- 5 Mart 2013
- 23.526
- 44.636
Bende silvanın bi de bu spreyli moplardan var günlük temizlik için pratik oluyolar canımKızlar aranizda yerleri silme de Mop kullanan var mi. Kullaniyorsaniz memnun musunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende silvanın bi de bu spreyli moplardan var günlük temizlik için pratik oluyolar canımKızlar aranizda yerleri silme de Mop kullanan var mi. Kullaniyorsaniz memnun musunuz
Markasi ne canim kullandigini paylasabilir misinBen kullanıyorum canım memnunum bezler zaten mikrofiber iyi temizliyor.
Senin kovasiz o zaman. Senin soyledigine de baktim da daha.once hic kullanmadigim icin kovalisi mi senin ki gibi su haznesli olan mi daha iyi olur bilemedim. Sen vileda kullanmiyorsun o zamanBende silvanın bi de bu spreyli moplardan var günlük temizlik için pratik oluyolar canım
Paspası mopun sadece altına takılıyor kenarları kavramıyor, silerken kenara köşeye çok çarpıyor mop, en rahatsız olduğum konu bu, birde yer paspasının ipleri dökülüyor özellikle ilk kullanimlarda ondan rahatsız olmuştum. Birde mopu kovaya yıkamak için girdirdigimizde en üst kısmı tam suya girmiyor. Onun dışında bir problem yaşamadımBen de onu inceledim de baya kararsiz kaldim. Memnun olan da.cok olmayan da. Siz tam olarak nelerinden memnun degilsiniz
Markasi ne canim kullandigini paylasabilir misin
Evet favori yaptiklarimin arasinda biriyde buydu. Cok tesekkur ederimEki Görüntüle 3171332 benimki bundan canım
Keşke yormasaydın kendini canım ya yavaş yavaş yapsaydın. Yastığım yüksek midem ağzıma geldği için yüksek yatıyorum bu aralar gerçekten uyurken ağzına gelir mi insanın öyle kalkıyorum midem bulandığında en azından kusacağımı anlıyordum bu direk ağzıma geliyor. Hamilelikte yaşanabilevek bütün gebe sıkıntılarını çekmek zorunda mıyım buraya yazıyorum benim doğumumda kesin zor geçer demedi demeyin :))))Mide olayı çok zor bi kaç kere bana da oldu yüksek yastık iyi gelmişti bi de beyaz leblebi mide asitini alıyor aklında olsun baş ucuna koy hep at ağzına. Ben de bugün bütün gün temizlik yaptım belim iptal şuan bakalım gece nasıl uyucam
Yok viledam da var haftalık temizlikte vileda kullanıyorum, bu kovasız olanlar hemen günlük silmek için falan iyi büyük temizlikte yetmez. Sen eğer genel temizlik için kullanacaksan kovalı al viledanın turbosu çok iyiSenin kovasiz o zaman. Senin soyledigine de baktim da daha.once hic kullanmadigim icin kovalisi mi senin ki gibi su haznesli olan mi daha iyi olur bilemedim. Sen vileda kullanmiyorsun o zaman
Rica ederim canım yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum ben bir sorun yaşamadımbezleri de öyle çabuk eskimiyor çamaşır makinesine atip yıkıyorum arada hic bozulma olmadiEvet favori yaptiklarimin arasinda biriyde buydu. Cok tesekkur ederim
Ah canım keşke bi girince her şeyi yapıp çıkmak istiyorum o da beni yoruyo haftaiçi de çok bişey yapasım gelmiyor mecbur haftasonuna kalıyor işler kız çağırma olumsuzu güzel geçecek de az kaldı artık son demlerimiz sabır sabırKeşke yormasaydın kendini canım ya yavaş yavaş yapsaydın. Yastığım yüksek midem ağzıma geldği için yüksek yatıyorum bu aralar gerçekten uyurken ağzına gelir mi insanın öyle kalkıyorum midem bulandığında en azından kusacağımı anlıyordum bu direk ağzıma geliyor. Hamilelikte yaşanabilevek bütün gebe sıkıntılarını çekmek zorunda mıyım buraya yazıyorum benim doğumumda kesin zor geçer demedi demeyin :))))
Ne bileyim hepsini yaşayınca insan bunu da yaşamam diyemiyor artıkAh canım keşke bi girince her şeyi yapıp çıkmak istiyorum o da beni yoruyo haftaiçi de çok bişey yapasım gelmiyor mecbur haftasonuna kalıyor işler kız çağırma olumsuzu güzel geçecek de az kaldı artık son demlerimiz sabır sabır
Çok güzelmiş canım sağlıcakla giysin inşallah minnakKızlar isimli hastane çıkışı ya da 40 ı için tulum vs yaptırmak isteyenlere hamile lohusa sitesinden yaptırmalarını tavsiye ederim gerçekten gidio mağazada aldıklarım gibi %100 pamuk geldiler yeni doğan hatıra fotoğrafı çektirmek için çok güzel modeller var fiyatları da çok uygun. Mağazalarla eşit. Sadece takı yastığı saten o da normal :)
Bir haftadır daha iyiyim canım, ilaçlar etkisini göstermeye başladıikizlerkadini96 sen nasıl oldun canım, nasıl gidiyor tedavin daha iyi misin ?
Ben vip ahmet kullanıyorum çok güzel siliyor bezi falan da çok güzel ama tek kötü yanı en son tozu beze yapışmıyor onu tekrar yerden alması zor oluyor birazKızlar aranizda yerleri silme de Mop kullanan var mi. Kullaniyorsaniz memnun musunuz
Ben de spreyli olan mop kullanıyorum. Bana çok kullanışlı geliyo. Temizlik bitince bezinide hemen elimde yıkıyorum, makineye de atılıyo. Elimin altında olduğu için 2 gün de bir rahatlıkla siliyorum yerleri. Derin temizlik olduğunda viledamı kullanıyorumKızlar aranizda yerleri silme de Mop kullanan var mi. Kullaniyorsaniz memnun musunuz
Ben bu şeker olayını bilmeden gün de 1-1,5 ekmek yerdim onun etkisiyle böyle bi derde düştüm sanırım. Bu derece etki edeceğini hiç düşünmemiştim ölçünce anladım ve yemeyince ben de kendimi çok iyi hissetmeye başladım. Baktım şeker çok yüksek çıkmıyo ben de tatlıyla kendimi ödüllendiriyorumGayet güzel sonucun bence
Beyaz ekmek en önemli etken bence benim başım dönüyor azıcık yesem bile beyaz ekmeği bırakınca resmen düzene girdim geçen yarim tabak bir tatlıdan yedim ve şekerim 1 saat sonra 128 cıktı tatlı bile yukseltmiyor ekmek kadar ama şekerim yükselecek gibi hissedince yanında yoğurt veya ayran tüketince yukseltmiyor
Sorma eşim de öyle dedi başka türlü dışarı çıkamazsın buna da alisirsin dedi hadi bakalım alışırım inşallah bu sefer otomatik zaten araba daha kolay uyum sağlarım inşallah ama benim sorunum zaten habire arabayı sürtmem tam atlattım yeniden büyüdü araba kızımın doğumundan sonra da sedana geçmiştik benim arabalarla sınavım bitmiyordu
Ben tek çocuğum hep kalabalık ailem olsun istedim Allah gönlüme göre verdi Allah'ım hepimizi sağlıkla bebeklerine kavuştursun inşallah
Kabız olmamaya dikkat et canım.Kızlar hemoroit problemi yaşayan var mı