2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ohhh misss benim yakınlarda güvendiğim fırın yok ya hep zararlı tarzda ekmekler o yüzden marketten böyle alıyorum 😐 ben de şekersiz fıstık ezmesi söyledim ama gelmedi daha ben çok seviyorum özellikle yeşil elmaya sürüp yemeyi 🤤 tatlı isterse çok canım da fıstık ezmesi üzerine 1 çay kaşığı kadar bal ekmeğe sürüp yiyorum yetiyo bana 🤩 simit arada yenir canım çalışırken biraz dozu kaçıyor işte ben de her gün alıyodum şimdi evden ekmek koyuyorum yanıma her gün beslenme gibi hazırlıyorum 😂

Aaa bunu hiç denememiştim pekmezden korkuyorum balla deneyim bari tahini🤩
Ben esimle evlendigimden beri balla yiyorum😀 O bana ögretti.bal.oranini da az koyuyorum cok hafif gyzel oluyor

Bizde abla var, oğlum doğduğunda yaklaşık 8 yaşındaydı büyük olmasına ragmen zaman zaman ikisine ayni anda benzer ya da aynı kıyafetler aldim. Simdi oğlum 5 yaşında olacak kardeşi doğduğunda, arada yine aynı ya da benzer takım alirim ama sürekli almak hem bütçeyi zorlar hem de bu şekilde çocuğu alıştırmak da doğru değil bence, ikisi ayrı bireyler ve ihtiyaçları farklı olacaktır, yaşına göre anlayabileceği şekilde anlatılabilir.
Aynen canim ben de gecen bebege yelek aldim ogluma da bir seyler aldim. Ama surekli alamam soyledim ablam olur mu alacaksin diyor.

Canım bizimkiler büyük olduğu için almayı düşünmem açıkçası. Kıyafet kıskanma biz büyüklerin adetidir, çocuklar ne bilsin kuzu 😊 tabiki sevgi sözcükleri ile büyükleri de şevklendirmek gerekiyor; ne iyi bir abi alacaksın, ne merhametli bir ablasın gibi..
Aynen oyle soyluyorum ben de. O da suan.asiri hevesli. Hatta bana bugun diyo anne senin işin varken ben de kardesime bakarim emzigini veririm. Kardesim dogacak diye cok heyecanliyim diyor. Kiskanma illa ki olacak ama o dengeyi iyi ayarlamam lazim bakalim dogunca bizi neler bekliyor.

Bnim 50 gr seker yukleme sonrasi 1.saat kan degeri 174 mg cıkmış normal mi bu ya cok yuksek degil mi

Aynen canim ben de gecen bebege yelek aldim ogluma da bir seyler aldim. Ama surekli alamam soyledim ablam olur mu alacaksin diyor.
Ablan bu kadar hassassa kendi alsın bence 😂 ya 3 yaşında çocuk zaten her aldığını baaak bunu kardeşine aldık diye göstermiyosundur. Tabi onun da gönlünü hoş edeceksin ne bilim ayakkabı mont alırsın mesela bi takım ihtiyacı vardır. Ama ihtiyacı olmayan her şeyden de alamazsın ki. Biz de böyle büyüdük sonuçta. Bi çocuk varıda yoku da bilmeli bence. Kardeşinin ihtiyacı varsa kardeşine onun ihtiyacı varsa ona alınacak yeri gelecek ikisine de alacaksın sonuçta

Tekrar 100 luk yapilmasi gerekiyo galiba oyle yaziyo intte. Ama simdiden bebege zarari olur mu acaba ya cok stres oldum
Evet canım yüksek çıkınca tekrar 100 lük yapılıp bakılıyormuş. Ona bakılınca ilaç ve diyet veriliyor diye biliyorum. Korkma canım Allahın izniyle birşey olmaz inşallah 🤲🏻😘

İdrar yolu enfeksiyonu olabilir, idrar yaparken yanma var mi canim geçenlerde bende de aşırı ağrı oldu taş düşürüyorum sandim acile gittim ama enfeksiyonmus şimdi yine ağrı ve akıntı tekrarladı yarin doktora gitmeyi düşünüyorum. Hamilelikte bu idrar yolu enfeksiyonu beni çok yoruyor ilk gebeliğimde de sık sık olmuştu. Çoğul gebelikte daha sık olabilir dedi doktorum
1hafta önce verdim idrar tahlili cok iyi dedi doktor asırı bir agrı değil vajina girişimin 2cm içinde batma gibi oluyor arada garip bir his rahatsız edici

Tekrar 100 luk yapilmasi gerekiyo galiba oyle yaziyo intte. Ama simdiden bebege zarari olur mu acaba ya cok stres oldum
Eh işte doktorun ortalığı karıştırması mis gibi yapacaktı 100 lük illa bi çomak sokacaklar 🤦🏻‍♀️ istersen cihaz alıp kendin takip et zaten belli ki sınırlarda şeker tekrar 100 lük yapmanın bi mantığı yok gibi geliyor bana ama yine de sen bilirsin canım.

Off 100luk n3den yapılmadı ya stres oldum ne yapicam simdi
Stres olma bu arada canım stres oldukça insülin seviyen daha dengesiz olur. Bu işin tek çaresi sağlıklı beslenme ve egzersiz 1 haftada bile değerlerin normale dönüyor sıkma canını sen. Kilo alımın falan nasıldı senin, bebeğin suyu biraz fazla mı demişti doktorun?

X