2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Dr. minseo minseo 😬 canımcım geçenler de bim de bi ekmeği önermiştin onun ekran görüntüsünü almayı unutmuşum hangi ekmekti öğrenebilir miyim🤭
Bi süredir çavdar yiyodum, dün de tam buğday ekmeği aldırdım yedim ama buğday ekmeği çok lezzetli geldi sürekli çokokrem sürüp yiyesim geliyo hatta dayanamadım öyle yapıp yedim🤦🏻‍♀️
Bi de diyorum senin dediğin şu ekmekten yiyeyim en yararlısının o olduğunu söylüyodun
Bende o ekmekten alıyorum gerçekten çok faydalı ve doyurucu çok tahıllı special yazıyor kahverengi ambalajı fiyatıda 21 tl idi en son

Kızlar ya belim agrıyor bugun dün yogun bir gün gecirdim ve koltukta yatmak durumunda kaldım ayrıca masabası bir işte calısıyorum normal mi bel agrısı , lekelenmem yok cok sukur
Ben de hemen gün kızım hastalandığında yorgun kendimi doktora ben götürmek zorunda kaldım elimin işleri çok yoğundu.bir de söylemesi ayıp dolma istedi kızım dolma yaptım biraz da öyle ayakta durdum. O Günün akşamı belim kopacak gibi ağrıdı 2 gün çektim yan uzandım hep sağa sola dönüşümlü. Öyle öyle geçti. Gerçekten kendimizi yorunca direk belimizde yansıyor. Kuyruk sokumunda kalçama kadar vurdu ağrısı.
Sırt üstü uzanamıyordum bile. Dinlen canım sen de yorma kendini.

Ben de hemen gün kızım hastalandığında yorgun kendimi doktora ben götürmek zorunda kaldım elimin işleri çok yoğundu.bir de söylemesi ayıp dolma istedi kızım dolma yaptım biraz da öyle ayakta durdum. O Günün akşamı belim kopacak gibi ağrıdı 2 gün çektim yan uzandım hep sağa sola dönüşümlü. Öyle öyle geçti. Gerçekten kendimizi yorunca direk belimizde yansıyor. Kuyruk sokumunda kalçama kadar vurdu ağrısı.
Sırt üstü uzanamıyordum bile. Dinlen canım sen de yorma kendini.
ayakta durduğum günler bende de durumlar aynı oluyor malesef canım yaa kuyruk sokumu ağrısı berbat birşey :KK12: :skandal:

Oldu canim, 3.5 aylikken oldu. Sabah aksam 200mg progestan kullandim bir hafta, ikinci hafta da 100mg kullandim. Plates, is, iliski hepsi yasakti. 5.ayda yeniden normale donduk, ama genede 3 haftada bir Dr a gidiyorum. Doktor kanamasi olanlari boyle takip ediyormus. Bu hafta da 2 gun boyle sac teli gibi hafif oldu. Insallah tekrarlamaz. Bugun test verdim, haftaya gidecegim bakalim. Suan iyiyim...
Ben halen kullaniyorum progestani. Hicte sevmiyorum kullanmayi da mecbur. Bakalim bu kontrol de belki biraktirir duruma gore

B beyzosh nerelerdesin ? En son 6 kasımda girmişsin, umarım her şey yolundadır.
İyiyim canım her şey yolunda.. Üst üste iki yakınımızı kaybettik sarsıcı bir süreç oldu benim için. Telefonu elime alacak enerjiyi bile bulamıyordum kendimde yeni yeni toparlıyorum. Sizler nasılsınız bebişler nasıl? Gruptaki herkes iyidir umarım. Sizinle sohbet etmeyi özledim 🌸

İyiyim canım her şey yolunda.. Üst üste iki yakınımızı kaybettik sarsıcı bir süreç oldu benim için. Telefonu elime alacak enerjiyi bile bulamıyordum kendimde yeni yeni toparlıyorum. Sizler nasılsınız bebişler nasıl? Gruptaki herkes iyidir umarım. Sizinle sohbet etmeyi özledim 🌸
Başınız sağolsun canım çok merak ettik seni neyse ki bebeğin ve sen iyisiniz :dua: Yakın kayıpları sarsıcı oluyor malesef :KK43: Umarım en kısa sürede toparlayabilirsin canım benim :KK200:

Basiniz sagolun... Mekanlari cennet olsun insallah 🤲💐

Başınız sağolsun canım çok merak ettik seni neyse ki bebeğin ve sen iyisiniz :dua: Yakın kayıpları sarsıcı oluyor malesef :KK43: Umarım en kısa sürede toparlayabilirsin canım benim :KK200:
Çok sağol canım, en zoru böyle dönemlerden sonra normal hayata geçiş yapmak sanırım. Bebiş olmasa çok daha zor olurdu. Onun için daha hızlı toparlanmaya çalışıyorum şimdi çok daha iyiyim. Çünkü her şeyi hissediyor biliyorum. Merak edip sorduğunuz için teşekkür ederim ❤️

Çok sağol canım, en zoru böyle dönemlerden sonra normal hayata geçiş yapmak sanırım. Bebiş olmasa çok daha zor olurdu. Onun için daha hızlı toparlanmaya çalışıyorum şimdi çok daha iyiyim. Çünkü her şeyi hissediyor biliyorum. Merak edip sorduğunuz için teşekkür ederim ❤️
Hissediyor tabi canım hissetmez mi, anne karnında yaşanan her travmayı hissedip kaydediyorlar. Üzülmemek imkansız ama kendini çok hırpalama canım. :KK43:

Hissediyor tabi canım hissetmez mi, anne karnında yaşanan her travmayı hissedip kaydediyorlar. Üzülmemek imkansız ama kendini çok hırpalama canım. :KK43:
Evet duygunun modunu hissediyorlarmis. Ama Allahtan ne oldugunu anlamiyorlar. Oteki turlu benim bebegin vay haline ... Kizimda ustelik agir psikiyatri hastalariyla calisiyordum :KK43:

Başiniz sagolsun canim Allah rahmet eylesin😔

Başın sağolsun canım Allah geride kalanlara sabır versin

Evet duygunun modunu hissediyorlarmis. Ama Allahtan ne oldugunu anlamiyorlar. Oteki turlu benim bebegin vay haline ... Kizimda ustelik agir psikiyatri hastalariyla calisiyordum :KK43:
Senin işin de zor vallahi. İçselleştirmemek çok zor bu tarz durumları. Ben çok empat bi insanımdır, çok etkilenip günlerce düşünürüm. En sevmediğim özelliğim. Konyadaki barınak vahşetinden sonra günlerce kendime gelemedim. Şimdi sokakta bi kedi görsem gözlerim doluyor, sürekli onları beslemek bişeyler yapmak istiyorum yapamayınca kendimi suçlu hissediyorum :KK43:

X