Yemeden önce, ilk lokmadan 1 saat sonra. Eğer istersen ilk saat sonrası 2.saatte de ölçüm yapabilirsin ama açlık ve 1.saat normal ise 2
Saate gerek görülmüyor genelde.
Çok geçmiş olsun canım, seni de bebeği de çok merak ettik. Rabbimizin yardımıyla atlatmışsın çok şükür, inşallah bundan sonra da sağ salim kucağına alırsın. Allah’a emanet olYaa beni unutmamissiniz Allah razi olsun1 2 haftadir yaşayan ölü gibiydim. Hastaneye yatisim yapildi sezaryan dusunduler ancak covidim ilerleyince beklettiler iyiki bekletmisler kese kendini tamir etmiş sukurler olsun ki 2 gun oldu hastaneden cıkalı covidi atlattim bebegim hala karnimda suan hersey yolunda sukur 27 haftalik oldum bugun. Ama hala erken dogum riskim devam ediyor gunde 1 saatten fazla ayakta kalmam yasaklandi. Simdilik durum bende bu kizlar cok duygulandim hatirlamaniza beni
Arada olmuyo degil artik stresin basladigi yerdeyiz bnce istemsiz yasiyoruz bu durumu. Gecen bu içe düşen sıkıntı bni aglatmisti neye agladigimi bile anlamadimKızlar uyuyamadım saat 01:10 gibi yattım 1 saaatir ayaktayım içime bir sıkıntı düştü uyuyamıyorumbelki de hormonlarla alakalı sizde de oluyor mu böyle?
Hem de nasıl, 3-4 saatte bir uyanıyorum. Genelde huzursuzluk da oluyor, normal olsa gerek
Bnde green clean alicam elite in leke cikaricisini aldim. Leke çıkarmadığını hic düşünmemiştim. Deneyecegiz artik olmadi leke cikarici ve green clean seklinde yikariz. Baska tecrubesi olan var mi sadece deterjanla temiz olabilecek ama bebise de zarar vermeyecek biseyKızlar çamaşır deterjanı olarak ne aldınız? Hala bunu araştırıyorum artık yavaştan yıkama ütüleme işlerine girişeceğiz ama ben deterjana karar veremedim. Green clean almak istiyodum aslında ama ablam kullandı lekeleri iyi çıkarmıyomuş. Bitkisel deterjanların da bu sıkıntısı var sanırım. Daha iyisini bulamazsam en kötü leke çıkarıcı ile birlikte bu deterjanı kullanırım diye düşündüm.
Ya bnde bunu dün yasadim bi yandan korktum neyin nesi diye bi yandan bebek hareketidir normaldir dedim. Hareketlerin bi anlami var midir ki.Kızlar karnımdamı kasığımdamı tam yerini anlayamadım ama bugün 3-4 defa titreşim olup geçti, 3-5 saniye sürüyor. Telefonun hafif titreşim hali gibi. Nedendir acaba? Sizlerde de oluyormu?
Su dönemde böyle anca boyle filmler bizi paklarKızlar netflixte "birthcare center" diye bi dizi var izlemenizi tavsiye ederim hem komik hem hamilelik ve sonrasında yaşananları, çeşit çeşit anne modelini ele almışlar benim çok hoşuma gitti vakti olana tavsiye ederim
Bnde gecen muhallebili tatli yiyeyim dedim hemde aksam bi tuhaf oldum hemen limonlu su ictim yogurt yedim seker etkiledi sanirim. Kimisi hamilesin herseyi ye diyo da yok arkadas hamile kadin daha hassas yeme icme konusunda bn bunu anladim.Yok yemekten sonra oldu ikisi de, ama henüz şeker yükleme testi yaptırmadım şekerin böyle etkileri olur mu acaba? Yoksa stresten sanırım.
B beyzoshBnde green clean alicam elite in leke cikaricisini aldim. Leke çıkarmadığını hic düşünmemiştim. Deneyecegiz artik olmadi leke cikarici ve green clean seklinde yikariz. Baska tecrubesi olan var mi sadece deterjanla temiz olabilecek ama bebise de zarar vermeyecek bisey
Bnde green clean alicam elite in leke cikaricisini aldim. Leke çıkarmadığını hic düşünmemiştim. Deneyecegiz artik olmadi leke cikarici ve green clean seklinde yikariz. Baska tecrubesi olan var mi sadece deterjanla temiz olabilecek ama bebise de zarar vermeyecek bisey
Aynen canim organikler leke çıkarmada pek başarılı değil, özellikle kaka lekeleri çok zor çıkıyor, lekeli yeri beyaz sabunla çitileyip öyle yıkıyorum o zaman daha iyi çıkıyor lekeler. Birde güneşte kurutunca da güneş lekeyi alıyorKızlar çamaşır deterjanı olarak ne aldınız? Hala bunu araştırıyorum artık yavaştan yıkama ütüleme işlerine girişeceğiz ama ben deterjana karar veremedim. Green clean almak istiyodum aslında ama ablam kullandı lekeleri iyi çıkarmıyomuş. Bitkisel deterjanların da bu sıkıntısı var sanırım. Daha iyisini bulamazsam en kötü leke çıkarıcı ile birlikte bu deterjanı kullanırım diye düşündüm.
Malesef canım, serklajda açılabiliyor Allah korusunyani içeriden derken komple bir açılma söz konusu değildi hala kapalıydı rahim ağzı, 15 mmlik bi kısmı kapalıydı. ama ilerleyişi serklaj olmasa açılmaydı Allah korusun.
amin inşallahbenim ilk gebeliğim bu, tam bilmediğim için soruyorum. serklaja rağmen açılma devam edebiliyor mu ? sanki dikişle rahim ağzı daha açılmaz gibi düşünmüşüm ben niyeyse
Bu gruplar o kadar hoş ki, kızımında böyle bir yaş grubu var farkli bir platformda, şu an okul kayıtlarını konuşuyoruz çocuklarımızın büyüyüşünde birbirimize çok destek oldukEvet geriye dönüp ilk yazışmalarımıza bakmak lazım günlük gibi dert yanıyorduk. Korku endişe:) 3ay geçsin derken 7.aya geldik
Bnim ablam da duru sabun granül kullanmisti. Ben sivi kullanmayi düşünüyorum canim. Daha once toz deterjanda kalinti vs diye bilgiler okumustumBen daha önceki çocuklarımda Dalan roxy diye bir sabun tozu kullanmıştım. Ek gıdaya geçene kadar herhangi bir leke bırakmadı. Mis gibi de kokardı. O zamanlar sıvı deterjanlar bu kadar yaygın değildi sanırım. Şimdi ben de dediğiniz markaları duyuyorum fakat, duru ya da hacışakir sabun granül alırım inşallah diye düşünüyorum.
Ben aldım canım, solomombaby markasının. İçinde yeni doğan aparatı var.
Attığım markayı dolapta yarı fiyatına buldum baya da temiz gözüküyor onu alıcam galiba umarım bebis de sever içinde durur uslu usluBen bunu aldım canım. Aslında sevibebenin bi modelini beğenmiştim ama biraz tuzlu geldi fiyatı. Çok sık kullanacağımı düşünmüyorum yakın bi yerlere çıkarken kısa süreli kullanırım zaten evde sling kullanacağım. O yüzden daha uygun fiyatlı bir şey aldım. Mutlaka bel desteği olmasına dikkat ettim. Senin attığın da kullanışlı görünüyor baya
Aksam kabak tatlisi yedim sabah 105 ciktiŞeker kızlar kaç çıktı açlık şekerleriniz
Dün akşam herkes günahlara girmiş sanırım ben de tulumba tatlısı yedim sabah 89 çıktıAksam kabak tatlisi yedim sabah 105 cikti
Ay bu tatli oso cok zor ya kacdir bakip bakip döndüm yemedim elbet yarin olacak pismanliga gerek yok sakin sakin diye telkin ettim kendimiDün akşam herkes günahlara girmiş sanırım ben de tulumba tatlısı yedim sabah 89 çıktı