İçeriden açıklık olduğunu bilmiyordum sen de canım bende de içeriden açıklık var yarım cm senin ne kdar söyledi mi doktorben varım, ikiz gebeyim . detaylı usg için gittiğimde içeriden açılma vardı , rahim ağzım 15 mm mi 12 mm ne ölçüldü şu an anımsayamadım. acil serklaj oldum. önceden serklajsız yatıyordum şimdi de serklajlı yatıyorum
Evet canım ben bir kere bebek alışverişi yaptım oda mağaza 5 dk uzağımda diye yarım saat sürmedi aldım çıktım. Şimdi de internetten alıyorum her şeyi çok rahatıma geliyor yorulmuyorum gezmiyorum çok hem de bulmam daha kolay oluyorBen hemen herseyi int.ten sipariş veriyorum canim. Ayakta uzun sure duramiyorum midem bulanmaya basliyor, senin durumunda da sakincali zaten. Taksi sorunsalı cok fena, haftada bir ofise gidiyorum ben de dönüşler eziyet. Tahmini bedenini sipariş verirsin olmadi iade edersin ben de öyle yapıyorum.
Bende şuan şu saatte tam 27+6 günlük oldum ve resmen içeride yüzüyor süzüle süzüle artık dışarıdan da gözüküyor. Elimi koyunca sertliğini hissediyorum ya eli ya ayağı ya dirseği kaydırıyor resmen öyle tuhaf oluyorum ki. Kaç defa rüyamda karnımdan elini çıkarıp elimi tuttuğunu gördüm artık bilinç altıma işledi sanki :)))İnşallah canım. Biz en son 27 ekimde gittik şeker yüklemesi istemedi doktorum. 8 aralıkta randevum var bakalım ne durumdayız bilmiyorum şuan. 28+1 olduk. Kıpır kıpır ama iyice hareketlendi bu haftalarda. İyidir umarım :)
Geçmiş olsun canım benimde dün gittiğimde Dr içeriden açılma başlamış ama bu beklediğimiz bir durumdu dedi, önceki gebeligimde serklaja kadar açılma olmuştu ama kızımı sıkıntı olmadan kucağıma aldım, açılma devam etmemişti. İnşallah hiç kimsede sıkıntı olmaz da bebisleri sağlıcakla kucağımıza alırızBende vardı bir de bir arkadaşta daha vardı ama bende rahimde açıklıkta bar yarım cm içeriden o yüzden de yatıyorum maalesef yani ayakta uzun süre kalmamam ve fazla yürümemem lazımmış canım.
Hayatım bende de oldu ama 2 gün sürdü ara ars oldu geçtiKızlar karnımdamı kasığımdamı tam yerini anlayamadım ama bugün 3-4 defa titreşim olup geçti, 3-5 saniye sürüyor. Telefonun hafif titreşim hali gibi. Nedendir acaba? Sizlerde de
Cevabın için teşekkürler canım.Hayatım bende de oldu ama 2 gün sürdü ara ars oldu geçti
Yaa minnoşş :) hala inanamıyorum bu aşamalara geldiğimize valla. Çok şükür.. Bi eski dertlerimize bakıyorum bi şimdikilere. Bizim şuan tek derdimiz isme karar vermek :) İnşallah doğuma kadar da tek derdimiz bu olsunBende şuan şu saatte tam 27+6 günlük oldum ve resmen içeride yüzüyor süzüle süzüle artık dışarıdan da gözüküyor. Elimi koyunca sertliğini hissediyorum ya eli ya ayağı ya dirseği kaydırıyor resmen öyle tuhaf oluyorum ki. Kaç defa rüyamda karnımdan elini çıkarıp elimi tuttuğunu gördüm artık bilinç altıma işledi sanki :)))
Ben bunu aldım canım. Aslında sevibebenin bi modelini beğenmiştim ama biraz tuzlu geldi fiyatı. Çok sık kullanacağımı düşünmüyorum yakın bi yerlere çıkarken kısa süreli kullanırım zaten evde sling kullanacağım. O yüzden daha uygun fiyatlı bir şey aldım. Mutlaka bel desteği olmasına dikkat ettim. Senin attığın da kullanışlı görünüyor bayaKızlar kanguru araştırdınız mı bu ay almayı düşünüyorum ben de genel şöyle bir baktım şu marka içime sindi bilginiz var mi bununla ilgili? Memnuniyet yüksek görünüyor
Merhaba anca girebildim uygulamaya hastaneye yatışım yapıldı sukurler olsun ki bebegimi sezaryanla almayi planliyorlardi almadilar covidimi de atlattim hastaneden taburcu oldum ancak hala erken dogum riskim devam ediyor. Bu yuzden gunde 1 saatten fazla ayakta kalmam yasaklandi hep dinleniyorum o korku yetti bana. Bebegimde bugun itibariyla 27 haftaya girdi. Insallah evlatlarimizi sagsalim kucagimiza aliriz. Beni unutmadiginiz icin Allah razi olsun
Yaa beni unutmamissiniz Allah razi olsun
22.haftada yarım cm açıklık vae demişti doktor 27+6 oldum yine yarım cm ilerlememiş hiç ama tabi şimdi bebek hızla büyümeye başladı dahada ağırlaşacak. Tabi biz elimizden geleni yapıyoruz canım.inşallah zamanında doğar yavrularımızGeçmiş olsun canım benimde dün gittiğimde Dr içeriden açılma başlamış ama bu beklediğimiz bir durumdu dedi, önceki gebeligimde serklaja kadar açılma olmuştu ama kızımı sıkıntı olmadan kucağıma aldım, açılma devam etmemişti. İnşallah hiç kimsede sıkıntı olmaz da bebisleri sağlıcakla kucağımıza alırız
yani içeriden derken komple bir açılma söz konusu değildi hala kapalıydı rahim ağzı, 15 mmlik bi kısmı kapalıydı. ama ilerleyişi serklaj olmasa açılmaydı Allah korusun.İçeriden açıklık olduğunu bilmiyordum sen de canım bende de içeriden açıklık var yarım cm senin ne kdar söyledi mi doktor
amin inşallahGeçmiş olsun canım benimde dün gittiğimde Dr içeriden açılma başlamış ama bu beklediğimiz bir durumdu dedi, önceki gebeligimde serklaja kadar açılma olmuştu ama kızımı sıkıntı olmadan kucağıma aldım, açılma devam etmemişti. İnşallah hiç kimsede sıkıntı olmaz da bebisleri sağlıcakla kucağımıza alırız
Evet geriye dönüp ilk yazışmalarımıza bakmak lazım günlük gibi dert yanıyorduk. Korku endişe:) 3ay geçsin derken 7.aya geldikYaa minnoşş :) hala inanamıyorum bu aşamalara geldiğimize valla. Çok şükür.. Bi eski dertlerimize bakıyorum bi şimdikilere. Bizim şuan tek derdimiz isme karar vermek :) İnşallah doğuma kadar da tek derdimiz bu olsun
Bana serklaj demedi doktor.takip edeceğiz dikkat edeceğiz dedi. İçerden olduğu için müdahale edemem dedi.baktı boyutu aynı böyle ilaçla yatarak devam dedi dinlene dinleneyani içeriden derken komple bir açılma söz konusu değildi hala kapalıydı rahim ağzı, 15 mmlik bi kısmı kapalıydı. ama ilerleyişi serklaj olmasa açılmaydı Allah korusun.
amin inşallahbenim ilk gebeliğim bu, tam bilmediğim için soruyorum. serklaja rağmen açılma devam edebiliyor mu ? sanki dikişle rahim ağzı daha açılmaz gibi düşünmüşüm ben niyeyse
gelmiş geçmiş olsun çok sevindim anne bebek ikinizin de iyi olmanızaYaa beni unutmamissiniz Allah razi olsun1 2 haftadir yaşayan ölü gibiydim. Hastaneye yatisim yapildi sezaryan dusunduler ancak covidim ilerleyince beklettiler iyiki bekletmisler kese kendini tamir etmiş sukurler olsun ki 2 gun oldu hastaneden cıkalı covidi atlattim bebegim hala karnimda suan hersey yolunda sukur 27 haftalik oldum bugun. Ama hala erken dogum riskim devam ediyor gunde 1 saatten fazla ayakta kalmam yasaklandi. Simdilik durum bende bu kizlar cok duygulandim hatirlamaniza beni
senin zaten 4-5 cmlik uzunluğun vardı diye hatırlıyorum, ilaçla ve dinlenme senin için yeterli olacaktırBana serklaj demedi doktor.takip edeceğiz dikkat edeceğiz dedi. İçerden olduğu için müdahale edemem dedi.baktı boyutu aynı böyle ilaçla yatarak devam dedi dinlene dinlene
Hem de nasıl, 3-4 saatte bir uyanıyorum. Genelde huzursuzluk da oluyor, normal olsa gerekKızlar uyuyamadım saat 01:10 gibi yattım 1 saaatir ayaktayım içime bir sıkıntı düştü uyuyamıyorumbelki de hormonlarla alakalı sizde de oluyor mu böyle?
Cok geçmiş olsun canim bnim cok sukur ikinizde ayni bedendesinizYaa beni unutmamissiniz Allah razi olsun1 2 haftadir yaşayan ölü gibiydim. Hastaneye yatisim yapildi sezaryan dusunduler ancak covidim ilerleyince beklettiler iyiki bekletmisler kese kendini tamir etmiş sukurler olsun ki 2 gun oldu hastaneden cıkalı covidi atlattim bebegim hala karnimda suan hersey yolunda sukur 27 haftalik oldum bugun. Ama hala erken dogum riskim devam ediyor gunde 1 saatten fazla ayakta kalmam yasaklandi. Simdilik durum bende bu kizlar cok duygulandim hatirlamaniza beni