2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Hakediyorlar valla ben kimsenin ne yaptığına karışmıyorsam onlarda bana karışıp sormasınlar valla 🙄geçen arkadaşın mevlidine gitmiştim Bi arkadaşı şey dedi ben dedi bilerek sezeryan olsun istedim normal olup orayı genişletmem asla dedi ileriside önemli benim için dedi tövbe estağfurullah dedim 😄🤭
Uffff 🙄 daha ne duyabilirim diyorum ama her seferinde level atlayarak ilerliyor. doğumda olan açıklık kalıyor falan mı daniyorlar , çok komik

Kuzum teşekkür ederim ben bu mesajını okudum ama yazamadım geçen hafta çok ağır bir şekilde grip atlattım yazmana halim yoktu hiç kusura bakma 🙈

Benim titreme zamanla batmaya döndü ben cumartesi doktora sordum hareketleri de azalmıştı çocukların dedi seninkiler sıkışmış ondan hareket edemiyorlar resmen iç içe geçmiş yavrularim 🙈 o batma da baskıdan kaynakliymis 🙈

Çok teşekkürler tekrardan bilgilendirme için 🌸😊

İyi diyelim daha iyi olalım inşallah 🌸😊 evimdeki minik virusmatik ortalıkta gezen tüm mikropları, bakterileri, virüsleri eve getirmezse daha iyi olacağım inşallah 🤲🤲 üçüzler iyiydi çok şükür cumartesi günü gördüm 🧿🧿🧿 baya büyümüşler ve aşırı sıkışmışlar oldukları yerde 🤣 erkekler 1200 gram kız 1300 gram olmuş çok şükür 1 kiloyu geçmişler şimdi diğer hedefimiz 1500gram sonra 2kg hedefleriz ama o kadar dururlar mi içeride bilemiyorum 🥰🙈

Sen nasılsın canım nasıl gidiyor? Kızce nasıl kontrole gittim mi yakın zamanda 🙈🥰😍

Sezeryan mi normal doğum mu ikilemini konuşmuşsunuz bende çok uğradım o mobbinge çok gıcık birşey 12 saatten fazla sancı çektim ama olay yine bana patladı nasıl sezeryan alındım görseler ağlarlardı ama yine de kötü anne oldum bende 🙄 amaan ağzı olan konusuyo bende baya bir kisiyle tartistim bu konu yuzumden hatirlayinca bile sinir oldum 🤧🙄
ayy canım geçmiş olsun hamilelikte hastalık zor zaten sende bir minik var birde üçüz kıyamam ya :KK200:

maşallah bebişler büyümüş çok sevindim sağlıkla gelsinler inşallah 2 kg da görürsünüz. :dua:

Uffff 🙄 daha ne duyabilirim diyorum ama her seferinde level atlayarak ilerliyor. doğumda olan açıklık kalıyor falan mı daniyorlar , çok komik
Öyle sanıyor galiba. Şey diyor bide kocaman kafa çıkıyor ordan eskisi gibi kalırmı hiç diyor. Ben saçmaladığı için katılmadım bile konuşmasına 😄

Senin şeker çok agresif ya.

Bak ben kahvaltıda 2 dilim tahıllı ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 dilim Ezine peyniri
10 tane siyah zeytin
3 yemek kaşığı tahin±1 çay kaşığı bal yedim

1. Saat 100
2. Saat 89 çıktı

Ki senin yediklerin bana göre daha iyi bence🤔

Ben olsam yarın ki kahvaltıdan elma ve kuru eriği çıkarıp bi de öyle denerim. Onları ara öğüne atarak dene. Aç karna hızlı yükseltiyor olabilir. Kahvaltı da erik yerine filtre kahve iç o da bağırsaklarını çalıştırır.
Ben de
13 zeytin
İki kasik lor
İki haslanmis yumurta
Dort ceviz
İki karabugday patlagi
Bir kasik tahin
Roka tere yedim birinci saat 105 ikinci saat 98 cikti.Yazinca fark ettim ne cok sey yemisim😃

Ben de
13 zeytin
İki kasik lor
İki haslanmis yumurta
Dort ceviz
İki karabugday patlagi
Bir kasik tahin
Roka tere yedim birinci saat 105 ikinci saat 98 cikti.Yazinca fark ettim ne cok sey yemisim😃
İşte çok yesen de doğru yiyince her şey harika oluyor 😅 Şunların hiçbirini yemeyip 1 poğaça yesen 2 katı çıkar 😂

Bnde bu konuda arastirmaya girdim canim cok fazla kek istiyo ve sekersiz de olsa biseylerle tatlandirip kek olarak yemek istiyorum 😬
Simdi karşıma çıktı, görselini paylaşmıyorum cok çekici 😍

Eklentiler

• Screenshot_20221213_131637_Instagram.jpg
    Screenshot_20221213_131637_Instagram.jpg
    177,2 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar alt açma için tek kullanımlık örtüler uzun vadede masraflı gibi duruyor. Bu silinen yıkan örtüler var kullandınız mı nasıl? Hangisi daha kullanışlı olur?🤭
ben kullandım canım silinebilir alt acma örtüsü, suna benziyor bendeki. dedigin gibi ekonomik oluyor ve kullanışlı

İşte çok yesen de doğru yiyince her şey harika oluyor 😅 Şunların hiçbirini yemeyip 1 poğaça yesen 2 katı çıkar 😂
Kesinlikle ekmek,pogaca hamur isi acayip yukseltiyor.
Kızlar alt açma için tek kullanımlık örtüler uzun vadede masraflı gibi duruyor. Bu silinen yıkan örtüler var kullandınız mı nasıl? Hangisi daha kullanışlı olur?🤭
Annem diktirmisti,kullanisli olmustu kizimda,surekli yikamak gerekiyor,bebisler ilk zamanlar cok kaka yapiyorlar,yine de dusunulebilir.
Karabugday patlagı ilk kez duyuyorum :) çok şey yemişsin ama hepsi saglıklı ne güzel
Aslinda paketli gidalari pek tercih etmemeye calisiyorum ama karabugday gluten icermedigi,sekeri yukseltmedigi icin ekmege alternatif olarak tuketiyorum,tatsiz tuzsuz bir sey😃

ben kullandım canım silinebilir alt acma örtüsü, suna benziyor bendeki. dedigin gibi ekonomik oluyor ve kullanışlı
Ben de direk bu tarz bişey alayım bari diğeri bez parası gibi ekstra masraf

Çok lezzetli duruyor ama pekmez pişirilince kanserojen oluyormuş onun yerine elma suyu konsantresi kullanın diyorlar, ek gıda için de aklınızda olsun ☺️
Evet duymustum aklıma gelmedi, olabilir canım
bir de hurma püresi almıstım, onu da keklere kurabiyelere koyabiliyorum tatlandırmak icin

Batma değil de acıyor gibi sızlıyor gibi benim 🥲 Ctsi Dr a sorucam bi olmazsa idrar tahlili veririm canım
O zamana kadar da bol su tuket limon lu seversen varsa bile idrarla atilsin canim
Günaydın kızlar ben bu şeker işinden hiç bişey anlamadım, her zaman ki kendime göre sağlıklı kahvaltımı yaptım sonuç hüsran isyaaan 🙈 Ben nerede yanlış yapıyorum?
Kahvaltı menüm: 1 Kuru erik,2 çiğ fındık 2 çiğ kaju, dil peyniri,1 haşlanmış yumurta, iki dilim yeşil elmalı ve yarım kivili yoğurtlu yulaf.
1.saat sonuç: 138 😫
erik kurusu ya da kayısı kurusundan mı acaba ama bir tane yiyorum aç karnına çünkü yemezsem de bağırsaklarım çalışmıyor, ay ne zor işmiş :KK43:
Her gun ayni seyleri yiyip farkli sonuc almak enteresan onceki aksamin etkisi kaliyo mu acaba bnde oyle dusundum ama.
Ben sabah 1 tam elma cig findik badem ve ceviz yiyip sonra normal yumurtali ekmek peynir zeytin li kahvaltimi yapiyorum bugun 1. Saat 94 çıktı. Dun de farki kaynamis yumurtaydi 118 çıkmıştı. Şeker bizi sakaliyo resmen 🥴🥴

Evet duymustum aklıma gelmedi, olabilir canım
bir de hurma püresi almıstım, onu da keklere kurabiyelere koyabiliyorum tatlandırmak icin
Hurma püresini de çok görüyorum ek gıdada baya aşina olucaz bu tarz ürünlerle o zaman ben de yerim 😂
ya ben ekmeği tamamen hayatımdan cıkaramadıgım icin gözüm bunlara gitmemiş :KK70: kahvaltıda tahıllı ekmek yiyorum, çok abartmadıkca 1-2 dilim yani, şekeri cok yükseltmiyor bende
Ben de aynen bakıp uzaklaşıyorum 🤣
O zamana kadar da bol su tuket limon lu seversen varsa bile idrarla atilsin canim
İciyorum aslında ama biraz daha çoğaltayım bari ☺️

X