2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Deldiğin cihazın seviyeleri olması lazım
1 2 3 4 5 diye 5 e getirerek delersen kan çıkar sorun olmaz 👌 daha düşük seviyede deliyorsan iyi batmıyordur iğne. İlk kanı sil parmağını sıkarak ikinci kanı çıkar.

Bence baktır benimki her ay istiyor kan tahlili özellikle tsh ve hemogram takibi için 3 ayda bir de toksoplazma testi istiyor
Yaa baktırayım kesin o zaman sıkıntılı bir şey çıkmaz insallah

Senin şuan tam zamani saglik ocagina git baktir canim.Saglik ocagindaki ebe de soyluyor aslinda. Ben en son Ekim sonuydu baktirmistim. Gecen aşiya gititgim de de 25 Aralikta gel kan degerlerine bakalim dedi. Sonra doktor kontrolun de doktorum bakiyor.
Ben de haftaici gidip baktırayım canım iyi ki aklıma geldi

Merhaba kızlar 🌸

Bende gebelik şekeri çıkmıştı 🥰 bende devlet hastanesinin diyabet okulunda takip alıyorum 😊

Bana da açlık ve 1 saatlik tokluk şekerini takip ettiriyorlar ama benim ani yükselme var ondan sonra düşüyor açlıkla aynı oluyor 🙈 ondan 1. Saati takip ediyorlar 👍

Benim de 15 günlük takip sonucu güzel cıktı bakalım 🥰 böyle devam et 1 ay sonra gel dedi ölçümü de son 15 gün yap dedi 👍🥰

Bu arada yukarıda hamburger yiyen birini gördüm 🙈 bende yiyorum şekerimi de ölçüyorum çıkmıyor valla yüksek arada bir yiyince 🤣🤣🤣 arkadaş hamilelikte insanin cani istiyor bazen buna da karışmazsın 🙄 kola ben içemem kendim içemiyorum sevmiyorum ama haftada 1 boyle şeylere karışılmaz karşındakini strese sokmak 1 bardak koladan daha kötü etki eder öğretmek lazım insanlara bunu 🤦‍♀️🤦‍♀️ ama şekerin varsa hamburgeri ayranla yiyebilirsin benim gibi sekerim 124 civarı çıkıyor 1. Saatte hamburger ayran yedigimde🌸 ama şeker konusunu karıştırmış olabilirim çok okudugum icin belki de hamburger yiyen arkadaşın şekeri yoktur o zaman dikkate almasın beni 🙈🙈🤣🤣🌸🌸
Hamburger dediniz dunden beri canim cekti😂Bugun de gidemem yemege ayri programimiz var. Yarin gideyim bari😂

Kızlar kanguru araştırdınız mı bu ay almayı düşünüyorum ben de genel şöyle bir baktım şu marka içime sindi bilginiz var mi bununla ilgili? Memnuniyet yüksek görünüyor

Eklentiler

• B51314CC-5895-42E4-B6CD-818A5202BBDB.png
    B51314CC-5895-42E4-B6CD-818A5202BBDB.png
    417,8 KB · Görüntüleme: 85
Kızlar ben iki ay önce falan kan vermiştim en son ne sıklıkla vermemiz lazım acaba doktorum da ver falan demedi ama 24.haftada bir tam kan sayımı yaptırsam mi?
Benim iki hamileligimde de değerler normal oldugu için doktorum tekrarlamadi. Yani ilk 6-7.haftalarda bakıldı bir de 20 haftalikken, toplam iki kez. Ama 24 haftalikken tetanozun ikinci dozu icin gittiğimde sağlık ocağı tekrar baktı bazı değerlere. Eğer 20.haftalarda bakilmadiysa 24.haftada baktır istersen canim.

Benim tiroit hastalığın var normal zamanda 75mg levotiron kullanıyorum 👍 benim de geçen gün aynı seninkine benzer bir sonucun cıktı kadın doğum doktorum düşük cıkmış tiroit ilacının dozajı dusurulmeli dedi ben de dahiliyeye gittim bir daha ölçtüler baktılar aynı bu şekilde tsh 1,90 t4 0,91 cikti dahiliyeci hamilelikte bu dusukluk normal dozajinizi bozmayalım dedi 🙈 önemli bir düşüklük değil sanirim 😊🌸🌸
Canım benim tiroit hastalığım yok ama gebeligimin baslarindayken tsh 0.01 çıkmıştı 😳 bizde çok endiselendik ilac falan başlasak mi diye sonra eltim dahiliye doktoru onunla konuştum serbest t3 ve t4 değerleriyle birlikte yorumladı ilaca gerek yok dedi, sonrasında tsh değerim biraz daha yükselmişti, gebelikte normal sanırım bu durum

Kızlar kanguru araştırdınız mı bu ay almayı düşünüyorum ben de genel şöyle bir baktım şu marka içime sindi bilginiz var mi bununla ilgili? Memnuniyet yüksek görünüyor
Ben 5 yıl önce almıştım kızım için, neko swich kanguru almıştım buna çok benziyor canim, bebekle büyümesi çok güzel bu modellerin

😁😁 benim o hamburgerci, şeker var mı bilmiyorum bu hafta ortaya çıkacak ama çok dikkatli besleniyorum (bu kaçamak dışında) çıkmaz diye ümitliyim 🙏🏻

Inşallah çıkmaz canım ama sadece beyaz ekmek bırakınca normale döndü 😊👍 diğer mevzuyu da takma kafana maalesef ağzı olan konuşuyor 🤦‍♀️🙄

Hamburger dediniz dunden beri canim cekti😂Bugun de gidemem yemege ayri programimiz var. Yarin gideyim bari😂

Ahahah benim canım da istedi ama bu hafta fast food hakkımı kullandım 🙈🤣 haftaya haftasonuna kadar sabretcem 🤣

Vallahi bende istiyorum ama araştırmadım bu model güzel gibi bakarım bende 😊👍🌸

Canım benim tiroit hastalığım yok ama gebeligimin baslarindayken tsh 0.01 çıkmıştı 😳 bizde çok endiselendik ilac falan başlasak mi diye sonra eltim dahiliye doktoru onunla konuştum serbest t3 ve t4 değerleriyle birlikte yorumladı ilaca gerek yok dedi, sonrasında tsh değerim biraz daha yükselmişti, gebelikte normal sanırım bu durum

Vallahi hamilelikte cikanla ilgili bilgim yok benim kızıma hamileliğimde yoktu 🙈 hamilelik biter bitmez ortaya çıktı Bende 5 senedir ilaç kullanıyorum demek hamilelikte yükselme düşme tarzı hareketler normal olabiliyor 😊

Benim iki hamileligimde de değerler normal oldugu için doktorum tekrarlamadi. Yani ilk 6-7.haftalarda bakıldı bir de 20 haftalikken, toplam iki kez. Ama 24 haftalikken tetanozun ikinci dozu icin gittiğimde sağlık ocağı tekrar baktı bazı değerlere. Eğer 20.haftalarda bakilmadiysa 24.haftada baktır istersen canim.
Evet canım gitmişken bi baktırırım zaten ben de ikinci dozu yaptıracaktım🥰

Ben de maalesef safra kesesi ağrısını biliyorum canım. Şişlik dediğin için bebeğin kafası diye düşünüyorum. Haliyle o da baskıdan dolayı organları sıkıştırıp kaburgaları ağrıtıyor. İnşallah gönlünü ferah tut, güzel haberlerle gelirsin inşallah. Bize de haber ver lütfen 🌷
Organlar ya da bebekle alakalı değilmiş canım, cilt altımda nodül oluşmuş sebebi bilinmiyor. İlaç da vermedi, ovarak yumuşatmaya dağıtmaya çalış dedi. Bir de talcidde alüminyum var rennie kullan dedi bu konudan bağımsız olarak, belki bilmeyen vardır diye belirtmek istedim

Organlar ya da bebekle alakalı değilmiş canım, cilt altımda nodül oluşmuş sebebi bilinmiyor. İlaç da vermedi, ovarak yumuşatmaya dağıtmaya çalış dedi. Bir de talcidde alüminyum var rennie kullan dedi bu konudan bağımsız olarak, belki bilmeyen vardır diye belirtmek istedim

Geçmiş olsun canım, inşallah hiç eser kalmayacak şekilde kaybolur gider 🤲🏻💐

Kanguru 1-2 saatlık kullanımda bel ağrısı vs yapıyor mu ve bebek rahat oluyor mu içinde? Benimde aklımda ama alıp almamak konusunda karar veremiyorum
Bizde esim daha çok kullandi o uzun kullandığı zamanlar rahatsiz ettiğini söylüyordu birde kızım kangurada çok rahat eden bir çocuk değildi biz çok verimli kullanamadik malesef canim
Ama bazı arkadaşlar aşırı memnundu hep kullandılar cocuklari da oldukça rahat ediyordu
Çocuktan çocuğa değişebiliyor işte

Teşekkürler canım, ben dün eczaneden aldım; Optima markası. Yarın kahvaltı ile başlayayım dedim. İlk lokmayı yedikten 2 saat sonra ölçeceğim değil mi?
Yemeden önce, ilk lokmadan 1 saat sonra. Eğer istersen ilk saat sonrası 2.saatte de ölçüm yapabilirsin ama açlık ve 1.saat normal ise 2
Saate gerek görülmüyor genelde.

Kızlar karnımdamı kasığımdamı tam yerini anlayamadım ama bugün 3-4 defa titreşim olup geçti, 3-5 saniye sürüyor. Telefonun hafif titreşim hali gibi. Nedendir acaba? Sizlerde de oluyormu?

Ben aldım canım, solomombaby markasının. İçinde yeni doğan aparatı var.

Kızlar aranızda servikal yetmezliği olan gebeliğini yatarak geçiren var mı
Bende vardı bir de bir arkadaşta daha vardı ama bende rahimde açıklıkta bar yarım cm içeriden o yüzden de yatıyorum maalesef yani ayakta uzun süre kalmamam ve fazla yürümemem lazımmış canım.

X