İlk doğumumda 37 den önce başlamıştı benim nst ama hiç hatırlamıyorum tarihi 10 sene geçince32 cok erken geldi bana nst icin. önceki doktorum 37 den itibaren baslamıstı bakmaya
çok şükür canım inşallah minnoş yukarıya çıkar biraz az daha sabreder :)dualarnız için teşekkür ederim arkadaşlarım
muayeneye gittim. bebeklerin durumu çok şükür iyiama biri kafasını dikişime yapıştırmış. Allahtan dikişlerin durumu da iyi dedi doktor. şu an herhangi bir doğum başlangıç belirtisi olmazsa ki inşallah olmaz yatacağım, evime dönmüyorum. 3 hafta sonra tekrar kontrole gideceğim
hayırlısı Allah tan, inşallah dururlar
Sadece 3 ay kullanmis canim al bence ne.olacak hem bak yikaniyor da. Resmen kullanilmamis gibi bir sey
Aradaki fiyat farkı çok diyorsun canım alacagin yatak da temizse bence al zaten birçok parçası yıkanıyor kalan kısımları da sildin mi tamamdır. En azından başka bir eksiğini tamamlarsın
Güzelce dinlenirsin onlar da akıllı akıllı beklerler zamanlarını annesi, üzülmedualarnız için teşekkür ederim arkadaşlarım
muayeneye gittim. bebeklerin durumu çok şükür iyiama biri kafasını dikişime yapıştırmış. Allahtan dikişlerin durumu da iyi dedi doktor. şu an herhangi bir doğum başlangıç belirtisi olmazsa ki inşallah olmaz yatacağım, evime dönmüyorum. 3 hafta sonra tekrar kontrole gideceğim
hayırlısı Allah tan, inşallah dururlar
Bildigimiz saten mi canim.Geldi mi elin de miKızlar trendyol milladan gecelik takımı aldım, çok uygun fiyata. Ve fiyatına göre kalitesi bana çok iyi geldi . Almak isteyen olursa diye haber vereyim indirimli şuan. Sanırım bir kac tane daha alacağım Eki Görüntüle 3186169
Ay hadi İnşallahBenim oglum bugun cok ugrasti kizlarDonmus olabilir sanki
Regl sancisi nedir bilmiyorum ama canim baya baya gaz sancisindan guclu bir agri. 2 haftadir var bende. Bugun cok yogundu. Kasilma ile yani Karin sertkesmesi ile geliyor...Kızlar az önce salata yaparken regl sancısı gibi sancım başladı uzandım şimdi yalancı sancı böyle mi oluyor
Çok güzel yumuşak bir kumaşı var, polyester diyor ama uzerine yapışan türden değil. YumuşakBildigimiz saten mi canim.Geldi mi elin de mi
Rengi guzelmis erkek annelerine de guzel.olur. Sadece saten yaziyor ya saten geceliklerdense eger giyemem rahat edemiyorum.Çok güzel yumuşak bir kumaşı var, polyester diyor ama uzerine yapışan türden değil. Yumuşak
Belinde mi canim belindeyse benim oluyor o sekil de ama karnimda hic olmadiKızlar az önce salata yaparken regl sancısı gibi sancım başladı uzandım şimdi yalancı sancı böyle mi oluyor
Temizlersin canım bir şey olmaz, ekonomi zamanı şimdiKızlar sizce bebek için anne yanı yatağı ikinci el alınır mı? Yaşadığım yerde chicco'nun anne yanını satan birisi var sadece 3 ay kullanmış tertemiz diyor, normalde benim çok beğendiğim bir üründü ama pahalı ve 6-7 aya kadar kullanılacak bişey için o parayı asla vermem ama ikinci eli çok çok ucuz. Komple makinede yıkanabiliyor her yeri de, ikinci el olmasının şu an aklıma gelmeyen bir zararı olmaz değil mi? Alıcam çünkü sanırım.
Regl sancisini benim gibi cekenler cok iyi bilir. Ilk hamileligimden oncesi beterdim en.cok hamile olsumu regl olmuyorum diye seviyordumRegl sancisi nedir bilmiyorum ama canim baya baya gaz sancisindan guclu bir agri. 2 haftadir var bende. Bugun cok yogundu. Kasilma ile yani Karin sertkesmesi ile geliyor...
Benim de regl ağrım inanılmaz ağrılı geçerdi.Regl sancisini benim gibi cekenler cok iyi bilir. Ilk hamileligimden oncesi beterdim en.cok hamile olsumu regl olmuyorum diye seviyordum
Kızlar az önce salata yaparken regl sancısı gibi sancım başladı uzandım şimdi yalancı sancı böyle mi oluyor
Karında sertleşme oldu mu peki, benim de artık öyle ağrılarım oluyor .Kızlar az önce salata yaparken regl sancısı gibi sancım başladı uzandım şimdi yalancı sancı böyle mi oluyor
Evet oyle oluyor. 2 defa yasadim. Birinde kizimda. Digeri de dusen bebegimde. Belden kasiklara dogru nefesi kesiyordu. Bebegimi kaybettim zatenKarında sertleşme oldu mu peki, benim de artık öyle ağrılarım oluyor .
Ama ayni zamanda karnim sertleşiyor bir 30 saniye kadar sürüyor. Yalancı sancı karında olurmuş doktorun dedigine göre gerçek sancı belden kasıklara doğru