- 7 Kasım 2014
- 6.922
- 10.655
Benimde kalbimde hem mitral kapak yetmezliği hem de aritmi var. Oyüzden doktorum uygun görür mü normal doğumu bilmiyorum ama ben hiç risk almak istemiyorum. Gerçi spinal sezeryanda da hani dediğin gibi kesiyi hissetmek, baskıyı hissetmek, dikişleri hissetmek, kan görmek beni heyecanlandırır mı bilmiyorum ama ablamda sağlıkçı olduğu için söylerim bebeği çıkardıktan sonra hafif uyuturlar dedi. Allahım hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin, annelik zor zanaatBen mecburi sezeryan.oldum. Son haftaya kadar doktorum da ben de normal dogum olarak devam ediyorduk. Hatta bana son.aylar her gun yuruyus yap dogum esnasin da nefesim kesildi vs deme diyordu eger bir problemin yoksa normal dusun bence. Ben de spinal anestezi oldum. Herkes iğne cok zor vs demsiti hatta ablamlar.arayip yapma tam bayiltmalidan ol demislerdi kararimdan vazcegmeyip spinal oldum.iğneyi de vurduruken pek hissetmedim aşi olursun da hafif dokunur ya o sekilde hissettim. O anestezi doktoruyla alakali bir sey zorluğu kolayliği. Doktorum bebegi.cikartiktan sonra bana sakinlestirici verdiler cunku cok usuyup titremistim. Bebegi gordukten sonra gerisini hatirlamiyorum. Uyumusum oylece. Çok.zordu diyemem cok cok kolaydi da diyemem. Doktorun hareketlerini hissediyordum.Mesela karnima kesi attigini vs. Sonrasi cok.hizli ilerliyor zaten. Dogum sonrasi.da cok cabuk toparlandim. 1 hafta da eskisi gibi yuruyordum. Ama ilk 3 gun yataktan kalkarken dogrulana kadar canim.cok agriyordu.