2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Dr. minseo minseo 😬 canımcım geçenler de bim de bi ekmeği önermiştin onun ekran görüntüsünü almayı unutmuşum hangi ekmekti öğrenebilir miyim🤭
Bi süredir çavdar yiyodum, dün de tam buğday ekmeği aldırdım yedim ama buğday ekmeği çok lezzetli geldi sürekli çokokrem sürüp yiyesim geliyo hatta dayanamadım öyle yapıp yedim🤦🏻‍♀️
Bi de diyorum senin dediğin şu ekmekten yiyeyim en yararlısının o olduğunu söylüyodun
Canım bimden aldığım çok tahıllı ekmek special yazıyor üstünde ekmecik marka. En faydalısı o mu bilemem ama içinde çeşitli tahıllar olduğu için hem lezzetli, hem besleyici. Beyaz ekmek gibi besin değeri düşük değil :KK70: Sen yine de çokokrem sürmemeye çalış :KK70:

Canım bimden aldığım çok tahıllı ekmek special yazıyor üstünde ekmecik marka. En faydalısı o mu bilemem ama içinde çeşitli tahıllar olduğu için hem lezzetli, hem besleyici. Beyaz ekmek gibi besin değeri düşük değil :KK70: Sen yine de çokokrem sürmemeye çalış :KK70:
O ekmeği yiyip şekerin yükselmiyosa iyidir o ekmek güveniyorum😄 bi kere babam marketten almıştı paketliydi, markasını hatırlayamıyorum ama tadı tatlı gelmişti bana yiyememiştim.
Bu ekmekte tatlı bi tat yok dimi?
Dün ki buğday ekmeği o kadar taze ve pambık gibiydiki dayanamadık eşimle beraber çikolatayı sürüp yedik🤣🤣🤣 2.dilimi yememek için zor tuttum kendimi ağlamaklı oldum😂 sondu ama bi daha yapmammm🤭

O ekmeği yiyip şekerin yükselmiyosa iyidir o ekmek güveniyorum😄 bi kere babam marketten almıştı paketliydi, markasını hatırlayamıyorum ama tadı tatlı gelmişti bana yiyememiştim.
Bu ekmekte tatlı bi tat yok dimi?
Dün ki buğday ekmeği o kadar taze ve pambık gibiydiki dayanamadık eşimle beraber çikolatayı sürüp yedik🤣🤣🤣 2.dilimi yememek için zor tuttum kendimi ağlamaklı oldum😂 sondu ama bi daha yapmammm🤭
yok canım tatlı değil :KK70:

Canım ben siyez ekmeği, kavılca, karabuğday gibi ekmekler alıyorum. Bunlardan kahvaltıda 2 dilim, öğle 1 dilim gibi yiyorum. Akşam bazen hiç yemiyorum. Doğal fıstık-fındık ezmesi var evde, çok tatlı isterse canım ondan sürüyorum nefis körlensin diye 😅

Ama işte simit filan yiyorum maalesef

Canım ben siyez ekmeği, kavılca, karabuğday gibi ekmekler alıyorum. Bunlardan kahvaltıda 2 dilim, öğle 1 dilim gibi yiyorum. Akşam bazen hiç yemiyorum. Doğal fıstık-fındık ezmesi var evde, çok tatlı isterse canım ondan sürüyorum nefis körlensin diye 😅

Doğal fındık ezmesini en güvenilir nerden alıyosun canım? Şekersiz olanlardan mı alıyosun? Bu çikolata tatlı işi beni çok zorluyo bazen krize giriyorum desem yeridir. Şu fındık ezmesi belki benimde nefsime yardımcı olur😄

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ☺️ bende bugün şeker yüklemesine geldim :) başladım içmeye tadı güzel ve şimdilik bulantı falan yok turp gibiyim 🤣
Ayy maşaAllah sana ben de bundan içtim ama başaramadım🤣 şeker yüklemesini bile yaptıramayan ben doğumu nasıl yapıcam diye düşünmeye başladım😂
etrafımdakiler ne narin canın varmış, sen bu gidişle normal doğumu bile zor yaparsın demeye başladılar bile😒

Öncelikle gruba hoşgeldin canım🥰
Ben de de senin gibi mitrak kapak problemi var o yüzden ben de normal doğumdan çok korkuyorum o stres anını yönetemem diye. Tüp bebek görüşmelerinde bi doktor kontrol amaçlı kardiyolojiyede görünmemi istedi. Kardiyoloji doktoru endişe etme bu durumda. sıkıntı yaşamazsın ama hamile olursan 6.ayın da tekrar gel tekrar durumuna bakalım ona göre karar verelim dedi.
6.ayım doldu haftaya gitmeyi planlıyorum. Senin de kafana takılıyosa 6.ayında bi kardiyoloji doktoruylada bu durumu istişare edebilirsin canım
İnşaAllah hayırlısıyla sağlıcakla evlatlarımızı alırız kucağımıza🤲🏻🥰
Hoşbuldumm 🥰 hamile kaldığımdan beri hiç gitmedim ama gidip bir görüş almakta fayda var. Amin, Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ❤️

Doğal fındık ezmesini en güvenilir nerden alıyosun canım? Şekersiz olanlardan mı alıyosun? Bu çikolata tatlı işi beni çok zorluyo bazen krize giriyorum desem yeridir. Şu fındık ezmesi belki benimde nefsime yardımcı olur😄

Bursa’ tuzpazarı vardır. Oradan tanıdık bir yerden. Şekersiz değil hayır, belli oranda şekerli

12 de benden 😃😃 takılıyorum nasıl olsa vericez o kiloları
Bugün doktora gittim
27+3
1111 kg
37 cm boy doktor gayet güzel maşallah boylu poslu olavak dedi. Gerçi ablası da uzun zaten ailece uzun boyluyuz. Ben 1 haftada tam 1 kg almışım Su içsem yarıyor herhalde 7/24 bişey de yemiyorum. Anlamadım millet tıka basa yiyor hamileyim canım çekiyor diye. Kızım gibi olacak herhalde onda tam 30 kg almıştım. Tatlıyı kıvamında ye dedi zaten akşamları nero yiyorum çayın yanında o kadar bilmiyorum. Bu kadar da yemesem şekerim düşer özellikle 2 haftadır tatlıyı kestim meyve yiyorum ve akşamları bisküvi 😆 baktım yine alıyorum salcam kendimi 😬

Kizlar siz bebege bir sey aldiginiz da ev deki abi ya da ablaya da aliyor musunuz kiskanmasin diye. Oğlum Ocakta 3.5 yasinda olacak. Kendisi bir sey gordugun de anne kardesime alalim mi cok guzslmis vs diyor. Internetren bebege ilk defa bir kiyafet aldim ablam oglum icin kiskanir ona almadin mi vs dedi. Ben de hem ona hem kardesine bir seyler alinabilecegini.ogrensin istiyorum. Her alisveriste insan bir sey alamiyor ki. Ablam ise.her zaman ona da al diyor. Siz nasil yapuyorsunuz sizden fikir almak istedim.

Canim ben oğluma Züberin dogal fistik ezmesi var ondan aliyorum. Guzel fistik ezmesi deneyebilirsin.

Tatli krizi icin tahin bal karistirip yiyebilirsin pekmezle karisanindan daha cok seviyorum ben😀

Kizlar siz bebege bir sey aldiginiz da ev deki abi ya da ablaya da aliyor musunuz kiskanmasin diye. Oğlum Ocakta 3.5 yasinda olacak. Kendisi bir sey gordugun de anne kardesime alalim mi cok guzslmis vs diyor. Internetren bebege ilk defa bir kiyafet aldim ablam oglum icin kiskanir ona almadin mi vs dedi. Ben de hem ona hem kardesine bir seyler alinabilecegini.ogrensin istiyorum. Her alisveriste insan bir sey alamiyor ki. Ablam ise.her zaman ona da al diyor. Siz nasil yapuyorsunuz sizden fikir almak istedim.

Canım bizimkiler büyük olduğu için almayı düşünmem açıkçası. Kıyafet kıskanma biz büyüklerin adetidir, çocuklar ne bilsin kuzu 😊 tabiki sevgi sözcükleri ile büyükleri de şevklendirmek gerekiyor; ne iyi bir abi alacaksın, ne merhametli bir ablasın gibi..

Bizde abla var, oğlum doğduğunda yaklaşık 8 yaşındaydı büyük olmasına ragmen zaman zaman ikisine ayni anda benzer ya da aynı kıyafetler aldim. Simdi oğlum 5 yaşında olacak kardeşi doğduğunda, arada yine aynı ya da benzer takım alirim ama sürekli almak hem bütçeyi zorlar hem de bu şekilde çocuğu alıştırmak da doğru değil bence, ikisi ayrı bireyler ve ihtiyaçları farklı olacaktır, yaşına göre anlayabileceği şekilde anlatılabilir.

Kızlar vajina girişime cok yakın hafif iç tarafta bir agrım var boyle batma gibi oluyor neden olabilir acaba rahatsız edici
İdrar yolu enfeksiyonu olabilir, idrar yaparken yanma var mi canim geçenlerde bende de aşırı ağrı oldu taş düşürüyorum sandim acile gittim ama enfeksiyonmus şimdi yine ağrı ve akıntı tekrarladı yarin doktora gitmeyi düşünüyorum. Hamilelikte bu idrar yolu enfeksiyonu beni çok yoruyor ilk gebeliğimde de sık sık olmuştu. Çoğul gebelikte daha sık olabilir dedi doktorum

Canim ben oğluma Züberin dogal fistik ezmesi var ondan aliyorum. Guzel fistik ezmesi deneyebilirsin.
Züberin fistik ezmesini ben de cok beğeniyorum, hatta kakaolusu da var o da guzel. Bir de fellas in atistirmaliklari var arada oğluma alıyorum onlar da katkısız ve şeker ilavesiz

Ohhh misss benim yakınlarda güvendiğim fırın yok ya hep zararlı tarzda ekmekler o yüzden marketten böyle alıyorum 😐 ben de şekersiz fıstık ezmesi söyledim ama gelmedi daha ben çok seviyorum özellikle yeşil elmaya sürüp yemeyi 🤤 tatlı isterse çok canım da fıstık ezmesi üzerine 1 çay kaşığı kadar bal ekmeğe sürüp yiyorum yetiyo bana 🤩 simit arada yenir canım çalışırken biraz dozu kaçıyor işte ben de her gün alıyodum şimdi evden ekmek koyuyorum yanıma her gün beslenme gibi hazırlıyorum 😂
Tatli krizi icin tahin bal karistirip yiyebilirsin pekmezle karisanindan daha cok seviyorum ben😀
Aaa bunu hiç denememiştim pekmezden korkuyorum balla deneyim bari tahini🤩

X