- 29 Temmuz 2022
- 1.089
- 2.595
- 33
Defne olacak bizim tostosun adı sanırımGünaydın herkeseKız anneleri isim olarak ne düşünüyorsunuz ????
Çok geçmiş olsunOrganlar ya da bebekle alakalı değilmiş canım, cilt altımda nodül oluşmuş sebebi bilinmiyor. İlaç da vermedi, ovarak yumuşatmaya dağıtmaya çalış dedi. Bir de talcidde alüminyum var rennie kullan dedi bu konudan bağımsız olarak, belki bilmeyen vardır diye belirtmek istedim
Çok sevindim, aman iyi olun annelerYaa beni unutmamissiniz Allah razi olsun1 2 haftadir yaşayan ölü gibiydim. Hastaneye yatisim yapildi sezaryan dusunduler ancak covidim ilerleyince beklettiler iyiki bekletmisler kese kendini tamir etmiş sukurler olsun ki 2 gun oldu hastaneden cıkalı covidi atlattim bebegim hala karnimda suan hersey yolunda sukur 27 haftalik oldum bugun. Ama hala erken dogum riskim devam ediyor gunde 1 saatten fazla ayakta kalmam yasaklandi. Simdilik durum bende bu kizlar cok duygulandim hatirlamaniza beni
geçen ay çok oldu geceleri cok sık uyandım tuvalet ve su için ama bu ay kalmadı hiç uyuyorum geceleri sanırım haftaiçi okulda artık daha çok yoruluyorum ondan diye düşünüyorumKızlar uyuyamadım saat 01:10 gibi yattım 1 saaatir ayaktayım içime bir sıkıntı düştü uyuyamıyorumbelki de hormonlarla alakalı sizde de oluyor mu böyle?
İnşallah bizde senelerr sonra bugünlerdeki gibi devam edebiliriz çok hoşuma gitti bu durumAynen canim organikler leke çıkarmada pek başarılı değil, özellikle kaka lekeleri çok zor çıkıyor, lekeli yeri beyaz sabunla çitileyip öyle yıkıyorum o zaman daha iyi çıkıyor lekeler. Birde güneşte kurutunca da güneş lekeyi alıyor
Malesef canım, serklajda açılabiliyor Allah korusun
Bu gruplar o kadar hoş ki, kızımında böyle bir yaş grubu var farkli bir platformda, şu an okul kayıtlarını konuşuyoruz çocuklarımızın büyüyüşünde birbirimize çok destek olduk
Bence de al canım meğer hayat kurtarıcıymis yani robot evet var o da olmalı ama dikey de cok önemliymiş ben de 1 ay oldu alalı grunding vcp5030 aldım çok yüksek fiyatlı bir sey almak istemedim açıkçası çekim gücü felan inanılmaz iyi ışıklı bi araştır istersen onu da silme fonksiyonu da var ama onu denemedim dahaYine temizlikle canım çıktı. Bu evlerin tozu neden hiç bitmiyor, yıldım.Bebek olunca her gün süpürge açıcaz belli oldu şu dikey süpürgelerden alıyorum bu ay artık yeter.
Evet ya pratik bi süpürge şart cidden robot iyi hoş ama koltuk üstü yatak içi süpürmek için ya da hemen ele alıp evi dolaşmak için dikey bi süpürge şartBence de al canım meğer hayat kurtarıcıymis yani robot evet var o da olmalı ama dikey de cok önemliymiş ben de 1 ay oldu alalı grunding vcp5030 aldım çok yüksek fiyatlı bir sey almak istemedim açıkçası çekim gücü felan inanılmaz iyi ışıklı bi araştır istersen onu da silme fonksiyonu da var ama onu denemedim daha
Evet hepimiz bu konu hakkında, doktorlarımızın dediklerini birbirimizi etiketlerek anlatırsak en azından kuşkumuzda kalmaz.
Korkma canım dünden beridir bu konuyu hep okudum çok kişi hamileyken bu hissi yaşamış ve bebekleri sağlıcakla kucaklarında
77-123-98 iyi gidiyorum sanki
Dün bi kaçamak yapıp akşam dışardan yemek yedim ne yediğimi söylemiyim annişlerin canı çeker belki, onu yiyince 140 çıktıyanında 6-7 lokmalık pide de yemiştim hemen yükseltmiş demek ki. Beyaz ekmek anında ben de yükselme yapıyo onu anladım.
Üye sayısı bi an da 3 kişi artınca 7 kişilik canavar almak çok mantıklı olmuşkalabalık aile çok iyi yaaaa Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah
Yine temizlikle canım çıktı. Bu evlerin tozu neden hiç bitmiyor, yıldım.Bebek olunca her gün süpürge açıcaz belli oldu şu dikey süpürgelerden alıyorum bu ay artık yeter.
Dr sayfalari normal diyor endise etme canim. Hayirli olsun aile genisliyo ancak yeter@Ayseee1987 soracak gidemesen de
Snn göbüş kalabalık bnce en cok sana normalBende aslında normal olduğunu düşünüyorum çünkü kızımda da olurdu benim hatta o baskıdan topallama bile oluyordu ama bu sefer çok çocuk var diye korkuyorum
Sağol canımistiyorduk ama birden görünce korkuttu beni bizim aileye ancak yeter bu araba
Ben istiyorum yarın gitmek ama nasip olmazsa çarşamba alırız haberleri inşallah
Benim 39 a düşmüştü sonrasında 45 e kadar çıktı ondan yana rahatım artık. Açıklığımı kontrol ediyor işte doktor canım sağlıkla gelirler yavrucuklar inşallahsenin zaten 4-5 cmlik uzunluğun vardı diye hatırlıyorum, ilaçla ve dinlenme senin için yeterli olacaktırbenimki artık tehlikeli sınıra gelmişti 1,5 cm tutuyordu, o yüzden serklaj yapıldı.
inşallah sorun olmaz bundan sonrasında yane bizde ne başka birimizde. en az 34-35 lerimizi görürüz grup olarak
Evet huzursuzluk oluyor bende de sanki şok kötü bilşey oldu da uyuyamıyor gibi oluyorum. Midem de çok etkiliyor ağzıma su geliyor yediklerim geliyor boğazıma diziliyor sankiHem de nasıl, 3-4 saatte bir uyanıyorum. Genelde huzursuzluk da oluyor, normal olsa gerek
Evet bende öyle oldum sanki çok köyü bşr haber aldım da oturup ağlayacak gibi huzursuzdum. Üzüntüden uyuyamıyo gibi oldum. Çok tuhaf. Sabahı zor ettim tüm günde esneyip durdum ama.Arada olmuyo degil artik stresin basladigi yerdeyiz bnce istemsiz yasiyoruz bu durumu. Gecen bu içe düşen sıkıntı bni aglatmisti neye agladigimi bile anlamadim
Ben de normalde uyuyorum ama bazen uyuyamıyorum işte inanırmısın sanki uykumu almış gibi uyanıyorum birde sapa dön sola dön sürekli uyuyamıyorum yine. Midesinde etkisi var hatta midem demiyelim de yemek borumda sanki hersey orada dizişmiş. Uyurken ağzıma acı su geliyor son yediklerim geliyor kusacak givi oluyroım uyanıyorum daha da uyuyabilene aşk olsun :)Leedong canım ben gece deliksiz uyuyorum valla Bi sabah ezanında uyanıyorum haftasonuysa uyumaya devam ediyorum. Ama ben haftaiçi de çok yorulduğum için sanırım, vücut dinlenmek istiyor.
Hormonlar bizi etkiliyo canim bazen olur olmadik seyler dusunduruyo bizde basetmeye calisiyoruz iste bu hormonlar bi bize var vallaEvet bende öyle oldum sanki çok köyü bşr haber aldım da oturup ağlayacak gibi huzursuzdum. Üzüntüden uyuyamıyo gibi oldum. Çok tuhaf. Sabahı zor ettim tüm günde esneyip durdum ama.
Cok tesekkur ederim canim Allah razi olsungelmiş geçmiş olsun çok sevindim anne bebek ikinizin de iyi olmanıza
Amin canim benim insallahCok geçmiş olsun canim bnim cok sukur ikinizde ayni bedendesinizDaha bu haftalarda ne zor gunler gecirmissin. Allah bi sekilde yardim ediyor bak her serde bi hayir varmis. Tam zamaninda dogum nasip olsun hepimize
Amin canim benim inşallah Allah zamanında saglikla kolay dogum nasip eder hepimize çok sagolunÇok geçmiş olsun canım, seni de bebeği de çok merak ettik. Rabbimizin yardımıyla atlatmışsın çok şükür, inşallah bundan sonra da sağ salim kucağına alırsın. Allah’a emanet ol
Amin canim benim Allah bir daha yasatmasın insallahÇok geçmiş olsun canım Allah bir daha yasatmasin vakti zamanında sağlıcakla al inşallah kucağına canım hepimiz saglicakla kavusalim evlatlarimiza
Amin canim benim insallahİkinizin de iyi olmasına çok sevindim canımRabbim vaktinde ve hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsn inşaAllah Bu aralar covid arttı yine çok dikkat etmek lazım. Benim de etrafımda hasta olan çok o yüzden dışarı çıkmamaya çalışıyorum. Şansımıza kış vaktindeyiz kat kat kendimize daha dikkat etmemiz gerekiyo. Rabbim bir daha yaşatmasın canım
Mide olayı çok zor bi kaç kere bana da oldu yüksek yastık iyi gelmişti bi de beyaz leblebi mide asitini alıyor aklında olsun baş ucuna koy hep at ağzına. Ben de bugün bütün gün temizlik yaptım belim iptal şuan bakalım gece nasıl uyucamBen de normalde uyuyorum ama bazen uyuyamıyorum işte inanırmısın sanki uykumu almış gibi uyanıyorum birde sapa dön sola dön sürekli uyuyamıyorum yine. Midesinde etkisi var hatta midem demiyelim de yemek borumda sanki hersey orada dizişmiş. Uyurken ağzıma acı su geliyor son yediklerim geliyor kusacak givi oluyroım uyanıyorum daha da uyuyabilene aşk olsun :)
Ben vip Ahmet mopu kullanıyorum fena değil işimi görüyorKızlar aranizda yerleri silme de Mop kullanan var mi. Kullaniyorsaniz memnun musunuz
Ben de onu inceledim de baya kararsiz kaldim. Memnun olan da.cok olmayan da. Siz tam olarak nelerinden memnun degilsinizBen vip Ahmet mopu kullanıyorum fena değil işimi görüyor
Ben kullanıyorum canım memnunum bezler zaten mikrofiber iyi temizliyor.Kızlar aranizda yerleri silme de Mop kullanan var mi. Kullaniyorsaniz memnun musunuz