Günlük temizlik için vileda sprey mop, daha derin temizlik yapacaksam silva mop gerçekten sildigini belli ediyorKızlar aranizda yerleri silme de Mop kullanan var mi. Kullaniyorsaniz memnun musunuz
Hamile kaldigimda 57 ydim sonra 54 e düştüm simdi de 57-58 civarinda. Snn milon kacti . Sıkma canını bi sekilde dengelersinKızlar kaç kilo aldınız 11 kilo almışım keyfim kaçtı daha 26. Haftadayım
Çok sevindim canımBir haftadır daha iyiyim canım, ilaçlar etkisini göstermeye başladı
Canım kullandığın ilaçların etkisi olabilir mi? Yeme düzenin nasıl?Kızlar kaç kilo aldınız 11 kilo almışım keyfim kaçtı daha 26. Haftadayım
ben 13 aldım canım.....ilk 3 ayda sadace 1 kg almıştım.Kızlar kaç kilo aldınız 11 kilo almışım keyfim kaçtı daha 26. Haftadayım
ben de 11 aldım canım, bazı bünyeler cabuk kilo alıyor, sıkma canını. hamilelikte metabolizma da yavaslıyor yağ depoluyor. tatlı yedigim nadir, sadece kahvaltıda tatlı bişeyler yiyorum o da cok degil, haftaici mutlaka yürüyüş yapıyorum bir de yesem ne olacak bilmiyorumKızlar kaç kilo aldınız 11 kilo almışım keyfim kaçtı daha 26. Haftadayım
Aslında kabız değilim ama çok fena oldum dün. Bugün doktoru arayacağım bakalım ne diyecekKabız olmamaya dikkat et canım.
Ben de kabız olduğumda bu sıkıntıyı yaşadım, baharatı ve acıyı kestim.
Kabız olmayınca bu sıkıntım geçti.
Eğer şikayetin geçmiyosa mutlaka doktora söyle bi krem veriyo benim ki çok şükür krem kullanmaya kadar gitmedi
Üzülme canım, ben de 12 kilo aldım.ben 13 aldım canım.....ilk 3 ayda sadace 1 kg almıştım.
İştahım açıldı olabilir, yeme düzenim sadece kahvaltım düzenli gerisi canım ne isterse yiyorum ama artık durdurmam lazımCanım kullandığın ilaçların etkisi olabilir mi? Yeme düzenin nasıl?
57ydim şimdi 70 e yakınımHamile kaldigimda 57 ydim sonra 54 e düştüm simdi de 57-58 civarinda. Snn milon kacti . Sıkma canını bi sekilde dengelersin
Minoris i de çok öneryorlarKızlar daha önce bebeğine trukid in trubaby diaper balmını kullanan var mı ? Pişik kremi araştırıyorum temiz içerikli bir ürün ama etkili midir bilemedim. Ecowell in organic nappy cream i de olabilir kararsız kaldım
İlaçların etkisindendir kuzum, sağlığını olumsuz etkileyen bir durum yoksa kafana takma doktorun ile bi görüş istersen. Şimdi hepimizin hikayesi, vücudu farklı kendini diğer gebeler ile kıyaslama. Öncelikli olan senin ve bebeğinin sağlığı. Kimi az kilo almasına rağmen farklı sağlık sorunları ortaya çıkıyor, kimi çok kilo alıyor hiç bir problem yaşamadan gebeliğini tamamlıyor. O yüzden o az almış ben çok aldım diye kendini üzme.İştahım açıldı olabilir, yeme düzenim sadece kahvaltım düzenli gerisi canım ne isterse yiyorum ama artık durdurmam lazım
evet o da temiz içerikli ona da bir bakayım canımMinoris i de çok öneryorlar
çok sevindim canım gözün aydın bundan sonra herşey yolunda gider umarımBen de dün doktor kontrolüne gittim kızlar. Yavruşum haftasıyla uyumlu çok şükürBaya büyümüş maşallah minnoşum
Şeker yüklemesi de yapıldı. Çok şükür onda da sorun yok. Oğluma hamileyken şeker çıkmıştı. Şimdi her öğün o parmak delmelerden yırttığım için mutluyum :) Karbonhidrata zaten dikkat etmeye çalışıyorum ama canım da isterse strese girmemek güzel.. İnşallah hepimiz sağlıkla geçiririz şu dönemleri
O çatı ağrılarına falan normal diyor benim doktor. Magnezyum vermedi ama ben sizin yazdıklarınızdan alacağım. Faydası olursa ne ala, zararı yok nasılsa.
Plasentam çok büyük derecede yukarı çıkmışYine de doktor bir sonraki kontrole kadar progestana devam dedi. 3 boyutlu göremediğimiz için bir nebze bile ihtimal varsa kullanalım diyor.. ama yani %90 geçmiş görünüyormuş. Yani haberler iyi çok şükür İnşallah herkes de çook güzel haberler alsın.. Pek takip edemiyorum bu araa... Öpüyorum sizleri
ayakları görememe dönemine doğru yol alıyor gibiyim canımHangi dönemdeyiz sizce
çok sevindim canım herşeyin yoluna girmesine haber alamayınca merak ettik seni inşallah bundan sonra herşey yolunda devam ederMerhaba anca girebildim uygulamaya hastaneye yatışım yapıldı sukurler olsun ki bebegimi sezaryanla almayi planliyorlardi almadilar covidimi de atlattim hastaneden taburcu oldum ancak hala erken dogum riskim devam ediyor. Bu yuzden gunde 1 saatten fazla ayakta kalmam yasaklandi hep dinleniyorum o korku yetti bana. Bebegimde bugun itibariyla 27 haftaya girdi. Insallah evlatlarimizi sagsalim kucagimiza aliriz. Beni unutmadiginiz icin Allah razi olsun
valla canım bana haftada 1-2 gün böyle oluyor sebebini henüz çözemedim bir uyanıyorum cin gibi dönüp duruyorum garip bir his bence hamilelik ve hormonlarKızlar uyuyamadım saat 01:10 gibi yattım 1 saaatir ayaktayım içime bir sıkıntı düştü uyuyamıyorumbelki de hormonlarla alakalı sizde de oluyor mu böyle?
ayy bende de durumlar aynı canım haftaiçi yapmaya fırsat olmayınca herşeyi haftasonu yetiştirmeye çalışıyoruz malesef gün boyu koşturuyorum sorun yok ne zaman ki akşam oldu oturdum ben iptal kimse beni kaldırmasın istiyorum ama 4 yaşında bir kızın varsa bu pekte mümkün olmuyorAh canım keşke bi girince her şeyi yapıp çıkmak istiyorum o da beni yoruyo haftaiçi de çok bişey yapasım gelmiyor mecbur haftasonuna kalıyor işlerkız çağırma olumsuzu güzel geçecek de az kaldı artık son demlerimiz sabır sabır
canım bende 7 kilo aldım dikkat etmeye de çalışıyorum ama alınıyor malesef ilk 3 ay sadece 1 kilo aldım sonrasını hatırlamıyorum ne ara oldu haberim yokKızlar kaç kilo aldınız 11 kilo almışım keyfim kaçtı daha 26. Haftadayım
canım eskiden bu yana var bende sindirimine dikkat et demir ilacı sonrası ara ara yine yaşıyorum sabahları aç karnına gün kurusu yiyip bol su içmeye çalışıyorum birde fazla katı beslenmemeye çalış ilerlerse muhakkak ki doktoruna danışKızlar hemoroit problemi yaşayan var mı
Minoris in sampuanini kullaniyoruz kizimda cok memnunum.Minoris i de çok öneryorlar
ben de aynı durumdayım...kesinlikle çok yemiyorum, nasıl bu kadar kilo aldığımı anlamadım...öncesinde haftada 3-4 spor yapıp aralıklı oruç besleniyordum, sanırım o düzeni bırakınca vücut bir anda neye uğradığını şaşırdıben de 11 aldım canım, bazı bünyeler cabuk kilo alıyor, sıkma canını. hamilelikte metabolizma da yavaslıyor yağ depoluyor. tatlı yedigim nadir, sadece kahvaltıda tatlı bişeyler yiyorum o da cok degil, haftaici mutlaka yürüyüş yapıyorum bir de yesem ne olacak bilmiyorum
Öyle valla canım, sağolsun eşim de yardım ediyor da o da olmasa yanmışım benayy bende de durumlar aynı canım haftaiçi yapmaya fırsat olmayınca herşeyi haftasonu yetiştirmeye çalışıyoruz malesef gün boyu koşturuyorum sorun yok ne zaman ki akşam oldu oturdum ben iptal kimse beni kaldırmasın istiyorum ama 4 yaşında bir kızın varsa bu pekte mümkün olmuyor
Süper haberGunaydin kizlar kontrolum vardi,cok sukur rahim agzi uzunlugu toparlamis iyi gorunuyor dedi doktorum