2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Merhaba,

İmza Sorunu yaşayanlar için çözüm :

Profil sayfanızda "Forum Seçenekleri" linkine tıklayın
veya https://www.kadinlarkulubu.com/hesap_bilgileri/preferences bu adrese direk gidebilirsiniz.

Eki Görüntüle 3169467

Girdiğiniz sayfada "İçerik Seçenekleri" başlığı altında "Başkalarının mesaj altındaki imzaları görüntüle" seçeneğinin seçildiğinden emin olun.
Eki Görüntüle 3169469

Son olarak sayfanın en altındaki "Kaydet" e bastığınızdan emin olun.
İmzaları görmeye başlayacaksınız.

Eki Görüntüle 3169470
bu şekilde düzeldi teşekkür ederim.

Hadi ya benim bütün beslenemem hamur işi ☹️ Hamur işi yemezsem doyamam gibi geliyor arada salataya falan başladım. Yağlı salçalı yemekler aşırı mide bulantısı yapıyor. Et, balık, taavuk vedalaştım neredeyse..
yaglı salcalı yemekler bende de bulantı yapıyor maalesef, fırında sebze köfte tarzı yiyebilirsin belki hafif oluyor. sürekli hamurişi yemek şeker riski dısında ödem de yapabilir dikkatli ol canım. benim kullandıgım multivitaminde balıkyagı ve omega3 de var oyuzden balık yiyemezsem de kafama takmıyorum, istersen sen de doktoruna sorup takviye kullanabilirsin

Valla öyle aşırı farkediyor canım, inan baklava yedim onda bile normal çıktı şekerim, ama hamur işi resmen sinsirella :KK12:
Ben korkumdan tatlinin t'sinin yanindan gecmiyorum🤣 o sebeple hic denemedim.

Haftaya diyetisyene gidecegim,umarim ekmek yerine porsiyonlarimi arttirir😄 gerci fonksiyonel beslenmeyi esas alan bir diyetisyen ekmek verecegini sanmiyorum.

İlk gebeligimde gittigim diyetisyen ekmek veriyordu her ogunde ama protein miktari azdi mesela,elimin ici kadar ya da uc kofte kadar protein veriyordu,yahu ekmek yerine bes kofte yesem daha iyi degil mi🤔

Ben korkumdan tatlinin t'sinin yanindan gecmiyorum🤣 o sebeple hic denemedim.

Haftaya diyetisyene gidecegim,umarim ekmek yerine porsiyonlarimi arttirir😄 gerci fonksiyonel beslenmeyi esas alan bir diyetisyen ekmek verecegini sanmiyorum.

İlk gebeligimde gittigim diyetisyen ekmek veriyordu her ogunde ama protein miktari azdi mesela,elimin ici kadar ya da uc kofte kadar protein veriyordu,yahu ekmek yerine bes kofte yesem daha iyi degil mi🤔
Ben de tatlı aramam dün iş yerinde baklava getirmiş misafirler ayıp olmasın diye 1 dilim yedim işte, bi daha kim bilir ne zaman yerim :KK70: Diyetisyene ekmeği daha az tüketmek istediğini söyle ona göre besin takviyesi ile destekler, ama karbonhidratta almamız lazım kahvaltıda falan mutlaka en azından 1 dilim tüket tahıllı ekmek. Ben de ekmek yerine daha fazla yemek yemeyi daha mantıklı buluyorum :KK70: Akşam yemeklerim öyle mesela ekmek yemiyorum ama doymadan da yemekten kalkmıyorum bir sıkıntı da olmuyor. Ekmek yiyip az yemek yesen daha sıkıntılı çıkıyor sonuçlar, bi de biz kilo vermeye çalışmıyoruz şuan neticede kalori azaltımına gerek yok bence, bebeğin gelişimi açısından sıkıntılı olabilir.

Son düzenleme:
Ben de tatlı aramam dün iş yerinde baklava getirmiş misafirler ayıp olmasın diye 1 dilim yedim işte, bi daha kim bilir ne zaman yerim :KK70: Diyetisyene ekmeği daha az tüketmek istediğini söyle ona göre besin takviyesi ile destekler, ama karbonhidratta almamız lazım kahvaltıda falan mutlaka en azından 1 dilim tüket tahıllı ekmek. Ben de ekmek yerine daha fazla yemek yemeyi daha mantıklı buluyorum :KK70: Akşam yemeklerim öyle mesela ekmek yemiyorum ama doymadan da yemekten kalkmıyorum bir sıkıntı da olmuyor. Ekmek yiyip az yemek yesen daha sıkıntılı çıkıyor sonuçlar, bi de biz kilo vermeye çalışmıyoruz şuan neticede kalori azaltımına gerek yok bence, bebeğin gelişimi açısından sıkıntılı olabilir.
Aslinda yedigimiz tum sebzeler meyveler ayni zamanda karbonhidrat iceriyor,bu sebeple vucudun eksiklik hissedecegini dusunmuyorum ama ben ara ara tost falan yemek istiyorum,onu da artik onerdigin ekmekle deneyecegim.

Gecen balik yedim ama nasil yeme😄kitliktan cikmis gibi abartisiz yarim kilo yemisimdir,sekerim 114 cikti sok oldum ya.Masallah diyeyim kendimi nazar etmeyeyim🤣 ama iste minik bir dilim hamur isi ya da ekmek yiyincede yukseliyor.

Şükurler olsun eski sayfaya kavustum🤗 sayfa bozulunca okuyasim bile gelmedi😂 minseo sen en iyisi bir daha sesini cikartma bir imza yap dedin her sayfa bozuldu😂😂Bu ara da isim etikelemeyi bir bana ögretebilir mi acaba 😁

Merhaba arkadaşlar, bugün bizim kontrol günümüzdü 🥰 çok şükür bebişimiz iyi, 27+1 itibariyle 1100 gr ve 35 cm olmuş ( bunları yazdım bana gücenmeyin kıymetli arkadaşlarım, kıyaslama yapılması için değil de burası benim için hamilelik günlüğü gibi olduğundan belirtmek istedim ☺️☺️) duyu ve rahim ağzı iyi dedi hamdolsun. Doktorum benden de şeker kontrolü istedi. Ben de beslenmeme dikkat ediyorum ama şeker ölçme aleti almak istiyorum. Kullananlardan tavsiyelerini bekliyorum minseo minseo

Sezeryan mı düşünüyorsunuz? Normalde bizim tarihler nisana denk geliyor
Benim 2. Hamileligim. Ilk ki sezeryandi. Ondan Mart sonu olur diye dusundum de. Sanirim yine de Nisan basi olur. Oyle bu grupta nasip demek bastan itibaren buraya dahil oldum.Sonra dan da Nisan ayina baktim da oyle yazilanlari 1 2 okudum baya dagilmisti birbirlerini mi sikayet etmislerdi falan bu grup gibi aktif guzel degildi. Simdi nasil bilmiyorum.

Merhaba arkadaşlar, bugün bizim kontrol günümüzdü 🥰 çok şükür bebişimiz iyi, 27+1 itibariyle 1100 gr ve 35 cm olmuş ( bunları yazdım bana gücenmeyin kıymetli arkadaşlarım, kıyaslama yapılması için değil de burası benim için hamilelik günlüğü gibi olduğundan belirtmek istedim ☺️☺️) duyu ve rahim ağzı iyi dedi hamdolsun. Doktorum benden de şeker kontrolü istedi. Ben de beslenmeme dikkat ediyorum ama şeker ölçme aleti almak istiyorum. Kullananlardan tavsiyelerini bekliyorum minseo minseo
Ayy canim ne gyzel icinde baya buyumus bir sey var😊 insan gram olarak buyudugunu gordukce daha mutlu oluyor. Cok incesin. Gucenecek bir sey yok Rabbim herkesin bebegini saglikli kucagina almasini nasip etsin de kilo hic onemli degil kilo nasilsa eni sonu aliyorlar.

Benim 2. Hamileligim. Ilk ki sezeryandi. Ondan Mart sonu olur diye dusundum de. Sanirim yine de Nisan basi olur. Oyle bu grupta nasip demek bastan itibaren buraya dahil oldum.Sonra dan da Nisan ayina baktim da oyle yazilanlari 1 2 okudum baya dagilmisti birbirlerini mi sikayet etmislerdi falan bu grup gibi aktif guzel degildi. Simdi nasil bilmiyorum.
İlk sezeryan zor oldu mu? Bende sezeryan düşünüyorum ama korkuyorum da. 2 gün önce bir arkadaşım spinal sezeryan oldu ama baya kötüymüş.

Nisan grubunda biraz sorunlar yaşandı, süresiz banlananlar da var. Yine de ara sıra takip ediyorum, bundan sonra burayı da takipte olurum 🥰

Ayy canim ne gyzel icinde baya buyumus bir sey var😊 insan gram olarak buyudugunu gordukce daha mutlu oluyor. Cok incesin. Gucenecek bir sey yok Rabbim herkesin bebegini saglikli kucagina almasini nasip etsin de kilo hic onemli degil kilo nasilsa eni sonu aliyorlar.

Sağol arkadaşım, hakkaten nerden nerelere geldik 🥲 hepsi Rabbimin takdiri.. sonsuz şükürler olsun💐

İlk sezeryan zor oldu mu? Bende sezeryan düşünüyorum ama korkuyorum da. 2 gün önce bir arkadaşım spinal sezeryan oldu ama baya kötüymüş.

Nisan grubunda biraz sorunlar yaşandı, süresiz banlananlar da var. Yine de ara sıra takip ediyorum, bundan sonra burayı da takipte olurum 🥰
Ben mecburi sezeryan.oldum. Son haftaya kadar doktorum da ben de normal dogum olarak devam ediyorduk. Hatta bana son.aylar her gun yuruyus yap dogum esnasin da nefesim kesildi vs deme diyordu😂 eger bir problemin yoksa normal dusun bence. Ben de spinal anestezi oldum. Herkes iğne cok zor vs demsiti hatta ablamlar.arayip yapma tam bayiltmalidan ol demislerdi kararimdan vazcegmeyip spinal oldum.iğneyi de vurduruken pek hissetmedim aşi olursun da hafif dokunur ya o sekilde hissettim. O anestezi doktoruyla alakali bir sey zorluğu kolayliği. Doktorum bebegi.cikartiktan sonra bana sakinlestirici verdiler cunku cok usuyup titremistim. Bebegi gordukten sonra gerisini hatirlamiyorum. Uyumusum oylece. Çok.zordu diyemem cok cok kolaydi da diyemem. Doktorun hareketlerini hissediyordum.Mesela karnima kesi attigini vs. Sonrasi cok.hizli ilerliyor zaten. Dogum sonrasi.da cok cabuk toparlandim. 1 hafta da eskisi gibi yuruyordum. Ama ilk 3 gun yataktan kalkarken dogrulana kadar canim.cok agriyordu.

X