Amin kuzum inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırızBende çok endişeliyim inşallah vajinal de olsa görürüm soylicem doktora
Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi Rheaa
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Mart 2018
- 17
- 37
- 88
Cok sevindim canim hayırlı uğurlu olsun insallah oksapar ne ise yarıyormuş. Beni doktor haftaya çağırdı ama ben de çok merak ediyorum keseyim görebilir miyim acaba diyeKızlar yeğeninizin kesesiyle tanışın Doktorum vajinal kesin görürüz o yüzden hiç karından bakmayalım dedi vajinal ultrasonla baktı. Kese tam olması gereken yerde yani dış gebelik falan değil dedi. 4000lik oksapar yazdı doğum boyu hem coraspin hem de günde 1 iğne ile devam edeceğiz dedi. Belki doğuma yakın aspirin keseriz dedi. Artık beta bakmaya gerek yok dedi. 14 temmuzda da kalp atışı için randevum var inşallah
Merhaba öncelikle hayırlı olsun doktor iğneyi ne için verdi acaba ve im de önceden bir düşük olmustu Ekim ayından beri coraspirin kullaniyorum hamile kalınca.igne verebilirim dedi henüz kontrole gitmedim 4+3 uygulamaya göre acaba geç mi kalırım iğne için pazartesi gideceğim kontroleKızlar yeğeninizin kesesiyle tanışın Doktorum vajinal kesin görürüz o yüzden hiç karından bakmayalım dedi vajinal ultrasonla baktı. Kese tam olması gereken yerde yani dış gebelik falan değil dedi. 4000lik oksapar yazdı doğum boyu hem coraspin hem de günde 1 iğne ile devam edeceğiz dedi. Belki doğuma yakın aspirin keseriz dedi. Artık beta bakmaya gerek yok dedi. 14 temmuzda da kalp atışı için randevum var inşallah
Teşekkürler canım benim kan pıhtılaşmam var 2 kimyasal geçirdim oksapar da kan sulandırıcı iğneCok sevindim canim hayırlı uğurlu olsun insallah oksapar ne ise yarıyormuş. Beni doktor haftaya çağırdı ama ben de çok merak ediyorum keseyim görebilir miyim acaba diye
Canım bende kan pıhtılaşması var o yüzden verdi. Ben de şubattan beri coraspin kullanıyorum. Keseyi görünce iğne veriyolar genelde sana da o zaman verirMerhaba öncelikle hayırlı olsun doktor iğneyi ne için verdi acaba ve im de önceden bir düşük olmustu Ekim ayından beri coraspirin kullaniyorum hamile kalınca.igne verebilirim dedi henüz kontrole gitmedim 4+3 uygulamaya göre acaba geç mi kalırım iğne için pazartesi gideceğim kontrole
- 25 Haziran 2022
- 2.217
- 1.990
- 63
- 28
Hayır daha erken değil miBenim de tahmini doğum 3 Mart gösteriyor keseyi gördünüz mü acaba ?
- 12 Şubat 2021
- 1.731
- 2.667
- 83
Hoşbuldumm tatlımmHoşgeldin çiçeğimmmm❤❤
- 12 Şubat 2021
- 1.731
- 2.667
- 83
Öncelikle gözünaydın canım inşaAllah kalp atışınıda hayırlısıyla görürsünKızlar yeğeninizin kesesiyle tanışın Doktorum vajinal kesin görürüz o yüzden hiç karından bakmayalım dedi vajinal ultrasonla baktı. Kese tam olması gereken yerde yani dış gebelik falan değil dedi. 4000lik oksapar yazdı doğum boyu hem coraspin hem de günde 1 iğne ile devam edeceğiz dedi. Belki doğuma yakın aspirin keseriz dedi. Artık beta bakmaya gerek yok dedi. 14 temmuzda da kalp atışı için randevum var inşallah
Değerin kaç olduğunda keseyi görmeye gittin canım?
Teşekkürler canım inşallah betam pazartesi günü 1337 idi. Doktorum perşembe gel kese görürüz dedi yani ptesi sonrası kan vermedim tekrar. Tahminen 3500 falandırÖncelikle gözünaydın canım inşaAllah kalp atışınıda hayırlısıyla görürsün
Değerin kaç olduğunda keseyi görmeye gittin canım?
Muhtemelen pazartesiden önce gidemeyecegim doktora iğneleri sigorta karşılıyor mu acaba yoksa kendin mi aliyorsunCanım bende kan pıhtılaşması var o yüzden verdi. Ben de şubattan beri coraspin kullanıyorum. Keseyi görünce iğne veriyolar genelde sana da o zaman verir
Sigortam olduğu halde 2 kutusuna 122 tl ödedim canım. Sigortasız fiyatı farklıdır heralde. 1 kutuda 10 tane varMuhtemelen pazartesiden önce gidemeyecegim doktora iğneleri sigorta karşılıyor mu acaba yoksa kendin mi aliyorsun
Anladım canım ise yarasın da artık ne kadarsa farketmez bana da doktor doğuma kadar.kullanabilirsin bu iğneleri dediSigortam olduğu halde 2 kutusuna 122 tl ödedim canım. Sigortasız fiyatı farklıdır heralde. 1 kutuda 10 tane var
- 16 Kasım 2021
- 411
- 519
- 33
- 31
Ay bilmiyorum ki tecrübeli değilim hiç bu konudaBende de bulantı ve tiksinme olmadı 5+1 şuan acaba erken mi ?
- 16 Kasım 2021
- 411
- 519
- 33
- 31
Ama 7. Haftadan sonra başlar diyorlar genelde kişiden kişiyede değişir tabi annemde olmamış benim mesela bulantı falanBende de bulantı ve tiksinme olmadı 5+1 şuan acaba erken mi ?
- 16 Kasım 2021
- 411
- 519
- 33
- 31
Ne güzel haber darısı kalp atışını görmeye canımKızlar yeğeninizin kesesiyle tanışın Doktorum vajinal kesin görürüz o yüzden hiç karından bakmayalım dedi vajinal ultrasonla baktı. Kese tam olması gereken yerde yani dış gebelik falan değil dedi. 4000lik oksapar yazdı doğum boyu hem coraspin hem de günde 1 iğne ile devam edeceğiz dedi. Belki doğuma yakın aspirin keseriz dedi. Artık beta bakmaya gerek yok dedi. 14 temmuzda da kalp atışı için randevum var inşallah
- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
Benimde oldu canım adet günümde lekelenme yaşadım dört beş damla şuan progestan kullanıyorum. Sonra hiç yaşamadım bakalım.bnde haftaya kese için gideceğimBen şimdi doktordan geldim arkadaşlar, kese normal her şey yolunda dedi. Eve bi geldim lekelenme olmuş. Doktora söyledim olabilir, progestan al dedi. Bakalım haberler bu şekilde.
İnşallah sağlıkla devam eder
Evet canım bana da öyle dedi sağlıklı olsun da ben razıyım delik deşik olmayaAnladım canım ise yarasın da artık ne kadarsa farketmez bana da doktor doğuma kadar.kullanabilirsin bu iğneleri dedi
- 23 Şubat 2022
- 22
- 76
- 8
- 32
Merhabalar benimde tahmini doğum Mart gösteriyor :) Umarım hepimiz için sağlıklı bir gebelik süreci olur ve evlatlarımızı kucağımıza alırız. Benim tüp bebek ilk denemem transfer 14 haziran yapıldı. 9.gün190 11.gün 410
13. Gün 753 beta sonuçlarım geldi. (kahverengi lekelenmem olduğu için erken kan vermemi istedi doktor)
2 temmuz da kontrol e çağırdı doktor çok endişeliyim heyecan ve korku var inşallah sonucu güzel olur hepimizin
13. Gün 753 beta sonuçlarım geldi. (kahverengi lekelenmem olduğu için erken kan vermemi istedi doktor)
2 temmuz da kontrol e çağırdı doktor çok endişeliyim heyecan ve korku var inşallah sonucu güzel olur hepimizin
- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
İnşallah canım Allah'ım bağışlasınMerhabalar benimde tahmini doğum Mart gösteriyor :) Umarım hepimiz için sağlıklı bir gebelik süreci olur ve evlatlarımızı kucağımıza alırız. Benim tüp bebek ilk denemem transfer 14 haziran yapıldı. 9.gün190 11.gün 410
- 5 Şubat 2021
- 2.154
- 5.113
- 108
- 40
Benimde oldu canım adet günümde lekelenme yaşadım dört beş damla şuan progestan kullanıyorum. Sonra hiç yaşamadım bakalım.bnde haftaya kese için gideceğim
Ben çok yoruldum bugün, arabayla ordan oraya dolaştım hep. Bel ağrım da vardı. Doktor yerleşme olabilir dedi. Daha da devam etmedi çok şükür. Sağlıkla devam etsin inşallah