Bir giriyorum bir kayboluyorum. Nasılsınız kızlar?
Ben de çarşamba günü tetanoz aşısını oldum. Kan, idrar tahlili verdim. İlk gün kolum hiç ağrımadı. Ertesi gün öğleden sonra başladı. yine de öyle dayanılmayacak gibi değil yani. Şimdi de hala biraz ağrıyor ama çok korktuğum gibi olmadı şükür. Ne zaman geçer ki :)) 1 ay sonra 2. doza gideceğim. Kan idrar tahlili de fena değil galiba. Dün akşam düşmüştü e-devlete, sormadım daha doktora. Soracağım.
Çatı kemiğinin ağrısı hala devam ediyor. Bebiş çok aşağı vurunca olan o acı 2-3 gündür olmadı. Sanırım bebiş yer değiştirdi biraz, yani umarım öyledir. İnşallah daha da olmaz. Çok canım yanıyordu. İlerleyen zamanlarda olabilir tabi de.. Şimdiden olunca dedim bu böyle nasıl gidecek..
Hahahhaa
Tamam canım. Bakayım ben ona :) Saol
Canım iyi oldu mu oğluşun? İnşallah iyidir. Çok geçmiş olsun tekrar. Herkes hasta.. Hele ki okullarda..
Sen nasılsın? bulantı ağrı var mı?
Şeker yüklemesinde değerler mi yüksek çıktı canım, bakamadım.
Gebelik şekeri her zaman direk beslenme ile ilgili olmuyor. Yani çok fit olan, sağlıklı sportif yaşayanlarda bile olabiliyor. Hormonların ne yapacağı hiç belli olmuyor. Çok yüksek çıkmadıysa, zaten çok öyle karbonhidrat falan yemiyorsun sanırım, sorun olmaz. Zaten sağlıklı besleniyorsan, öyle de devam edersin. Merak etme.. Tokluk 96 çok iyi bu arada.