2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Yemeden önce, ilk lokmadan 1 saat sonra. Eğer istersen ilk saat sonrası 2.saatte de ölçüm yapabilirsin ama açlık ve 1.saat normal ise 2
Saate gerek görülmüyor genelde.

Canım ben dün açlığı ölçmedim, kanda 82 çıkmıştı daha önce. Yedikten 1 saat sonrayı ölçtüm, 104 çıktı. 2. Saat daha öz çıkar diye beklerken o da 122 çıktı. İki doktoruma da sordum biraz yüksek, dikkat et dediler. Takip etmemi istediler. Teşekkür ederim cevabın için

Çok geçmiş olsun canım, seni de bebeği de çok merak ettik. Rabbimizin yardımıyla atlatmışsın çok şükür, inşallah bundan sonra da sağ salim kucağına alırsın. Allah’a emanet ol

Kızlar uyuyamadım saat 01:10 gibi yattım 1 saaatir ayaktayım içime bir sıkıntı düştü uyuyamıyorum belki de hormonlarla alakalı sizde de oluyor mu böyle?
Arada olmuyo degil artik stresin basladigi yerdeyiz bnce istemsiz yasiyoruz bu durumu. Gecen bu içe düşen sıkıntı bni aglatmisti neye agladigimi bile anlamadim

Hem de nasıl, 3-4 saatte bir uyanıyorum. Genelde huzursuzluk da oluyor, normal olsa gerek

Benim için psikolojik bir sınır var, onu geçersem rahatlıyorum. Şöyleki, zaten erken uyuyan biriyim. 10 gibi yatıyorum, eğer 3’ten önce uyanırsam kendimi kötü hissedebiliyorum ve muhtelemelen 2-3 saat uyanık kalıyorum sabah sarhoş gibi oluyorum tabi. Ama gece 3’ten sonra uyandıysam zaten sabah yakın mantığıyla çok da etkilenmiyorum. Zaten uykumu almış ve dinlenmiş oluyorum.
İbadet etmek, dua etmek, elini karnına koyup tesbih çekmek seni rahatlatabilir. Aslında sadece gebelikle ilgili değil, gecenin kendine has bir sıkıntısı da var elbette

Bnde green clean alicam elite in leke cikaricisini aldim. Leke çıkarmadığını hic düşünmemiştim. Deneyecegiz artik olmadi leke cikarici ve green clean seklinde yikariz. Baska tecrubesi olan var mi sadece deterjanla temiz olabilecek ama bebise de zarar vermeyecek bisey

Kızlar karnımdamı kasığımdamı tam yerini anlayamadım ama bugün 3-4 defa titreşim olup geçti, 3-5 saniye sürüyor. Telefonun hafif titreşim hali gibi. Nedendir acaba? Sizlerde de oluyormu?
Ya bnde bunu dün yasadim bi yandan korktum neyin nesi diye bi yandan bebek hareketidir normaldir dedim. Hareketlerin bi anlami var midir ki.
Simdi baktim inte gazdan dolayi olabilir diyo ve cidden dun afedersiniz hafif bi gazim vardi. Ama normalmis canim

Su dönemde böyle anca boyle filmler bizi paklar

Yok yemekten sonra oldu ikisi de, ama henüz şeker yükleme testi yaptırmadım şekerin böyle etkileri olur mu acaba? Yoksa stresten sanırım.
Bnde gecen muhallebili tatli yiyeyim dedim hemde aksam bi tuhaf oldum hemen limonlu su ictim yogurt yedim seker etkiledi sanirim. Kimisi hamilesin herseyi ye diyo da yok arkadas hamile kadin daha hassas yeme icme konusunda bn bunu anladim.

Gunaydinlar iyi pazarlar guzel anneler herkes şekerini olcmeye gecmis bn daha cihaz alicam seker ölçümü sonrasi yediklerime dikkat ediyorum yürüyüşe basladim. Dun yarim muz dışında hic seker tuketmedim. Cihazla olcene kadar bunyemi sekerden arindirayim istiyorum.

B beyzosh

Ben Prema Sundari’yi takip ediyorum instagramdan. Onun önerdiği temiz içerikli deterjanlardan aldım. Hem de yerli üreticiyi destekliyor fiyatları çoook daha uygun

Ben daha önceki çocuklarımda Dalan roxy diye bir sabun tozu kullanmıştım. Ek gıdaya geçene kadar herhangi bir leke bırakmadı. Mis gibi de kokardı. O zamanlar sıvı deterjanlar bu kadar yaygın değildi sanırım. Şimdi ben de dediğiniz markaları duyuyorum fakat, duru ya da hacışakir sabun granül alırım inşallah diye düşünüyorum.

Aynen canim organikler leke çıkarmada pek başarılı değil, özellikle kaka lekeleri çok zor çıkıyor, lekeli yeri beyaz sabunla çitileyip öyle yıkıyorum o zaman daha iyi çıkıyor lekeler. Birde güneşte kurutunca da güneş lekeyi alıyor
Malesef canım, serklajda açılabiliyor Allah korusun
Evet geriye dönüp ilk yazışmalarımıza bakmak lazım günlük gibi dert yanıyorduk. Korku endişe:) 3ay geçsin derken 7.aya geldik
Bu gruplar o kadar hoş ki, kızımında böyle bir yaş grubu var farkli bir platformda, şu an okul kayıtlarını konuşuyoruz çocuklarımızın büyüyüşünde birbirimize çok destek olduk

Bnim ablam da duru sabun granül kullanmisti. Ben sivi kullanmayi düşünüyorum canim. Daha once toz deterjanda kalinti vs diye bilgiler okumustum

Ben aldım canım, solomombaby markasının. İçinde yeni doğan aparatı var.

Attığım markayı dolapta yarı fiyatına buldum baya da temiz gözüküyor onu alıcam galiba umarım bebis de sever içinde durur uslu uslu Solomombaby de çok öneriliyormuş ama araştırırken denk gelmiştim ona da

Günaydın kızlar
S SEV_tap güzel haberlerine çok mutlu oldum Bizleri habersiz bırakma ara ara gir yaz

B beyzosh ben de green clean düşünüyorum canım. Leke çıkarıcısı da var onun ama onu almam sanırım. Bebek lekeleri zorlu oluyor normal kimyasal destekli deterjanlar bile çıkarmıyor o yüzden o konuda çok yüksek performans zaten beklemiyorum. Onun yerine e bebekte satılan çamaşır suyu tozundan alıcam leke olduğunda gerektiği yere lokal olarak uygular o şekilde hallederim diye düşündüm.

Leedong canım ben gece deliksiz uyuyorum valla Bi sabah ezanında uyanıyorum haftasonuysa uyumaya devam ediyorum. Ama ben haftaiçi de çok yorulduğum için sanırım, vücut dinlenmek istiyor.

Dün akşam herkes günahlara girmiş sanırım ben de tulumba tatlısı yedim sabah 89 çıktı
Ay bu tatli oso cok zor ya kacdir bakip bakip döndüm yemedim elbet yarin olacak pismanliga gerek yok sakin sakin diye telkin ettim kendimi az tatli yaninda yogurt ceviz vs yesek etki azalir mi ki acaba. Bn serbetlileri hep yogurtla yerim sekeri dengeliyo tat olarak ama kan sekerine etkisi varmi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…