2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Sagol canim, int.te baktığımda da 0.60-1 arasi normal diyor t4 için, hemşire keşke bilmeden yorum yapmasaymis aklıma kurt düşürdü boş yere :)
Boşver çok takılma hem referanstan düşük olsa bile o kadar düşük değil sorun olacak bişey olduğunu sanmıyorum o kadar sapmalar olur

İlk kanı silip ikinci ile ölçmek daha doğru canım akşam öyle dene
Tamam canım sağol akşam öyle yaparım da sildikten sonra kan gelir mi ki yine.
1 ve 2. saat ölçümün de de ayrı ayrı 3 kere parmağımı deldim. İlk iki parmağımdan çok az kan geldi kabul etmedi, üçüncüde anca tutturabildim.
Baş, orta ve yüzük parmaktan hiç kan gelmiyo minicik çıkıyo sadece sağ ve sol işaret parmağımdan iyi çıktı. İğnelere yazık oldu, eczacı bi iğneyi en fazla 3-4 kez kullan demişti

Kızlar ben iki ay önce falan kan vermiştim en son ne sıklıkla vermemiz lazım acaba doktorum da ver falan demedi ama 24.haftada bir tam kan sayımı yaptırsam mi?

Benim de gecen hafta bakilan t4 sinirda dusuk cikmis,doktora daha gostermedim ama benimde aklima takilmisti,tsh sizinle hemen hemen ayni.

Kızlar ben iki ay önce falan kan vermiştim en son ne sıklıkla vermemiz lazım acaba doktorum da ver falan demedi ama 24.haftada bir tam kan sayımı yaptırsam mi?
Senin şuan tam zamani saglik ocagina git baktir canim.Saglik ocagindaki ebe de soyluyor aslinda. Ben en son Ekim sonuydu baktirmistim. Gecen aşiya gititgim de de 25 Aralikta gel kan degerlerine bakalim dedi. Sonra doktor kontrolun de doktorum bakiyor.

Merhaba kızlar

Bende gebelik şekeri çıkmıştı bende devlet hastanesinin diyabet okulunda takip alıyorum

Bana da açlık ve 1 saatlik tokluk şekerini takip ettiriyorlar ama benim ani yükselme var ondan sonra düşüyor açlıkla aynı oluyor ondan 1. Saati takip ediyorlar

Benim de 15 günlük takip sonucu güzel cıktı bakalım böyle devam et 1 ay sonra gel dedi ölçümü de son 15 gün yap dedi

Bu arada yukarıda hamburger yiyen birini gördüm bende yiyorum şekerimi de ölçüyorum çıkmıyor valla yüksek arada bir yiyince arkadaş hamilelikte insanin cani istiyor bazen buna da karışmazsın kola ben içemem kendim içemiyorum sevmiyorum ama haftada 1 boyle şeylere karışılmaz karşındakini strese sokmak 1 bardak koladan daha kötü etki eder öğretmek lazım insanlara bunu ama şekerin varsa hamburgeri ayranla yiyebilirsin benim gibi sekerim 124 civarı çıkıyor 1. Saatte hamburger ayran yedigimde ama şeker konusunu karıştırmış olabilirim çok okudugum icin belki de hamburger yiyen arkadaşın şekeri yoktur o zaman dikkate almasın beni

Benim tiroit hastalığın var normal zamanda 75mg levotiron kullanıyorum benim de geçen gün aynı seninkine benzer bir sonucun cıktı kadın doğum doktorum düşük cıkmış tiroit ilacının dozajı dusurulmeli dedi ben de dahiliyeye gittim bir daha ölçtüler baktılar aynı bu şekilde tsh 1,90 t4 0,91 cikti dahiliyeci hamilelikte bu dusukluk normal dozajinizi bozmayalım dedi önemli bir düşüklük değil sanirim

Deldiğin cihazın seviyeleri olması lazım
1 2 3 4 5 diye 5 e getirerek delersen kan çıkar sorun olmaz daha düşük seviyede deliyorsan iyi batmıyordur iğne. İlk kanı sil parmağını sıkarak ikinci kanı çıkar.
Bence baktır benimki her ay istiyor kan tahlili özellikle tsh ve hemogram takibi için 3 ayda bir de toksoplazma testi istiyor

Merhaba kızlar benimde suyum fazla diye şüphelenip 75 lik şeker yükleme istedi doktor ilk saat 125 ikinci saat de 125 çıktı sonucum açlık da 90 sizce normal mi

Bizim evde de sürekli kola bulunmaz ama canım bazen gerçekten çok istiyor soğuk soğuk o zaman içiyorum.
Zaten sürekli tüketilen bir şey değil ki, ona bakarsa telefonda zararlı eline almasin bi zahmet diyen kişi

Terbiyesizlik başka bir şey değil, sen kimsin de benim çocuğuma küfür edeceksin. Orada o anne dayağı hak etmiş. Hic kibar olamayacağım, hadsiz oturup bir mahcup ol değil mi . Hâlâ haksızlığı savunuyorsun. Oğlumu okula gönderirken bin bir tembih ile gönderiyorum. Ama işte böyle insanlar gelip çıkıyor karşısına o yavrularımız ne yapsın, keske hep koruyup kollayabilsek

Tamam canım öyle yaparım

benim o hamburgerci, şeker var mı bilmiyorum bu hafta ortaya çıkacak ama çok dikkatli besleniyorum (bu kaçamak dışında) çıkmaz diye ümitliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…