2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
ayy benim kızımda aynı babası herkes diyor ki inşallah bu da sana benzer diyor ama bakalım oğluşum kime benzeyecek merakla bekliyorum
Bence sana benzer 2. Ler anneye benziyor
Ya ama derlerdi de inanmazdim kiz cocuklar gercekten cok babaci oluyorlar,bizimki sadece hastalik donemlerinde anne anne der onun disinda babaya aşık hos işimede geliyor,babasi olunca tepesinden ayrilmaz bende rahat nefes aliyorum
Bakalım gelen minnoşlar nasıl olacak ama benim eşim çok sevgi dolu ilgili biridir bence babacı olmama ihitmali yok ben daha otoriter ve kuralcı olan tarafım

Kızlar şeker yüklemesi sonuçlarım çıkmış doktorlayarın yorumlayacağız ama ben hayatta dayanamam . 75 gr şeker yüklemesi yapıldı. Açlık şekerim 80 1 saat tokluk 189 2 saat tokluk 140 çıkmış fazlamı oluyor bu şimdi

Leedong canim senin rahim agzi uzunluguna her defasinda alttan mi bakiliyor? Bugun kendi doktorum bakti,ustten bakicam sorun gorursem alttan bakarim dedi ustten 40 mm olctu,alttan bakmaya gerek yok iyi goruyorum dedi.İki hafta once alttan 29 mm di.Simdi aklima takildi alttan baktirsamiydim acaba,cok fark olur mu ki

Aynen cidden saçma bi durum oluyor Aslında sebebi regl günümüz 5 haftalık hamile sayılmamız, işi o bozuyor . Dediğin gibi 9 ay gebelikte normalde 36 da doğurmamız lazım am 40 ta bitiyor gebelik 9 aydan fazla
Bi ay 30 gün olduğu için 4 haftada bi ay tamamlanmıyor o yüzden 40 hafta. Hafta 7 gün 40x7=280 gün. Bi ay 30 gün. 9 ay 30 günden 270 gün. Artı 10 gün 280 gün yani 40 hafta karışık mı oldu bilemedim. Ben de şu anda 20+3’teyim. 5. ayım bitmek üzere

1. saat 190 nın altında, 2.saat 165 in altında olması lazım 75 lik yüklemede. Senin de biraz sınırlarda gibi çıkmış canım dikkat et der muhtemelen.

1. saat 190 nın altında, 2.saat 165 in altında olması lazım 75 lik yüklemede. Senin de biraz sınırlarda gibi çıkmış canım dikkat et der muhtemelen.
teşekkür ederim canım yaklaşık 1 aydır dikkat ediyorum beyaz ekmek tüketmiyorum şeker çıkarsa hazırlıklı olayım diye bundan sonrada doğuma kadar öyle devam edecek demek ki

Ben de sağlıklı beslenmeye geçtim artık her canımın istediğini yemicem

Ben de 7 kilo almışım 22 haftada. Kilolu bir şekilde hamile kalmıştım. İlk gebeliğimde toplam 9 kg almıştım. Bunda daha fazla olacak gibi Bunda hiç sağlıklı beslenemiyorum. İlk gebeliğimde Karatay uyguluyordum. Bunda ağrılardan dolayı yemek yapamadığım için sürekli hazır şeyler yiyorum.

ayy benim kızımda aynı babası herkes diyor ki inşallah bu da sana benzer diyor ama bakalım oğluşum kime benzeyecek merakla bekliyorum
Ben diyorum ki hangimizin neresi guzelse ikimiz den ayri ayri guzellikleri kendinde toplasin ortaya karisik bir sey ciksinGerci beni ve esimi birbirimize cok benzetiyorlar.

Senin ikizdi degil mi. Ikiz icin gayet iyi 7 kilo.

Bence sana benzer 2. Ler anneye benziyor

Bakalım gelen minnoşlar nasıl olacak ama benim eşim çok sevgi dolu ilgili biridir bence babacı olmama ihitmali yok ben daha otoriter ve kuralcı olan tarafım
Benim de esim ayni senin eşin gibi ben daha kuralci. Erkek.cocuk olmasina ragmen oğlum belli bir sure babaciydi. On da daha cok duruyordu. Disari ciktigimizda illa babasinin kucagi olacak babasinin arkasindan aglardi benim arkamdan aglamazdi bir ara gicik olmustum epeyEşim dogdugundan beri aşiri ilgiliydi ona birakip giderdim altini vs degsitiridi her bakimini ustlendi belki ondan da oyleydi.Simdi oyle degil ikimize eşit gibi. Sadece oyun oynarken annem.oynasin baba sen guzel oynayamiyorsun annem daha guzel oynuyor der. Benimle oyun oynamayi çok seviyor.

ee çocuklar aklı başında insanla oyun oynamaktan zevk alıyor doğal olarak zaten anneler hep kötü polis babalar kanatlı melek ah ah imkanı olan baba olsun

Kiz.hanginiz daha guzelseniz ona benzesin şartlari esitlemeyi bosver
valla canım birbirimize de benziyoruz aslında bilemedim şimdi ama eşimin gamzeleri çok güzel kızımda gamzeli olsun çok istedim gamzesi dışında herşeyi eşimin kopyası bunda diyorum bana benzesin bende gamze yok bu sefer belki gamzeli olur ters mantık çok mantıksız ama olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…