2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar kaç kilo aldınız 11 kilo almışım keyfim kaçtı daha 26. Haftadayım
ben de 11 aldım canım, bazı bünyeler cabuk kilo alıyor, sıkma canını. hamilelikte metabolizma da yavaslıyor yağ depoluyor. tatlı yedigim nadir, sadece kahvaltıda tatlı bişeyler yiyorum o da cok degil, haftaici mutlaka yürüyüş yapıyorum bir de yesem ne olacak bilmiyorum

Aslında kabız değilim ama çok fena oldum dün. Bugün doktoru arayacağım bakalım ne diyecek

ben 13 aldım canım.....ilk 3 ayda sadace 1 kg almıştım.
Üzülme canım, ben de 12 kilo aldım.
İlk hamilelikte toplam 16 almıştım, 3 ayda 20 kilo geri verdim emzirme dışında hiç bir şey yapmadım. Bunda sanırım 20 ye yakın kilo alacağım, evde pilates yapmaya başladım, paketli gıdayı ve hamur işini hayatımdan çıkarıp ama bakalım, çok ta takmamaya çalışıyorum

Kızlar daha önce bebeğine trukid in trubaby diaper balmını kullanan var mı ? Pişik kremi araştırıyorum temiz içerikli bir ürün ama etkili midir bilemedim. Ecowell in organic nappy cream i de olabilir kararsız kaldım

Eklentiler

• 1_org_zoom.jpg
    33,1 KB · Görüntüleme: 39
  • 1_org_zoommm.jpg
    34,9 KB · Görüntüleme: 37
İştahım açıldı olabilir, yeme düzenim sadece kahvaltım düzenli gerisi canım ne isterse yiyorum ama artık durdurmam lazım
İlaçların etkisindendir kuzum, sağlığını olumsuz etkileyen bir durum yoksa kafana takma doktorun ile bi görüş istersen. Şimdi hepimizin hikayesi, vücudu farklı kendini diğer gebeler ile kıyaslama. Öncelikli olan senin ve bebeğinin sağlığı. Kimi az kilo almasına rağmen farklı sağlık sorunları ortaya çıkıyor, kimi çok kilo alıyor hiç bir problem yaşamadan gebeliğini tamamlıyor. O yüzden o az almış ben çok aldım diye kendini üzme.

çok sevindim canım gözün aydın bundan sonra herşey yolunda gider umarım hepimiz sağlıcakla vaktinde kavuşalım bebişlerimize inşallah
Hangi dönemdeyiz sizce
ayakları görememe dönemine doğru yol alıyor gibiyim canım
çok sevindim canım herşeyin yoluna girmesine haber alamayınca merak ettik seni inşallah bundan sonra herşey yolunda devam eder
Kızlar uyuyamadım saat 01:10 gibi yattım 1 saaatir ayaktayım içime bir sıkıntı düştü uyuyamıyorum belki de hormonlarla alakalı sizde de oluyor mu böyle?
valla canım bana haftada 1-2 gün böyle oluyor sebebini henüz çözemedim bir uyanıyorum cin gibi dönüp duruyorum garip bir his bence hamilelik ve hormonlar
ayy bende de durumlar aynı canım haftaiçi yapmaya fırsat olmayınca herşeyi haftasonu yetiştirmeye çalışıyoruz malesef gün boyu koşturuyorum sorun yok ne zaman ki akşam oldu oturdum ben iptal kimse beni kaldırmasın istiyorum ama 4 yaşında bir kızın varsa bu pekte mümkün olmuyor
Kızlar kaç kilo aldınız 11 kilo almışım keyfim kaçtı daha 26. Haftadayım
canım bende 7 kilo aldım dikkat etmeye de çalışıyorum ama alınıyor malesef ilk 3 ay sadece 1 kilo aldım sonrasını hatırlamıyorum ne ara oldu haberim yok bence tamamen vücutla alakalı birde yediklerimiz çok etkiliyor beni demir ilacıda ciddi sindirim problemi yaşatıyor malesef
Kızlar hemoroit problemi yaşayan var mı
canım eskiden bu yana var bende sindirimine dikkat et demir ilacı sonrası ara ara yine yaşıyorum sabahları aç karnına gün kurusu yiyip bol su içmeye çalışıyorum birde fazla katı beslenmemeye çalış ilerlerse muhakkak ki doktoruna danış

ben de aynı durumdayım...kesinlikle çok yemiyorum, nasıl bu kadar kilo aldığımı anlamadım...öncesinde haftada 3-4 spor yapıp aralıklı oruç besleniyordum, sanırım o düzeni bırakınca vücut bir anda neye uğradığını şaşırdı

Öyle valla canım, sağolsun eşim de yardım ediyor da o da olmasa yanmışım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…