2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
çok şükür canım inşallah minnoş yukarıya çıkar biraz az daha sabreder :)

Sadece 3 ay kullanmis canim al bence ne.olacak hem bak yikaniyor da. Resmen kullanilmamis gibi bir sey

Aradaki fiyat farkı çok diyorsun canım alacagin yatak da temizse bence al zaten birçok parçası yıkanıyor kalan kısımları da sildin mi tamamdır. En azından başka bir eksiğini tamamlarsın
Bence de. Bir gidip göreyim o zaman yarın.
Güzelce dinlenirsin onlar da akıllı akıllı beklerler zamanlarını annesi, üzülme

Kızlar az önce salata yaparken regl sancısı gibi sancım başladı uzandım şimdi yalancı sancı böyle mi oluyor
Regl sancisi nedir bilmiyorum ama canim baya baya gaz sancisindan guclu bir agri. 2 haftadir var bende. Bugun cok yogundu. Kasilma ile yani Karin sertkesmesi ile geliyor...

Temizlersin canım bir şey olmaz, ekonomi zamanı şimdi

Regl sancisi nedir bilmiyorum ama canim baya baya gaz sancisindan guclu bir agri. 2 haftadir var bende. Bugun cok yogundu. Kasilma ile yani Karin sertkesmesi ile geliyor...
Regl sancisini benim gibi cekenler cok iyi bilir. Ilk hamileligimden oncesi beterdim en.cok hamile olsumu regl olmuyorum diye seviyordum

Regl sancisini benim gibi cekenler cok iyi bilir. Ilk hamileligimden oncesi beterdim en.cok hamile olsumu regl olmuyorum diye seviyordum
Benim de regl ağrım inanılmaz ağrılı geçerdi.
Bayılmalar, kusmalar falan ama doğum yapınca bir anda kesildi, ben de inanamıyorum hâlâ

Kızlar az önce salata yaparken regl sancısı gibi sancım başladı uzandım şimdi yalancı sancı böyle mi oluyor

Sadece sancı olmaz canım, sertleşme ve bir tarafa toplanma da olur doğum sancısında. Yine sadece belinde olmaz, karnında dizlerine doğru bacaklarında da olur. Uzanman iyi olmuş, dinlen su iç geçer inşallah

Karında sertleşme oldu mu peki, benim de artık öyle ağrılarım oluyor .
Ama ayni zamanda karnim sertleşiyor bir 30 saniye kadar sürüyor. Yalancı sancı karında olurmuş doktorun dedigine göre gerçek sancı belden kasıklara doğru

Evet oyle oluyor. 2 defa yasadim. Birinde kizimda. Digeri de dusen bebegimde. Belden kasiklara dogru nefesi kesiyordu. Bebegimi kaybettim zaten neyse ki 2 ay sonra oglum geldi dunyamiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…