2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kani gormezsin canim. Onune carsaf koyuyorlar falan doktorun harici hic bir sey gormuyorsun. Basimda da genc.bir cocuk vardi elimi falan tutuyordu bana destek oluyordu. Konusturuyorlar iste dikkatini dagitmak icin. Zaten basindakiler ve doktor sen de cok tedirginlik hissettikleri zaman uyutuyorlar. Ablami mesela daha erken uyutmuslardi. Bana doktorum bebegi cikaracagim oyle sakinlestirici veririm bebek ilaci almis olmasin demsiti. Ama cok heyecanli ya halen o anlari hatirladikca cok mutlu oluyorum. Bebegi cikarip getirip gosteriyorlar sonra doktorumuzla falan foto cekmistik. Tamamen uyutuldugunda da bu anlari kacirmis oluyoruz.
Eminim çok güzel duygular hissetmişsindir o an ❤️ 9 ay karnında büyüttüğün mucizene kavuşuyorsun, çok kıymetli

Kizlar siz bebege bir sey aldiginiz da ev deki abi ya da ablaya da aliyor musunuz kiskanmasin diye. Oğlum Ocakta 3.5 yasinda olacak. Kendisi bir sey gordugun de anne kardesime alalim mi cok guzslmis vs diyor. Internetren bebege ilk defa bir kiyafet aldim ablam oglum icin kiskanir ona almadin mi vs dedi. Ben de hem ona hem kardesine bir seyler alinabilecegini.ogrensin istiyorum. Her alisveriste insan bir sey alamiyor ki. Ablam ise.her zaman ona da al diyor. Siz nasil yapuyorsunuz sizden fikir almak istedim.
Bence kıskanmaması için ona seçim hakkı verebilirsin mesela kardeşine sen hediye al senin aldığını giysin abisi ve ya ablası aldı dersen çocuk kendi aldığını düşünecektir. Kıskanacağını da sanmam. Ben kızıma öyle yapıyorum o kdar mutlu oluyor ki sanki bütün kıyafetlerini kendisi seçmiş gibi. Bilmem 🤷‍♀️ ben böyle düşünüyorum. Tabi çocukların kıskanmaması için bu daha iyi olur diye düşünüyorum.

selam canım iyi diyelim iyi olsun işte herkes farklı bişeylerle uğraşıyor, benim şeker yükleme sonucumda değerlerim biraz yüksek çıktı takibe başladım öyle. sen nasılsın ?
Valla canım benden de aynı iyi diyelim iyi olsun, kızın halen burun içi ödemi inmiyor 😪 onla uğraşıyoruz, vücut dokuntusu yapıyor ara ara, alerji belli ama diyet yapıyoruz yeni bir şeye mi vücut tepki veriyor ayırt etmeye çalışıyorum günlerim onla geçiyor sürekli takip takip...
Şeker takibi yapmamı istedi benden de doktorum ama o kadar çok unutuyorum ki herseyi 🤧 yemek bitiyor aaa ben şeker takibi yapacaktım diyorum çoğu kez, aynı şekilde kan ilacı vitaminler vs de öyle. Tamamen aklımdan çıkmıyor unutuyorum herseyi.

Merhaba hanımlar, bende gruba yeni katılanlardanım. İki kızım olacak inşallah 🥰🥰 sizlere bir sorum olacaktı takviye vitamin olarak neler kullanıyorsunuz
Hosgeldiniz, ilk sayfamızdaki listede yer alan bilgilerinizi paylasirsanız sizi de istemize ekleyelim 😇

Kizlar siz bebege bir sey aldiginiz da ev deki abi ya da ablaya da aliyor musunuz kiskanmasin diye. Oğlum Ocakta 3.5 yasinda olacak. Kendisi bir sey gordugun de anne kardesime alalim mi cok guzslmis vs diyor. Internetren bebege ilk defa bir kiyafet aldim ablam oglum icin kiskanir ona almadin mi vs dedi. Ben de hem ona hem kardesine bir seyler alinabilecegini.ogrensin istiyorum. Her alisveriste insan bir sey alamiyor ki. Ablam ise.her zaman ona da al diyor. Siz nasil yapuyorsunuz sizden fikir almak istedim.
Açıkçası şuanda o tarz bir durum yaşamadık daha 😬 sebep cocuga yeni doğan 1 takım aldım başka hiçbir şey almadım 🤭 o kadar istifciymisim ki kızdan kalan her şey duruyor, sadece yeni doğan 5 takım çıkarttım. Puset oyuncaklarindan tut, zibin , alt değiştirme örtüsü, temizleme pamuğuna kadar hepsi duruyor 😶 kıza alışveriş yaparken haydi kardeşine de alalım cici sen seç bakalım bunlar arasından dedim 1 takım seçti ve onu aldık. Başka da hiçbir şey almadım zaten... kıskançlık dengesini kurmak gerekiyor dediğiniz gibi ama aynı anda 2 tarafa da eşya almak zorlayabilir sizi. Onun yerine sınırları siz koyup ona göre seçim yapmasına olanak verebilirsiniz. Mesela ben alışverişe giderken sana şunu şunu almak için gidiyoruz şuna ihtiyacın var diye evde güzelce anlatıyorum ve mağazada evde bahsettiğim eşyaları alıyoruz sadece. Başka ürün almasına izin vermiyorum, ürünleri ben seçiyorum birkaç farklı renk model arasından onun tercih ettiği 1 tanesini alıyorum. Hem benim hem onun dediği oluyor. Sınırları belirleyip seçimleri ona bırakabilirsiniz..

Bebeklerin iyi olmasına çok sevindim. İnşallah ağrıların da geçer. Çoğul gebelikler ağrılı geçiyor malesef :KK43:

Bugün düne göre çok daha iyiydim 🤲🌸 tetanoz asimi olmaya gidebildim en azından dün tuvalete giderken ağlıyordum 🙈 neyse çekildiler bugün 2 tanesi yükleniyor oraya diğeri aşağıda bakalım geçecek bugünler de 🤲🤲🤲🌸🌸🌸 mesajın için teşekkür ederim kuzum hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 🤲🤲🤲

Çok geçmiş olsun canım bebekler iyice bastırmaya başladı demek ki allah senin de onların da yardımcısı olsun 🙏 Dayan inşallah az kaldı 🙏

Gerçekten başladılar bu ara değişik etkileri oluyor büyüdüler iyice 🙈 pazartesi görmeye gideceğim bakalım inşallah hızlı büyüyorlardır 🙈🤲🤲 sagol canim dun cok kotu gecti ama bugun toparladim 2. Doz asimi da oldum cok sukur simdi cocuklari icimde ne kadar tutabilirsem tutmaya çalışcam bakalım 😊👍

ah kuzum senin işin zor gerçekten, ben de çoğul gebeliklere çok özenmişimdir her zaman ama dışarıdan göründüğü gibi değil tabi, Allah yardımcın olsun sürecini kolaylaştırsın. bebişlerle ilgili herşeyin yolunda olmasına sevindim, inşallah en az 35e kadar bekleyebilirler :KK200:

Bende özenirdim yalan yok şimdi üçüz değil ama ikiz gebelere çok özenirdim hep 🙈 ama zormus cidden 😑 dün kaburgalarım kırılacak sandim öyle bir ağrı hiç yaşamadım ben gece de zor uyudum neden ağrı kesici içmediysem onu bilmiyorum ama gece bile uyandım ağlayarak acıdan ama sonra bayılmışım resmen 10da uyandım sabah ki ben 7 7 buçuk gibi uyanırım 🙈 agrım geçmişti uyandığımda 😔 inşallah hepimiz güzel haftalarda sağlıkla yaparız doğumlarımızı 🤲🤲🤲🌸🌸🌸

Merhaba hanımlar, bende gruba yeni katılanlardanım. İki kızım olacak inşallah 🥰🥰 sizlere bir sorum olacaktı takviye vitamin olarak neler kullanıyorsunuz

Merhaba hoşgeldin canım 😊🌸

Benim de üçüz bebeklerin olacak inşallah 2 erkek 1 kız 👍🥰 ben herşeyi içiyorum, d vitamini, magnezyum, b12, decavit hemen hemen her vitaminden takviye aliyorum 🙈 saglikla kucaginiza alin bebeklerinizi insallah 🥰🥰🤲🤲

ayyy kıyamam canım biz bir tanesini taşırken bir sürü sıkıntı yaşıyoruz Allah senin yardımcın olsun inşallah sağlıkla gelsin minik kuzucuklar annelerini çok da yormadan :dua:

Amin canım Allah hepimizin yardımcısı olsun her durum yaşanıyor hamilelik her yönden zor bir süreç Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲🌸🌸🌸

Geçmiş olsun canım, inşallah ağrıların bir an önce geçer. Çoğul gebelikler zordur, biz birine zor dayaniyoruz Allah size güç kuvvet versin.

Sağol canım 🥰 bugün geçti çok şükür ama yarın ne olacağı belirsiz sanirim umarım dönmesin bir daha o ağrılar 🙈 sağlık ocağına gidip geldim bel agrım çoktu ama o bile kaburga ağrısı gibi değildi 🙈 Allah hiç kimseye yasatmasin inşallah 🤲🤲

Benim kızım açık açık istiyor ondan ben alıyorum ama şöyle bir sey benim kızım çok bir sey istemiyor mesela alışveriş yaptım babymalldan çocuklara 4 torba kıyafet ve biberon ıvır zıvır malzeme aldım kızım da terlik gördü bana da bunu al dedi aldım bir de puzzle istedi onu da aldım ama bakıyor deniyor alacak miyiz diye istiyor yani 🙈 bazen de ben alışveriş yapıp onu okuldan almaya gidiyordum o zaman da bana ne aldınız diye soruyordu 🙈 ama pahalı büyük bir sey beklemiyor ona bir sey alınsın istiyor 🌸 son alışverişte sadece ona aldık mesela bu sefer de kardeşlerime bir sey aldin mı üzülürler almadıysan dedi benim kızım etkileniyor ve istiyor yani ben bu sebeple alıyorum ama etkilenmezse cocuk sorun yok ara sira ufak bir seyler alip mutlu edilebilir surekli almaya gerek yok bence senin durumunda 👍😊

Maşallah, benimde 5 yasinda bir kızım var. Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin

Benim de 5 yaşında bir kızım var 🌸 Allah hepimize yavrularını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲🤲🌸🌸

Bugün düne göre çok daha iyiydim 🤲🌸 tetanoz asimi olmaya gidebildim en azından dün tuvalete giderken ağlıyordum 🙈 neyse çekildiler bugün 2 tanesi yükleniyor oraya diğeri aşağıda bakalım geçecek bugünler de 🤲🤲🤲🌸🌸🌸 mesajın için teşekkür ederim kuzum hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 🤲🤲🤲

Gerçekten başladılar bu ara değişik etkileri oluyor büyüdüler iyice 🙈 pazartesi görmeye gideceğim bakalım inşallah hızlı büyüyorlardır 🙈🤲🤲 sagol canim dun cok kotu gecti ama bugun toparladim 2. Doz asimi da oldum cok sukur simdi cocuklari icimde ne kadar tutabilirsem tutmaya çalışcam bakalım 😊👍

Bende özenirdim yalan yok şimdi üçüz değil ama ikiz gebelere çok özenirdim hep 🙈 ama zormus cidden 😑 dün kaburgalarım kırılacak sandim öyle bir ağrı hiç yaşamadım ben gece de zor uyudum neden ağrı kesici içmediysem onu bilmiyorum ama gece bile uyandım ağlayarak acıdan ama sonra bayılmışım resmen 10da uyandım sabah ki ben 7 7 buçuk gibi uyanırım 🙈 agrım geçmişti uyandığımda 😔 inşallah hepimiz güzel haftalarda sağlıkla yaparız doğumlarımızı 🤲🤲🤲🌸🌸🌸

Benim de üçüz bebeklerin olacak inşallah 2 erkek 1 kız 👍🥰 ben herşeyi içiyorum, d vitamini, magnezyum, b12, decavit hemen hemen her vitaminden takviye aliyorum 🙈 saglikla kucaginiza alin bebeklerinizi insallah 🥰🥰🤲🤲

Amin canım Allah hepimizin yardımcısı olsun her durum yaşanıyor hamilelik her yönden zor bir süreç Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲🌸🌸🌸

Sağol canım 🥰 bugün geçti çok şükür ama yarın ne olacağı belirsiz sanirim umarım dönmesin bir daha o ağrılar 🙈 sağlık ocağına gidip geldim bel agrım çoktu ama o bile kaburga ağrısı gibi değildi 🙈 Allah hiç kimseye yasatmasin inşallah 🤲🤲

Benim kızım açık açık istiyor ondan ben alıyorum ama şöyle bir sey benim kızım çok bir sey istemiyor mesela alışveriş yaptım babymalldan çocuklara 4 torba kıyafet ve biberon ıvır zıvır malzeme aldım kızım da terlik gördü bana da bunu al dedi aldım bir de puzzle istedi onu da aldım ama bakıyor deniyor alacak miyiz diye istiyor yani 🙈 bazen de ben alışveriş yapıp onu okuldan almaya gidiyordum o zaman da bana ne aldınız diye soruyordu 🙈 ama pahalı büyük bir sey beklemiyor ona bir sey alınsın istiyor 🌸 son alışverişte sadece ona aldık mesela bu sefer de kardeşlerime bir sey aldin mı üzülürler almadıysan dedi benim kızım etkileniyor ve istiyor yani ben bu sebeple alıyorum ama etkilenmezse cocuk sorun yok ara sira ufak bir seyler alip mutlu edilebilir surekli almaya gerek yok bence senin durumunda 👍😊

Benim de 5 yaşında bir kızım var 🌸 Allah hepimize yavrularını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲🤲🌸🌸
Ayy maşallah Allah güç kuvvet versin canım, Protestan ya da proluton kullaniyor musun

Canim ben oğluma Züberin dogal fistik ezmesi var ondan aliyorum. Guzel fistik ezmesi deneyebilirsin.

Tatli krizi icin tahin bal karistirip yiyebilirsin pekmezle karisanindan daha cok seviyorum ben😀
Fıstık ezmesi hiç yemedim onu da bi denerim canım çok sağol🥰 tahinle balı da ilk kez duydum kulağıma hoş geldi😬 şekerimi yükseltmezse onu da denicem😝

Ayy maşallah Allah güç kuvvet versin canım, Protestan ya da proluton kullaniyor musun

Sağol canım Allah hepimize bebislerimizi taşımak için güç versin 😊🥰🌸

Progestan kullanıyorum ama ben ağızdan alıyorum kanamam olmadığı için, şuan sebepsiz bir şekilde mantar oldum onun için bir fitil verdi doktorum 🙈 sağlık ocağına gidemiyorum ben 🤦‍♀️ evdeyim bütün gün nereden geldi bu bana hiç çözemedim 😑

Proluton kan sulandırıcı gibi bir sey sanirim 🙈 ondan kullanmıyorum, tiroidim var onun için levotiron kullanıyorum 👍

Bir de demir takviyesi alıyorum yazmadım sanirim içtiğim tüm ilaçlar bunlar 🙈 bir de gebelik şekeri cıktı tabiki bende diyet yapıyorum 🤣 ayy sayınca ne kadar çok şey cıktı 🤣🤣

Az kaldı direniyorum her şeye bakalım 🙈🙈 27+2 oldum bugün doktor en son 7 hafta sık disini demişti sıkacağım sıkabildiğim kadar 🤦‍♀️🤣

Oh bak fırsattan istifade bebeğin de güzel besinler almış oluyor 😂 #beyazekmeğehayır kampanyası başlatıyorum bu topikte herkes tahıllı ekmeğe geçecek! 😂😂
Gunaydinlar 🌻
Ben varim☝️taa gebeligin basinda tam bugdayli, yukaf cavdar tarzi ekmeklere gecmistim :)

Seker riski cikanlar korkmayin, diyet yapinca hemen duzeliyor. Ben basindan bu Yana pilav makarna beyaz ekmek vs yemedim. Gecen ay doktorum iyi, biraz biraz yiyebilirsin artik dedi, cok az yiyorum ☺️

Senin kizin galiba biraz daha buyuk canim. Oglum kendi seciyor annevbunu kardesime alalim mi vs getirip bana tek tek gosteriyor.Alisverisler de fikrini aliyorum. Hatta dun anne ebebege gidelim mi bakalim kardesime kiyafet gelmis mi diyor. Ablam oyle.soyleyince bir an vicdan yaptim acaba ben mi yanlis yapiyorum. Tabi ki ogluma da alirim ama her alinanda da almak bana pek iyi bir fikir gelmemisti.

Bence kıskanmaması için ona seçim hakkı verebilirsin mesela kardeşine sen hediye al senin aldığını giysin abisi ve ya ablası aldı dersen çocuk kendi aldığını düşünecektir. Kıskanacağını da sanmam. Ben kızıma öyle yapıyorum o kdar mutlu oluyor ki sanki bütün kıyafetlerini kendisi seçmiş gibi. Bilmem 🤷‍♀️ ben böyle düşünüyorum. Tabi çocukların kıskanmaması için bu daha iyi olur diye düşünüyorum.
Aynen cok guzel fikir. Onu dahil ediyorum alisverise de cok merakli kucucuk.boyuyla bana hep fikir veriyor😂önerileriniz.icin cok tesekkur ederim😊

Anneyi yetersiz hissettirmr çalışmalarına şimdiden başlamışlar desene🙄 Oralı olma sen kendi iç sesini dinle, oyuna gelip kendini suçlu hissetme evladınla hep konuş paylaşmayı anlat çocuklar büyüklerden çok daha zekiler onlar içlerinde böyle fesat duygular barındırmazlar merak etme. Sen zaten dengeyi nasıl sağlayacağını biliyorsundur.
Aynen oyle canim zaten ana yuregi dayanmiyor. Dun oyle.soyleyince yaptigimi savunmama ragmen icim yine de acimadi degil😂 Neyse ki bu.sayfa var insan sorup danisiyor.Cok sagolun❤

Senin kizin galiba biraz daha buyuk canim. Oglum kendi seciyor annevbunu kardesime alalim mi vs getirip bana tek tek gosteriyor.Alisverisler de fikrini aliyorum. Hatta dun anne ebebege gidelim mi bakalim kardesime kiyafet gelmis mi diyor. Ablam oyle.soyleyince bir an vicdan yaptim acaba ben mi yanlis yapiyorum. Tabi ki ogluma da alirim ama her alinanda da almak bana pek iyi bir fikir gelmemisti.

Kesinlikle bence de mantıklı değil 👍 benim kızım 5 yaşında bu arada kardeşlerine alındığı zaman ona da en azından 1 parca bir sey alınsın istiyor ama alışveriş seven de bir çocuk 🤣 kız olduğu için herhalde 🙈 ama mesela kardeşlerine aldığımız bir şeyden istemiyor alakasız bir sey istiyor mesela e bebekte mum boya istedi, lcwda şapka atkı takimi vardı ihtiyacı da vardı zaten ondan istedi 🌸 genelde maddi olarak da yorucu şeyler istemediği için ben aldım açıkçası ama her çocuk bir değil bence daha küçük olanlar kıskanmaz zaten 👍🥰

O da teyzesi kıyamadı herhalde yeğenine ama sonuçta biz de çocuklarımızı seviyoruz ve elimizden geldiğince her şey alıyoruz çocuklara eksikleri yok ki kıskansınlar bana göre 🥰 sen içini ferah tut canım senin oğlun bence hiç kafasına bile takmıyor bu durumu 👍🥰🥰

Kiskanclik illaki olacak 🤷🏻‍♀️ baslarda esim bana gebelik hediyesi almak icin kuyumcuya goturmustu. Kizimin tiriplerini Gormeniz lazimdi. Kizima da kardes hediyesi alacagim diye kupe aldi 🤭 bana cok tatli geliyor boyle seyler :)

Biz henuz alis-veris yapmadik. Minik bir tatil planimiz var aralikta. Sonra artik hazirliklar baslayacagiz insallah. Kizim nasil tepki verecek bakalim 🙄 (anlasilmasi cok zor sanki 😅😅😅)

Kiskanclik illaki olacak 🤷🏻‍♀️ baslarda esim bana gebelik hediyesi almak icin kuyumcuya goturmustu. Kizimin tiriplerini Gormeniz lazimdi. Kizima da kardes hediyesi alacagim diye kupe aldi 🤭 bana cok tatli geliyor boyle seyler :)

Biz henuz alis-veris yapmadik. Minik bir tatil planimiz var aralikta. Sonra artik hazirliklar baslayacagiz insallah. Kizim nasil tepki verecek bakalim 🙄 (anlasilmasi cok zor sanki 😅😅😅)

Bence bunlar iyi günlerimiz 🙈 asıl sevgimizi kıskanacaklar 🙈

Maddi kıskançlıklar kız çocuklarda daha fazla oluyor gözlemlediğim kadarıyla ve bence de çok seker olabiliyor bende her alışverişten döndüğümde bana hesap sormasına gülüyorum kizimin 🤣🤣 bana ne aldın? Hani benim alışverişim? Diye beni sorguya çekiyor 🤣🤣 ama benim kızım gerçekten ne olduğunu önemsemiyor ben onu denedim bir kere çikolata almıştım onu bile kabul etti 🤣

Bende tekil gebelik olsaydım şimdiye kadar büyük parçaları (araba, park yatak, puset vs.) alır şimdi tekstil alışverişine başlardım ama ben haftaya çarşamba ciğer geliştirici vurdurcam artık yolum uzun değil ondan eksikleri mümkün olduğunca tamamlamaya çalışıyorum bakalım 🙈 hatta haftaya haftasonu hastane çantası için yıkamalara başlayabilirim 🙈

Yuksek cikarsa ne olur diye hic bakmamıştim birden o degeri gorunce afalladim. 57 ile hamile kaldim 3.ayda 54 e düşmüştüm yeni yeni kilo aldim bugun ölçtük 57 yim. Kendi dr um cok degil ama biraz fazla demisti suyuma. Bu arada cok seker tuketmiyorum sadece son 1 hafta ne olduysa gun icinde biraz abur cubur yedim. Bide suya genelde limon sıkıp iciyorum. Hareketsizligim cok fazla var. Bunlarda etki eder mi yuksek cikmasina.

Off sorma ya kendi dr um onlem almayi cok onemsedig8nden 100luk demisti keske orda yaptirsaydim. Bilmiyorum ki simdi bi sonraki kontrolde farkli dr a gidicem bakalim ne diyecek o zamana kadar kendim mi dikkat edeyim yoksa yakin zamanda mi gitsem aklim bulandi ya
canım diyabet cıkanlara mutlaka yürüyüş öneriyorlar, günde en az yarım saat, oyuzden hareketsizlik de etki etmiş olabilir. ben de evde kendi şekerimi takip ediyorum, yürüyüş yaptıktan sonra mutlaka daha düşük cıkıyor.
buarada 50 likten sonra her yüksek cıkana 100 lük yapılmıyor benim çevremde gördüğüm, risk faktörlerine bakıyorlar (kilo, yaş, ailede diyabet öyküsü, önceki gebelikte diyabet cıkmıs olması vs) bazı doktorlar evde cihazla takip etmeyi de öneriyor. içine hangisi daha çok sinecekse öyle ilerle tabiki ama hiç canını sıkma, gebelikte şeker çıkan anneler cok saglıklı besleniyor ve bebekleri de cok güzel kilo alıyor. baska bir doktora gidene kadar mutlaka dikkat et, imkanın varsa cihazla kendin takip et ve moralini yüksek tut :KK200:

Maddi kıskançlıklar kız çocuklarda daha fazla oluyor gözlemlediğim kadarıyla ve bence de çok seker olabiliyor bende her alışverişten döndüğümde bana hesap sormasına gülüyorum kizimin 🤣🤣 bana ne aldın? Hani benim alışverişim? Diye beni sorguya çekiyor 🤣🤣 ama benim kızım gerçekten ne olduğunu önemsemiyor ben onu denedim bir kere çikolata almıştım onu bile kabul etti 🤣

Bende tekil gebelik olsaydım şimdiye kadar büyük parçaları (araba, park yatak, puset vs.) alır şimdi tekstil alışverişine başlardım ama ben haftaya çarşamba ciğer geliştirici vurdurcam artık yolum uzun değil ondan eksikleri mümkün olduğunca tamamlamaya çalışıyorum bakalım 🙈 hatta haftaya haftasonu hastane çantası için yıkamalara başlayabilirim 🙈
Sizin kiziniz cok tatliymis :) masallah akilli kiz. Belli ki guzel yetistirmissiniz, degeri ogrenmis masallah 🤲 tabii dimi neyin oldugunu onemi yok, zihninizde kalbimizde olmak istiyorlar... Bunu gostererek asacagiz insallah 🤲🌾

Sizin gebeliginiz apayri. Allah im yardimci olsun. Saglikla insallah dogar bebekler... Kizinizda emin olun 3 bebekle sizi gorunce kiskancliga girmez, akilli masallah belli ☺️🍀

katılıyorum ben de, ilgimizi sevgimizi kıskanacaklar, zaten benim de en büyük endişelerimden biri bu :) kardeşi geldi diye oglumun onunla ilgilenmedigimizi düşünmesini asla istemem. bebiş uyudukca oğlumla ilgilenip onunla vakit gecirecegim, kardeşiyle ilgili ufak tefek sorumluluklara kendisi isterse onu da dahil edecegim. biz henüz magazaya gidip alışveriş yapmadık oyuzden görüp isteme durumu olmadı, int.ten birkaç parca sey aldım ama gitsek bizimki de bişeyler ister eminim :) elimizden geldigince, ihtiyaç oldukca arada ona arada kardeşine, bir de bizde abla var tabi, hepsine sırayla alacagız :)
sana yardımcı olabilecek biri varmı canım hastane cantası icin, onu hazırlamak bile bayag zamanını alır, Allah yardımcın olsun :KK200:

X