğru bacaklarında da olur. Uzanman iyi olmuş, dinlen su iç geçer inşallah
Karında sertleşme oldu mu peki, benim de artık öyle ağrılarım oluyor .
Ama ayni zamanda karnim sertleşiyor bir 30 saniye kadar sürüyor. Yalancı sancı karında olurmuş doktorun dedigine göre gerçek sancı belden kasıklara doğru
Hiç rahat günler yaşayamadım bu hamileliğimde inşallah doğumdan sonra yaşarım canım Allah’ın izniyleBu arada bugün dışarıda çok işim vardı bir ara acil oturmazsam bayılıcam gibi hissettim bulduğum yere oturdum 5dklığına kendime geldim. Laylaylom hamilelik dönemi bitti sanırım küçük işlerde bile çok yoruluyorum kendimi dinlemezsem de vücudum hop bir dur bakalım artık diyor. O rahat ve güzel günler buraya kadarmış.
Valla ben de akşam o sancı gelince buraya kadarmış dedimBu arada bugün dışarıda çok işim vardı bir ara acil oturmazsam bayılıcam gibi hissettim bulduğum yere oturdum 5dklığına kendime geldim. Laylaylom hamilelik dönemi bitti sanırım küçük işlerde bile çok yoruluyorum kendimi dinlemezsem de vücudum hop bir dur bakalım artık diyor. O rahat ve güzel günler buraya kadarmış.
Valla ben de akşam o sancı gelince buraya kadarmış dedimBundan sonrasi kan,ihtiras, gözyaşı
Benimki de öyle. Diyorum evladım seni ben doğurdum baban değil en çok beni sevmen lazım diye gülüyor birdeBenim de 28 aylik bir kizim var,goruntusunu gectim babaya aşik bir kiz dogurmusumbabasi varken asla bana gelmez,sanki ben degil babasi dogurmus
İyi mi kötü mü35’ten sonra yepyeni bir hamilelik başlıyor kızlar
32 yi bir gorsek ah ah... Sonra hedef 3635’ten sonra yepyeni bir hamilelik başlıyor kızlar
Hmm anladım canım inşallah döner vakti geldiğinde bebişDoğrusu başlarda o da öyle diyordu 4., 5. 6. Aylarda ama bu son gittiğimizde dönmeme ihtimali daha fazla dedi,bizim bebek hiç yer değişmedi rahim anomalisi filan da olabilir.Bu bebek ya da anne için bir risk taşımıyor ama işte bebeğin sürekli makat geliş durmasının bi sebebi de bu olabilir demişti
Artık sabahları kahvaltıdan sonra yakınımdaki parka yürüyüş yapıyorum 2 tur iyi geliyor. Havalarda iyiyken değerlendiriyorum bende canımAslında ilk zamanlar biraz zorlandım ama sonradan açıldım diyebilirim. Bence hiç erteleme çünkü yürüdükçe vücut o döngüye alışıyor her gün daha da kolaylaşıyor
Evet canım, ayrıca beli de tutabiliyor bazen, bebek bir yere toplanmış gibi karın sertlesebiliyor da .. yavaş yavaş vücut hazırlamaya başlıyor kendiniKızlar az önce salata yaparken regl sancısı gibi sancım başladı uzandım şimdi yalancı sancı böyle mi oluyor
Benim de.kusmaliydi dogum 1 yil rahattim. Sonra ki yil yine agrilarim oldu ama dogumdan önceki gibi şiddetli olmadi. En azindan bazi.aylar agri olsa da bazi aylar rahattim. Hafif bir ilac icsem.rahatliyordum. Ama dogumdan önce Allah im en ağir ilaclar bile.fayda etmezdi. Kac defa hastanelik oldu serumlar.iğneler. Annem bana derdi dogum sancisi da işte boyle demek her ay dogum yapiyorum diyodumBenim de regl ağrım inanılmaz ağrılı geçerdi.
Bayılmalar, kusmalar falan ama doğum yapınca bir anda kesildi, ben de inanamıyorum hâlâ
Hamilelik ve lahusaligin en sevdiğim yanı regl olmamak hemde yazınRegl sancisini benim gibi cekenler cok iyi bilir. Ilk hamileligimden oncesi beterdim en.cok hamile olsumu regl olmuyorum diye seviyordum
Daha çok kramp, daha çok kasılma , yatakta dönememe , ayakkabı bağcıyı baglayamama rahat rahat eğilip kalkamama daha cok yorulma35’ten sonra yepyeni bir hamilelik başlıyor kızlar
İlk kez oldu bana da şaşırdımEvet canım, ayrıca beli de tutabiliyor bazen, bebek bir yere toplanmış gibi karın sertlesebiliyor da .. yavaş yavaş vücut hazırlamaya başlıyor kendini
Benim ki erkek.olmasina ragmen hatta videosu var 1.5 yasinda en cok kimi seviyorsun Baba diyor seni kim doğurdu yine Baba diyordu cok tatliydiBenimki de öyle. Diyorum evladım seni ben doğurdum baban değil en çok beni sevmen lazım diye gülüyor birde
Daha çok kramp, daha çok kasılma , yatakta dönememe , ayakkabı bağcıyı baglayamama rahat rahat eğilip kalkamama daha cok yorulma
32 yi bir gorsek ah ah... Sonra hedef 36
Egilip ayakkabi giymek ve corap giymek benim en zorlandiklarim. Gecen yatakta esimi bana yuzunu don bana dedi yavas yavas donuyorum diyo ki ne.kadar yavas donuyorsunBaşkasının yardımı olmadan yerinden kalkamama, çoğu işini tek başına yapamama, çişini tutamama.. diye uzar
Bu sancıyı çekmeyen bilmezBenim de.kusmaliydi dogum 1 yil rahattim. Sonra ki yil yine agrilarim oldu ama dogumdan önceki gibi şiddetli olmadi. En azindan bazi.aylar agri olsa da bazi aylar rahattim. Hafif bir ilac icsem.rahatliyordum. Ama dogumdan önce Allah im en ağir ilaclar bile.fayda etmezdi. Kac defa hastanelik oldu serumlar.iğneler. Annem bana derdi dogum sancisi da işte boyle demek her ay dogum yapiyorum diyodum