2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ayy maşaAllah sana ben de bundan içtim ama başaramadım🤣 şeker yüklemesini bile yaptıramayan ben doğumu nasıl yapıcam diye düşünmeye başladım😂
etrafımdakiler ne narin canın varmış, sen bu gidişle normal doğumu bile zor yaparsın demeye başladılar bile😒
Hiç kimseyi takma ağzı olan konuşuyor. İş başa düşünce öyle güzel yapılıyor ki herşey hiç dert etme. Anatomik bi sıkıntı olmadığı sürece girdiğin yolda ohhhh bitti diyerek çıkıyorsun :))

Bende öyle bisey olmuyor canim hatta normalden daha düşük çıkıyor. Senin yüksek derken kac çıkıyordu
Ben de ilk 1 saat sonucum 104 çıkınca 2. Saat daha düşük çıkar diye düşünmüştüm ve o da tedirgin ediyor insanı. Niye düşük diye..çünkü benim ilk 5 ay tsh da millette yükselirken ben de epey düşüktü. Allah her şeyin normalini versin inşallah 💐

Benim 12 saat ya da daha fazla aclik durumunda 95-100 arasi cikiyor. Normal 8-10 saat acliktan sonra 80-87 arasi cikiyor.

Ya iste iki turlu olurmus ya cok dusermis ya da normalden fazla yukselirmis.Demekki seninki de dusuyor.
Düşük ama öyle hipoglisemi gibi değil canim en son 12 saat aclikta 78-81 cikti ölçümlerim. Evde ölctüğümde 8-10 saat civarı aclik oluyor onlarda 87-90 filan cikiyor. Sonucta kendini tanıyorsun zamanla, senin vücudun böyle tepki veriyor demekki.
Buarada aklıma bisey takildi gecen hafta tiroit değerlerine bakıldı sağlık ocağında, hemşire t4 değeriniz düşük çıkmış doktorunuzu bilgilendirin dedi doktora söyledim hiçbir sorun yok dedi. Tsh da normal çıkmış zaten. Sizde bu referans değerler kac görünüyor acaba

Eklentiler

• Screenshot_20221203_134702.jpg
    Screenshot_20221203_134702.jpg
    19,2 KB · Görüntüleme: 33
Ben de ilk 1 saat sonucum 104 çıkınca 2. Saat daha düşük çıkar diye düşünmüştüm ve o da tedirgin ediyor insanı. Niye düşük diye..çünkü benim ilk 5 ay tsh da millette yükselirken ben de epey düşüktü. Allah her şeyin normalini versin inşallah 💐
Referans değerin altında değilse sıkıntı yok canım benim de tsh yüksek degil.
acaba cihaz yanlış olcmus olabilir mi? Sonraki günlerde belli olur ölçmeye devam

Düşük ama öyle hipoglisemi gibi değil canim en son 12 saat aclikta 78-81 cikti ölçümlerim. Evde ölctüğümde 8-10 saat civarı aclik oluyor onlarda 87-90 filan cikiyor. Sonucta kendini tanıyorsun zamanla, senin vücudun böyle tepki veriyor demekki.
Buarada aklıma bisey takildi gecen hafta tiroit değerlerine bakıldı sağlık ocağında, hemşire t4 değeriniz düşük çıkmış doktorunuzu bilgilendirin dedi doktora söyledim hiçbir sorun yok dedi. Tsh da normal çıkmış zaten. Sizde bu referans değerler kac görünüyor acaba
Benim böyle canım dr normal dedi

Eklentiler

• Screenshot_20221203_135605.jpg
    Screenshot_20221203_135605.jpg
    58,9 KB · Görüntüleme: 50
  • Screenshot_20221203_135553.jpg
    Screenshot_20221203_135553.jpg
    50,7 KB · Görüntüleme: 39
Maşallah canım çok iyi çıkmış 💐🧿🧿

Sen güzel güzel yemeye devam et 😀
Hep böyle devam eder inşaAllahh😍 ama böyle düşük çıkmaya devam etse de rahat rahat yiyemem, benim bebişin suyu biraz fazla her türlü diyet var bana🤦🏻‍♀️ şuan nasıl isterdim senin dediğin şu pankeke çikolata sürüp yemeyi ahh ahhh🤣

Hiç kimseyi takma ağzı olan konuşuyor. İş başa düşünce öyle güzel yapılıyor ki herşey hiç dert etme. Anatomik bi sıkıntı olmadığı sürece girdiğin yolda ohhhh bitti diyerek çıkıyorsun :))
Bakalım doğumdan sonra neler duyucam. Takmamaya çalışıyorum hayırlısıyla bi doğurayım da ne derlerse desinler😝

Karnın aç mıydı canım, yoruldun mu? Olabilir dinlen biraz tatlı bişeyler at ağzına toparlarsın inşallah
Yok yemekten sonra oldu ikisi de, ama henüz şeker yükleme testi yaptırmadım şekerin böyle etkileri olur mu acaba? Yoksa stresten sanırım.

X