2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ya şu korona zamanı ne güzel öpmeler sarılmalar bitmişti şimdi yine geldi bizim insanımız kadar temas bağımlısı yok gerçekten öpüşmeyelim arkadaşım ne gerek var ki bu kadar yakın ilişkiye
öpmeye yeltenen olursa uzaktan öpücük atıyorum çok öptüm seni diyorum hemen duruyor sarılmıyor sen de öyle yap, bebeğe de gerekirse siperlik alıp tak insanlara gösterirken yüzünde varken öpemezler zaten

Hastanede kalmiyor mu cocuk? Ben kizimi goturmeyi dusunuyordum. Hatta dun konustuk. Kizim gelmek istiyorum dedi keske once hastaneye sorsaydim

Ben de 8 kg aldim sanirim bu haftalarda bu kilo normal. Ama kacla basladiginiz da onemli. Ben 57 ile basladim. Suan 65 kg oldum her sabah 2 yumurta yiyorum, bu kadarcik da alayim

Ben de 8 kg aldim sanirim bu haftalarda bu kilo normal. Ama kacla basladiginiz da onemli. Ben 57 ile basladim. Suan 65 kg oldum her sabah 2 yumurta yiyorum, bu kadarcik da alayim
doktor kilo alımına ne dedi canım ? benim dr biraz fazla mı almışız dedi sinirimi bozdu sanki 15 kilo aldım 1 ayda daha napim hocam yemek mi yemeyim dedim ben de kızdım

Bende şeker yok canım sınırda dikkat etmem gerekiyor dikkat etmezsem riskli. Evet senin baya yüksek çıkmış suyun nasıl ? Doktorun diyet önerir muhtemelen fayda etmezse ilaca başlatırlar
evet diyet ve yürüyüş verdi.suyum iyiymiş onda bi sıkıntı yok şükür. 1 hafta açlık tokluk kan şekerimi ölçüyorum.aç 90 tok 110 civarında çıkıyor.haftaya 1 haftalık ölçüm sonuçlarımla gidicem kontrole

orası kesin

56 ile hamile kaldım en son pazar günü tartıda 61 i gördüm 1.300 ü bebek umarım 2-3 kilo da rahim su plasenta falandır
maşallah canım senin çok iyi 5 kilo seninle aynıyız zaten 7 ay olmak üzere bende 64 ile hamile kaldım 71,6 geliyorum 75 i geçmeyeyim de kızımda 60 ile başlayıp 72,5 ile gitmiştim doğuma bakalım bunda neler olacak
10 kilo aldım yiyorum anacım yiyorum yani ne yapayım yemek gorunce eriyorum resmen
ayy evet benim canım da gereksiz şeyler istiyor sürekli frenlemeye çalışıyorum gün içinde de sürekli her fırsatta yürümeye çalışıyorum
bende 64 ile başladım 71,6 kiloyum şu anda 75 i geçmeyeyim de umarım yani
doktor kilo alımına ne dedi canım ? benim dr biraz fazla mı almışız dedi sinirimi bozdu sanki 15 kilo aldım 1 ayda daha napim hocam yemek mi yemeyim dedim ben de kızdım
ayy çok saçma ya daha ne olsun 7 ayda 5 kilo ayrıca zayıf hamile kalmışssın bazı doktorlarda aşırı takıntılı kiloya benimki normal diyorda ben takıntılı olduğumdan bence gayet iyi canım senin

Gayet iyi dedi. Hatta beyaz ekmek yasakti ya canin istiyorsa artik yiyebilirsin dedi. Ama ben yemiyorum Sen kac aldin ki? Senin daha azdi sanki ...

12 kilo aldım :)))

Benim bu hafta kasilmalarim cok artti. Kizimda hic yalanci sancim olmamisti. Simdi felaket sanci falan oluyor, bazen nefesimi kesiyor. Uzaninca geciyor. Ilginc sanki ilk gebeligim, her sey farkli bu gebeligimde
Ya bende de gece uyutmaya. Bı sancı girdi belim ve bacaklarımda çok ağrıyor şuan

ayy çok saçma ya daha ne olsun 7 ayda 5 kilo ayrıca zayıf hamile kalmışssın bazı doktorlarda aşırı takıntılı kiloya benimki normal diyorda ben takıntılı olduğumdan bence gayet iyi canım senin
ben de anlamadım daha napim 1 kilo mu alacaktım
Gayet iyi dedi. Hatta beyaz ekmek yasakti ya canin istiyorsa artik yiyebilirsin dedi. Ama ben yemiyorum Sen kac aldin ki? Senin daha azdi sanki .
56 ile kaldım işte doktora gittiğimde haftasonu 61 dim canım
Benim bu hafta kasilmalarim cok artti. Kizimda hic yalanci sancim olmamisti. Simdi felaket sanci falan oluyor, bazen nefesimi kesiyor. Uzaninca geciyor. Ilginc sanki ilk gebeligim, her sey farkli bu gebeligimde
magnezyum alıyo muydun canım ?

Dogrudur cok bilemiyorum cunku esim hallediyor o isleri Dogum sigortasi yaptirdik 16 bin,dogum,iki gece kalma,bebegin iki muayenesi,topuk kani,kan tahlilleri icinde.Yenidogan bebege de arastirip bakicaz artik.

Bende de oluyor bu kaygı ve korku Geçen bende eşime artık doğsun gözümüzün önünde olsun dedim bazen oluyor bendede böyle

Kızlar tekrar selam. Bi sorum var son aylarda ağda hakkında bilgisi olan var mı benim bi ablam var hep ona giderim bütün bu süreç boyuncada gittim ama son haftlarda ne olur acaba
Bu konuda bende düşünüyorum acaba son ay ağdaya gitsem kendimi çok kasarmıyım sıkarmıyım birşey olurmu diye ürküyorum

anladım canım kasılmalara iyi geliyormuş magnezyum da ondan sordum
Evet canim, valla belden gelen kasiklara dogru bir kasilma bugunki. Biraz endise ettim. Bakalim artarsa gidicem doktora.

Magnezyum bildigim kasilmalara iyi gelmekle birlikte dogumu da geclestiriyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…