Ayy süper o zamanSezeryan sonrasi da hic mi hic bir zorluğu olmuyor canim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy süper o zamanSezeryan sonrasi da hic mi hic bir zorluğu olmuyor canim.
canım annem de bana almış 4-5 tane bu göbeği kaplayanlardan. sezeryan da olsa dikiş yerinden çok yukarıda kalacağı için bence sorun olmazBugün hastane çantama koymak için iç çamaşırı bakayım dedim. Fakat yüksek bel hamile külodu mu almak lazım yoksa tam tersi oldukça düşük bel mi almak lazım bilemedim. Tecrübeli anneler ne diyor? : )
Valla canim ne olur ne olmaz yuksek bel kilotlardan al hani sezeryan falan olaki olursan rahat olur.Ben o yuksek bel olanlari şimdi de kullanmayi seviyorum .Bugün hastane çantama koymak için iç çamaşırı bakayım dedim. Fakat yüksek bel hamile külodu mu almak lazım yoksa tam tersi oldukça düşük bel mi almak lazım bilemedim. Tecrübeli anneler ne diyor? : )
Bende tavsiye isterim bu konuda arkadaşlar korse toparlayıcı vs. Doğumdan sonra nasıl kullanılıyor canı acıtmıyor mu ne kadar süre sonra kullanılıyorKızlar doğum sonrası korse alan araştıran yada daha önce kullanıp memnun kalan marka önerecek var mı acaba. Simdiden onu da halletmek istiyorum da
Kuşburnu falan iç canım bol c vitamini geçmiş olsunKizlar gebelikte grip ne zormus yahu... Mahvetti vallahi... Ilac icmek de istemiyorum. Bu tez jurisine hazirlanirken yiprattim kendimi, juriyi gectim hoop ertesi gun hasta oldum yatiyorum ama cok ayni...
Tesekkur ederim. Cok sagol. IcerimKuşburnu falan iç canım bol c vitamini geçmiş olsun
Kızımda kullandım canım ama 1 hafta 10 gün kadar kullandım Temmuz’da dolum yaptığım için sıcaklar çok zorlamıştı beni o yüzden bıraktım. Ama korse harici güzel bir bezle ya da şalla da sararmış annemler onlarına faydası oluyormuş canım.Bende tavsiye isterim bu konuda arkadaşlar korse toparlayıcı vs. Doğumdan sonra nasıl kullanılıyor canı acıtmıyor mu ne kadar süre sonra kullanılıyor
KesinlikleKesinlikle etki ediyor sırt ağrılarım geçti daha ne isterim. Yatakta dönemiyordum resmen ağrılardan. Zaten etkisini hissedince insan bırakamıyor
Dr müsaade etmedikçe tabiiki uzak durun. Bebek ve sizin sağlığınız herşeyden önemli. Ben de kanamam olduğu zaman sadece yatmıştım. İnşallah bebek ve sizin durumunuz elverir de başlarsınızBenim.dusuk tehlikem halen var kanamam yok ama doktorum oyle soylemisti ondan yapmiyorum. Bir dahaki kontrolde soracagim ben de plates yapmayi cok istiyorum.
Anladım canım çok teşekkür ederim eğer zorlanırsam korsede bende öyle Bi şalla falan sararım canımKızımda kullandım canım ama 1 hafta 10 gün kadar kullandım Temmuz’da dolum yaptığım için sıcaklar çok zorlamıştı beni o yüzden bıraktım. Ama korse harici güzel bir bezle ya da şalla da sararmış annemler onlarına faydası oluyormuş canım.
Hiç sanmam bişi olmaz merak etme canım paslı değildir zaten öyle olsa kullanamazdın o yüzden sıkıntı etmeKızlar saçma bir soruyla daha karşınızdayım banyoda jiletle ufak bir kendimi kestim yanlışlıkla bir şey olmaz dimi tetanoz aşımı geçen hafta olmustum jilet de bizzat kendi jiletim zaten ama sormazsam uyuyamam şimdi
İyice baktım pas falan yoktu zaten aşının da koruyuculuğu başlamıştır herhalde degil miHiç sanmam bişi olmaz merak etme canım paslı değildir zaten öyle olsa kullanamazdın o yüzden sıkıntı etme
Gunaydin bence olmaz. Ben doguma bir hafta kala blendar bocagi ile parmaklarimi kesmistim. Eskiydi de. Asi da yoktu. Dikislik duzeyde ciddi bir kesikti. Dikmediler de. Sikica sarip yollamislardi. Bi sey olmamisti sukur.Kızlar saçma bir soruyla daha karşınızdayım banyoda jiletle ufak bir kendimi kestim yanlışlıkla bir şey olmaz dimi tetanoz aşımı geçen hafta olmustum jilet de bizzat kendi jiletim zaten ama sormazsam uyuyamam şimdi
Hele güzelliğe bakın maşallah günaydınlarGünaydın kızlar, şimdi kontrolden çıktık her şey yolundaymış şükür Büyümüş fıstığım haftasıyla uyumlu
Bir şey yememiş olsanız bile değerleriniz çok yüksek değil benim insülin direncim var gebeliğimin başından beri iğne kullanıyorum, çok şükür şimdiye kadar bebeğe bir etkisi olmadı değerlerimin. Önemli olan kontrol altında olmak, sıkmayın hiç canınızıAy ben bide gece çok ackıp ekmeğin arasına bişeyler koyup yemiştim 12 gibi kızlar içimi çok rahatlattınız ya