2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
İnşallah öyledir canım, safra taşından korktum biraz. Bazen karnımda çok sert hale geliyor bebek toplanıyor galiba. İşin kötüsü sol yanıma asla yatamıyorum ağrı dayanılmaz oluyor. Saat üçte doktora gideceğim korka korka

Kizlar bir de şunu fark ettim sekeri olanlar icin fikir olsun,gecen haftalarda sekerim yuksek diye aksam yemeginden sonra hic bir sey yemiyordum,sabah aclik sekerim buna ragmen yuksek cikiyordu.Megersem aclik sekeri 10-12 saat acliktan sonra yalanci yuksek cikabiliyormus.Simdi aksam sekiz bucuk dokuz gibi kucuk bir ara ogun yaoiyorum sabahlari sekerim daha iyi.Benim gibi ac birakmayin kendinizi.

Ben de maalesef safra kesesi ağrısını biliyorum canım. Şişlik dediğin için bebeğin kafası diye düşünüyorum. Haliyle o da baskıdan dolayı organları sıkıştırıp kaburgaları ağrıtıyor. İnşallah gönlünü ferah tut, güzel haberlerle gelirsin inşallah. Bize de haber ver lütfen

Ben şeker yüklemesi yaptırdığım gün 14 saat açtım 9 dediler 11 e kadar beklettiler

Gebesiniz siz bu degerler bizim icin gecerli degil
Gebelerde
Aclik 95 alti
1. Saat tokluk 140 alti
2. Saat toklut 120 alti
Olmasi lazim
Kesinlikle cok yuksek,gebe oldugunu biliyor mu acaba doktor

Gebe olmayanlarda oyle ama gebelerde 140 ustu istenmiyor.Yani doktor garip geldi,hic mi gebe hastasi olmamis,ya da gebe oldugunu mu bilmiyor cok ilginc.
Valla ben de anlam veremedim canım
Kaç haftlık gebe olduğumu da söyledim neye göre bu değerleri verdi o zaman anlamadım. Kendi doktorum ne yorum yapıcak bakalım. Az önce 1.saatimi ölçtüm 123 çıktı

Benim kıymetli dahiliye doktorum gece 12den sonra bişey yeme demişti bunu doğru söylemiş o zaman

Valla ben de anlam veremedim canım
Kaç haftlık gebe olduğumu da söyledim neye göre bu değerleri verdi o zaman anlamadım. Kendi doktorum ne yorum yapıcak bakalım. Az önce 1.saatimi ölçtüm 123 çıktı
Birinci saat icin guzel,bence kendi doktorunuz sizi daha iyi bilgilendirir.Siz ona da atin mutlaka.

Ben akşam da olcuyorum, muhtemelen 200 e 160 yazmak istedi bence, bunlar da belki 100 gr şeker yüklemesi için normal değerler olabilir ama günlük beslenmede 140-120 normal degerler, değişik geldi bana da.

Bende öyle bisey olmuyor canim hatta normalden daha düşük çıkıyor. Senin yüksek derken kac çıkıyordu

Bende öyle bisey olmuyor canim hatta normalden daha düşük çıkıyor. Senin yüksek derken kac çıkıyordu
Benim 12 saat ya da daha fazla aclik durumunda 95-100 arasi cikiyor. Normal 8-10 saat acliktan sonra 80-87 arasi cikiyor.

Ya iste iki turlu olurmus ya cok dusermis ya da normalden fazla yukselirmis.Demekki seninki de dusuyor.

Ben akşam da olcuyorum, muhtemelen 200 e 160 yazmak istedi bence, bunlar da belki 100 gr şeker yüklemesi için normal değerler olabilir ama günlük beslenmede 140-120 normal degerler, değişik geldi bana da.
Tam çıkış saatine yakın gitmiştim gelişi güzel mi ilgilendi naptı anlamadım

Kızlar evim tadilatta benim sabah kahvaltıdan sonra şantiyede usta ile ayakta konuşurken birden kötü oldum başım döndü oturdum hemen bir merdivene, geldim tansiyon ölçtüm 10'a 7 normal benim için, uzandım biraz geçmişti, şimdi de öğle yemeği yedim başımı tutamıyorum yine neden böyle oluyor yaşayan var mı? İnşaat biraz strese sokmaya başladı beni doğuma zor yetişecek taşınmam diye ondan mı acaba başka bişey aklıma gelmiyor...

Kac cikmisti peki aclik sekeri? On iki saattem sonra strese bagli yalanci yukseklik oluyormus ya da tam tersi asiri dusuk hipoglisemi oluyirmus.
Benim açlık şekeri ve insülin iyi çıktı canım

Glukoz 76 (70-105)
Açlık insülin 11 (2-25)
Homo ır 2,12

Tokluk yüksek çıktı benim kendi ölçümlerimde de açlık 75-85 arası çıkıyor hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…