- 16 Eylül 2021
- 62
- 34
- 27
Bu arada dün gece ilk kez sırt üstü yatarken fenalık hissi geldi. Sanırım tansiyonum düştü kalbim hızlı hızlı çarptı. Sola döndüm hemen kendine geldim.
Tansiyonun yükselmişte olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada dün gece ilk kez sırt üstü yatarken fenalık hissi geldi. Sanırım tansiyonum düştü kalbim hızlı hızlı çarptı. Sola döndüm hemen kendine geldim.
Doktorun saçmalamış.. Benim son 2 kontrolümün arasında 200 gr fark var 200 gr almışım sadece. zaten şeker çıktığı içinde şuan diyetisyenle devam ediyorum muhtemelen kontrole gittiğimde kilo vermiş bile olabilirm.. Bebeğinizin kilosu iyiyse haftasıyla uyumlu gidiyorsa korkulacak birşey yoktur diye düşünüyorum.51 ile hamile kaldım 54 55 arasıyım sadece bir ay önceki kontrolüme göre hiç almadım kilo oyuzden doktor nerdeyse çıldırdı ben kilo almadığım için bebeğin gelişimi dururmuş 23+6 haftamızdayız
bende çok sık ölçüm yapıyorum neyin yükselttiğini bulmak için peynir yediğim zaman kahvaltıda yüksek çıkıyor. Dün canım sütlaç çekti annem yapmış 1 kase yedim valla 1 saat sonra ölçtüm 116 çıktı şekerim. geçen sefer makarnada da oldu aynı şey 1 tabak makarna yedim 132 çıktı ama ekmek yediğim zaman uçuruyor.Normalde 2.saat 1.saatten daha az çıkması bekleniyor ama aynı da çıkabiliyor bazen ben kendimden hatırlıyorum kızda diyetteyken ilk 1 ay yediklerimi başka bir kağıda not almıştım dengesizlik yapan besinleri bulmak adına, mesela bende sizdeki durumu yağlı ürünler yapıyordu. Mesela yağlı peynir- yemekte yağı fazla koyduğumda ve çiğ kuruyemisi fazla kaçırdığımda. O şekilde deneye deneye sizde vücudum tepki verdiği şeyleri bulabilirsiniz ona gore dikkat edersiniz.
Ben canım anahtarlık yaptırıyorum ama dediğin gibi evet pahalı biraz. instagramda didomela diye bir sayfa var gökkuşağı şeklinde anahtarlık siparişi verdim 15 TL idi tanesi. Sadece çok yakın çevreme vereceğim 20 adet yaptırdım aralığın sonu kargoya verilecek bakalım nasıl gelecek. Son aylarda hiçbirşeyle uğraşmak istemiyorum erkenden yapayım herşeyi dursun dolabında.Kızlar günler yaklaşıyor, ben hediyelik ve isimli yeni doğan çikolatalarına bakmaya başladım fakat instagramda fiyat aldığım yerler kafayı yemiş magnetin tanesi 10-11₺ diyen var fiyat olarak uygun önerebileceğiniz bi yer var mı?
Aynen bizimde 3 yılın sonunda oldu sarılma öpme dışında cinsel hiç temas yok aylardırBizim de 3 yılın sonunda olunca eşim yanımda yatmaya bile korkuyor yazık
Belki büyümek için daha çok uyuyordur canım normal olduğunu düşünüyorumKızlar 2-3 gündür bebeğin hareketlerini daha az hissediyorum,benim plasentam önde Dr her hareketini hissedemeyebilirsin demişti. Acaba baş aşağı mı döndü. Dik pozisyonda daha az hissediyorum çünkü.
Merhaba ben 8.haftadan itibaren dönem dönem yaşıyorum geçiyor bu ben bebeklerim büyüdüğü için diye tahmin ediyorum doktorda kontrollerde bi sorun olmadığını söylemişti sen yine de bir git tabi için rahat etsinMerhaba güzel anneler
Ben nisan annesiyim.
Sizler daha öndesiniz diye belki tecrübe etmişsinizdir.
22+4 oldum. İlk kez bu sabah göbek çevremde bir acıyla uyandım. Dokununca da çok acıdı.
Hala da acıyor. İğne batması gibi.
Bunu yaşayan oldu mu? İlk defa böyle bi durum oldu. Doktorum ameliyattaymış. Öğlen gidebileceğim ona. yaşayıp yorum alan olduysa ve cevap verirse çok sevinirim
Olabilir canım,uygulamada da uyku süreleri artar yazıyordu ama onla mı alakalı pozisyon mu bilemedim. Cumartesi kontrolümüz var bakalım Dr a soracağımBelki büyümek için daha çok uyuyordur canım normal olduğunu düşünüyorum
CRASRP canim ben de yeni yıla bırakmayayım diyorum herşeyin fiyatı kim bilir nasıl artacak çok iyi düşünmüşsün, şöyle ufak tefek keyifler bile ekstra oldu 50 şer yaptırmaya kalkınca ciddi bir maliyet çıkıyor ♀Doktorun saçmalamış.. Benim son 2 kontrolümün arasında 200 gr fark var 200 gr almışım sadece. zaten şeker çıktığı içinde şuan diyetisyenle devam ediyorum muhtemelen kontrole gittiğimde kilo vermiş bile olabilirm.. Bebeğinizin kilosu iyiyse haftasıyla uyumlu gidiyorsa korkulacak birşey yoktur diye düşünüyorum.
bende çok sık ölçüm yapıyorum neyin yükselttiğini bulmak için peynir yediğim zaman kahvaltıda yüksek çıkıyor. Dün canım sütlaç çekti annem yapmış 1 kase yedim valla 1 saat sonra ölçtüm 116 çıktı şekerim. geçen sefer makarnada da oldu aynı şey 1 tabak makarna yedim 132 çıktı ama ekmek yediğim zaman uçuruyor.
Ben canım anahtarlık yaptırıyorum ama dediğin gibi evet pahalı biraz. instagramda didomela diye bir sayfa var gökkuşağı şeklinde anahtarlık siparişi verdim 15 TL idi tanesi. Sadece çok yakın çevreme vereceğim 20 adet yaptırdım aralığın sonu kargoya verilecek bakalım nasıl gelecek. Son aylarda hiçbirşeyle uğraşmak istemiyorum erkenden yapayım herşeyi dursun dolabında.
Aynen bizimde 3 yılın sonunda oldu sarılma öpme dışında cinsel hiç temas yok aylardır
Haklısın canım 50 olunca çok maliyetli oluyor. Valla ben sadece aileme birde eşimin ailesine vereceğim kardeşler ve görümceler dahil. 6-7 tanede fazla yaptırdım içimden gelirde birine veririm diye valla geçen yıl 3 tane kuzenim doğum yaptı kimse bana birşey vermedi o yüzden kuzen hala teyze hiç hesaba katmadım onlarıCRASRP canim ben de yeni yıla bırakmayayım diyorum herşeyin fiyatı kim bilir nasıl artacak çok iyi düşünmüşsün, şöyle ufak tefek keyifler bile ekstra oldu 50 şer yaptırmaya kalkınca ciddi bir maliyet çıkıyor ♀
Arkadasim da ilk kizinda sorunsuz direk hamile kalmis. 2. yi cok istemesibe ragmen olmadi. Olan da hep dusukle sonuclandi ama nedensiz.Bu yil tam tup bebege baslayacakti ki hamile oldugunu ogrendi. 9 yil sonra kavustu. Ocakta dogumu var insallah. Bazi seylerin zamani var iste. Bu bebeklerin de dogum zamanlari bu zamanmis demek.Hiç bir sorun çıkmadı canım genetiğe de yolladık %99,9 kaliteli embriyo transfer edildi. zaten 1 kızım var 11 yaşında.. onda hiç sıkıntı yaşamadım. Ara verince mi oldu bilmiyorum ki. Gerçi çok ara vermedik kızım 4 yaşındayken başladık yine yaşımda çyle büyük değildi 27/28 yaşında falan başlamıştık ama olmadı. 3 profa gittik. Üçünün de söylediği şey aynıydı.. düşüklerin sebebini bilemiyoruz. Tıp sadece %40 ını biliyor dedi :) yanl sebebi hala bulunamadı. Araştırma hastanesinde de kendş gebeliklerimize baktırdık o da temiz çıktı. En son hocaya gittim
Ya bu erkekler neden böyle beni eşimde benim kızım benle konuşuyo ben şuan sana dokunamam diyo bitane video varya teyze diyo anlamaz o öküz ne anlar tam öyleArtık doğumdan sonra yeniden tanışmış gibi yaparsınız balayına falan çıkın. Eşim de bana diyor kanka olduk. Asker arkadaşım benim falan diyor. Ben de diyorum ne güzel kız kıza yatıyoruz neyse lohusalıktan sonra normal hayatımıza döneceğiz inşallah
Ama balaayı için dayanılır buna ahhaahahahhaahhaYa bu erkekler neden böyle beni eşimde benim kızım benle konuşuyo ben şuan sana dokunamam diyo bitane video varya teyze diyo anlamaz o öküz ne anlar tam öyle
Canim senin nedensiz miydi. Aslinda 3 yillik evliyim demistin. Ancak senin zamanin gayet guzel.Bizim de 3 yılın sonunda olunca eşim yanımda yatmaya bile korkuyor yazık
Benim plasentada onde ben de bazi donemler daha az hissediyorum Bas asagi donse hissedersin,baski yapar,baski sık idrara cikma var mi?Kızlar 2-3 gündür bebeğin hareketlerini daha az hissediyorum,benim plasentam önde Dr her hareketini hissedemeyebilirsin demişti. Acaba baş aşağı mı döndü. Dik pozisyonda daha az hissediyorum çünkü.
Artik bu son aylarda sirt ustu yatmamak lazim canim. Bilincsizce bazen yatiyoruz ama gece devamli yatma pozisyonumu dusunerek uyuyorum dikkat etmeye calisiyorum ama insan tek tarafta yoruluyor. Cok yorulunca sağa donuyorum en az sirt.ustunu tercih ediyorum.Bu arada dün gece ilk kez sırt üstü yatarken fenalık hissi geldi. Sanırım tansiyonum düştü kalbim hızlı hızlı çarptı. Sola döndüm hemen kendine geldim.
ay kuzum bizim çok karışık başta sebepsiz dendi 2 yıl sonra ben hıı kesin öyledir deyip peşine düştüm bi ton şey ortaya çıktı eşim ameliyat falan oldu bir sürü takviyeler vs. derken nasip oldu yani kendi çabamla diyebilirim doktorların katkısı %10 falanCanim senin nedensiz miydi. Aslinda 3 yillik evliyim demistin. Ancak senin zamanin gayet guzel.
bazen sanki güm diye bişey vuruyor aşağı o zaman sıkışıyor gibi oluyorum canım hatta geçen tam mesaneye denk getirdi galiba altıma yapıcaktımBenim plasentada onde ben de bazi donemler daha az hissediyorum Bas asagi donse hissedersin,baski yapar,baski sık idrara cikma var mi?
Canim bebegin hareketleri bizim yorulmamiza gore bile degisiyor ki her gun ayni gitmiyor. Hic.hissetmesen endiselenir insan ama hissediyorsun sonucta. Mesela Ben hafta sonu cok gezdim is vs yaptim hareketleri azaldi.Ara ara oluyor hep ayni gitmiyor.Kızlar 2-3 gündür bebeğin hareketlerini daha az hissediyorum,benim plasentam önde Dr her hareketini hissedemeyebilirsin demişti. Acaba baş aşağı mı döndü. Dik pozisyonda daha az hissediyorum çünkü.
evet evet ben de farkında olmadan sırt üstü yatmışım noluyo ya diye uyandım ben de aynı şekilde hep düşünerek uyuyorum uykumda bile bazenArtik bu son aylarda sirt ustu yatmamak lazim canim. Bilincsizce bazen yatiyoruz ama gece devamli yatma pozisyonumu dusunerek uyuyorum dikkat etmeye calisiyorum ama insan tek tarafta yoruluyor. Cok yorulunca sağa donuyorum en az sirt.ustunu tercih ediyorum.
Biz de oglumda cocuk dusunur dusunmez hemen.kendimiz bir bakima aldikBen de enfeksiyon vs cikmisti . Yogundu enfeksiyonum kanamali hem de. Esim de kendine baktirdi onda da varikosel cikti. O da ameliyat oldu baya etkilemisti onu takviye.kullandi falan ameliyattan 6 ay sonra hamile kaldim. Bu da kendiliginden hemen oldu.ay kuzum bizim çok karışık başta sebepsiz dendi 2 yıl sonra ben hıı kesin öyledir deyip peşine düştüm bi ton şey ortaya çıktı eşim ameliyat falan oldu bir sürü takviyeler vs. derken nasip oldu yani kendi çabamla diyebilirim doktorların katkısı %10 falan
evet benim de genelde haftasonları daha az hissediyorum hep hareket halinde olduğum için canım gece yatınca daha aktif oluyorCanim bebegin hareketleri bizim yorulmamiza gore bile degisiyor ki her gun ayni gitmiyor. Hic.hissetmesen endiselenir insan ama hissediyorsun sonucta. Mesela Ben hafta sonu cok gezdim is vs yaptim hareketleri azaldi.Ara ara oluyor hep ayni gitmiyor.
inşallah bizim de 2. çok uğraştırmazBiz de oglumda cocuk dusunur dusunmez hemen.kendimiz bir bakima aldikBen de enfeksiyon vs cikmisti . Yogundu enfeksiyonum kanamali hem de. Esim de kendine baktirdi onda da varikosel cikti. O da ameliyat oldu baya etkilemisti onu takviye.kullandi falan ameliyattan 6 ay sonra hamile kaldim. Bu da kendiliginden hemen oldu.