2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ben de onu inceledim de baya kararsiz kaldim. Memnun olan da.cok olmayan da. Siz tam olarak nelerinden memnun degilsiniz
Paspası mopun sadece altına takılıyor kenarları kavramıyor, silerken kenara köşeye çok çarpıyor mop, en rahatsız olduğum konu bu, birde yer paspasının ipleri dökülüyor özellikle ilk kullanimlarda ondan rahatsız olmuştum. Birde mopu kovaya yıkamak için girdirdigimizde en üst kısmı tam suya girmiyor. Onun dışında bir problem yaşamadım

Keşke yormasaydın kendini canım ya yavaş yavaş yapsaydın. Yastığım yüksek midem ağzıma geldği için yüksek yatıyorum bu aralar gerçekten uyurken ağzına gelir mi insanın öyle kalkıyorum midem bulandığında en azından kusacağımı anlıyordum bu direk ağzıma geliyor. Hamilelikte yaşanabilevek bütün gebe sıkıntılarını çekmek zorunda mıyım buraya yazıyorum benim doğumumda kesin zor geçer demedi demeyin :))))

Senin kovasiz o zaman. Senin soyledigine de baktim da daha.once hic kullanmadigim icin kovalisi mi senin ki gibi su haznesli olan mi daha iyi olur bilemedim. Sen vileda kullanmiyorsun o zaman
Yok viledam da var haftalık temizlikte vileda kullanıyorum, bu kovasız olanlar hemen günlük silmek için falan iyi büyük temizlikte yetmez. Sen eğer genel temizlik için kullanacaksan kovalı al viledanın turbosu çok iyi

Ah canım keşke bi girince her şeyi yapıp çıkmak istiyorum o da beni yoruyo haftaiçi de çok bişey yapasım gelmiyor mecbur haftasonuna kalıyor işler kız çağırma olumsuzu güzel geçecek de az kaldı artık son demlerimiz sabır sabır

Kızlar isimli hastane çıkışı ya da 40 ı için tulum vs yaptırmak isteyenlere hamile lohusa sitesinden yaptırmalarını tavsiye ederim gerçekten gidio mağazada aldıklarım gibi %100 pamuk geldiler yeni doğan hatıra fotoğrafı çektirmek için çok güzel modeller var fiyatları da çok uygun. Mağazalarla eşit. Sadece takı yastığı saten o da normal :)

Eklentiler

• 9AF80D8C-1363-46F8-AE8D-2F3789A6D42E.jpeg
    95,4 KB · Görüntüleme: 65
  • 3576D542-E943-4559-9A0F-52026C426BFB.jpeg
    85,1 KB · Görüntüleme: 68
  • DBBAD9B8-E412-4A34-87C6-066CC77A3A26.jpeg
    99,4 KB · Görüntüleme: 75
Ne bileyim hepsini yaşayınca insan bunu da yaşamam diyemiyor artık

Çok güzelmiş canım sağlıcakla giysin inşallah minnak

Kızlar aranizda yerleri silme de Mop kullanan var mi. Kullaniyorsaniz memnun musunuz
Ben de spreyli olan mop kullanıyorum. Bana çok kullanışlı geliyo. Temizlik bitince bezinide hemen elimde yıkıyorum, makineye de atılıyo. Elimin altında olduğu için 2 gün de bir rahatlıkla siliyorum yerleri. Derin temizlik olduğunda viledamı kullanıyorum

Eklentiler

• 148C5AE4-9BD1-473E-A7A3-C7089273F2E9.png
    150,3 KB · Görüntüleme: 50
Ben bu şeker olayını bilmeden gün de 1-1,5 ekmek yerdim onun etkisiyle böyle bi derde düştüm sanırım. Bu derece etki edeceğini hiç düşünmemiştim ölçünce anladım ve yemeyince ben de kendimi çok iyi hissetmeye başladım. Baktım şeker çok yüksek çıkmıyo ben de tatlıyla kendimi ödüllendiriyorum

Kalabalık aileyi ben de çok severim cıvıl cıvıl evin için de koştururlar artık arabayı da sürte sürte alışırsın artık canım, 4 çocukla gezebilmek için araba şart

Kızlar hemoroit problemi yaşayan var mı
Kabız olmamaya dikkat et canım.
Ben de kabız olduğumda bu sıkıntıyı yaşadım, baharatı ve acıyı kestim.
Kabız olmayınca bu sıkıntım geçti.
Eğer şikayetin geçmiyosa mutlaka doktora söyle bi krem veriyo benim ki çok şükür krem kullanmaya kadar gitmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…