2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar iyi akşamlar, cuma günü şeker yüklemesi yapıldı, bayıldım kısa süreli 😔 ağır geldi 75gr şeker bana. Neyseki sonuçlarda olumsuz bir sey yok, vücudun tepki vermesi normal dedi doktorum. Aynı gün idrarda enfeksiyon çıktı. Bana monurol saşe yazdı. Prospektüsünü okudum, icin de 2.500g şeker içerir yazıyor. Doğru anlıyorsam bu ciddî bi rakam, beni yine bayiltmasin 🙁 ne yapacağımı bilemedim. Kullanan var mi? Kullanıp benim gibi şeker yüklemesinden etkilenen var mı sormak istedim.
Geçmiş olsun yüklemede açlık hali ile ağır gelmiş olabilir şeker. Ama ilaçtaki 2,5 gr çok yüksek bir rakam değil 1 küp şeker 3 gr ordan mukayese edebilirsin o yüzden zararı olacağını sanmıyorum.🌸

Bu da benim minnoşum teyzeleri😍 elini yüzünden çekemedi bi türlü anca bu kadar görebildik ama en sonda bize gülümseyip dil çıkardı. Dil çıkarışını yakaladık hemen😍
2 hafta önce 460gramdık şimdi 752gr olmuşuz boyuda 30cm hızlı kilo almış galiba😄
2 ay da 6 kilo almışım şoklardayım diyette olmasam 8-9 kilo olurdu herhalde🤭🤭🤭
Yavrularımızı sağ salim kucağımıza alacağımız günleride görürüz inşaAllah🤲🏻 o günler için sabırsızlanmaya başladım artık😍

Eklentiler

• 509E6EF6-7401-4A88-BE60-353A9406E786.jpeg
    509E6EF6-7401-4A88-BE60-353A9406E786.jpeg
    118,5 KB · Görüntüleme: 71
  • 9A20583C-68BC-4325-A0A2-0E7526C044DA.jpeg
    9A20583C-68BC-4325-A0A2-0E7526C044DA.jpeg
    123,9 KB · Görüntüleme: 69
Arkadaşlar gunaydin idrar yolu iltihabım olduğunu ogrendim augmentin bid 1000 mg diye bir antibiotik yazmış doktor sizin basiniza geldi mi bu şekilde ve hangi ilaçları kullanmistiniz

Kizlar selamm sizce 22-23. Haftalarda tatile cikilir mi gezmeli bir tatil olacak ama. Aslinda bu ay gidicektik fakat bazi sebepler cikti erteleyecegiz sanirsam.Suan rahat geciriyorum bir agrim zorlanmam yok ama korkuyorum ya onumuzdeki ay artarsa diye tecrubelilere danisayim dedim oyle mi oluyor yoksa 2. Trimester hep stabil mi gecer

Bu da benim minnoşum teyzeleri😍 elini yüzünden çekemedi bi türlü anca bu kadar görebildik ama en sonda bize gülümseyip dil çıkardı. Dil çıkarışını yakaladık hemen😍
2 hafta önce 460gramdık şimdi 752gr olmuşuz boyuda 30cm hızlı kilo almış galiba😄
Yavrularımızı sağ salim kucağımıza alacağımız günleride görürüz inşaAllah🤲🏻 o günler için sabırsızlanmaya başladım artık😍
Yerim fıstığı ☺️🌼 Artık hızlıca büyümeye başladılar bizim minikte 30 cm 650 gr çıktı. Son aylar çok daha hızlı alacaklarmış hem onlar hem biz 😅 Dr bana kilo gidişatın iyi ama yine de şeker yüklemesi yapalım dedi bu haftaiçi gidicem bakalım.

Kizlar selamm sizce 22-23. Haftalarda tatile cikilir mi gezmeli bir tatil olacak ama. Aslinda bu ay gidicektik fakat bazi sebepler cikti erteleyecegiz sanirsam.Suan rahat geciriyorum bir agrim zorlanmam yok ama korkuyorum ya onumuzdeki ay artarsa diye tecrubelilere danisayim dedim oyle mi oluyor yoksa 2. Trimester hep stabil mi gecer
Gunaydin 🌻

Ben olsam tatilden kendimi mahrum etmem. Yorulunca zaten dinlenirsiniz. Ama fiziksel guc gerektiren bir tatil ise is degisir tabii... Ben de minik bir tatil dusunuyorum aralik icin, gezmeli ama aracla :)

Gunaydin 🌻

Ben olsam tatilden kendimi mahrum etmem. Yorulunca zaten dinlenirsiniz. Ama fiziksel guc gerektiren bir tatil ise is degisir tabii... Ben de minik bir tatil dusunuyorum aralik icin, gezmeli ama aracla :)
Her turlu gidicem zaten 😄 ama 1 ayda cok degisir mi acaba vucudum diye korktum mart anneleri benden 1 ay ondesiniz o yuzden size sormak istedim 😄 cok kilo almadigim surece ayni kalicam sanirim 👍🏻

Yerim fıstığı ☺️🌼 Artık hızlıca büyümeye başladılar bizim minikte 30 cm 650 gr çıktı. Son aylar çok daha hızlı alacaklarmış hem onlar hem biz 😅 Dr bana kilo gidişatın iyi ama yine de şeker yüklemesi yapalım dedi bu haftaiçi gidicem bakalım.
Canim kac kilo oldun? Kacti kacsin? Kendimi degerlendireyim. Doktorum detayli iyi cikmis 3 hafta sonra gorusuruz dedi, kilomu degerlendiremicez oyle olunca... Bari sizlerden takip edeyim. Ben suanda 61.2 kg oldum. 22.haftafayim. Totalde 4 kg 200 gr almis oluyorum. Ama son 2 haftada 1.4 kg almisim 🙈

Kızlar iyi akşamlar, cuma günü şeker yüklemesi yapıldı, bayıldım kısa süreli 😔 ağır geldi 75gr şeker bana. Neyseki sonuçlarda olumsuz bir sey yok, vücudun tepki vermesi normal dedi doktorum. Aynı gün idrarda enfeksiyon çıktı. Bana monurol saşe yazdı. Prospektüsünü okudum, icin de 2.500g şeker içerir yazıyor. Doğru anlıyorsam bu ciddî bi rakam, beni yine bayiltmasin 🙁 ne yapacağımı bilemedim. Kullanan var mi? Kullanıp benim gibi şeker yüklemesinden etkilenen var mı sormak istedim.
Canım monurol saşe hamileliğimin ilk ayında bir kere kullanmıştım bana Bi yan etkisi olmamıştı

Yaaa onun dilini yesinler bide dil çıkarmış maşallah 🧿😄😌🤭 bende alıyorum 45 ten 53 e çıktım valla sonumu pek düşünemiyorum 😄😄

Maşallah kuzuya 😍

Canim kac kilo oldun? Kacti kacsin? Kendimi degerlendireyim. Doktorum detayli iyi cikmis 3 hafta sonra gorusuruz dedi, kilomu degerlendiremicez oyle olunca... Bari sizlerden takip edeyim. Ben suanda 61.2 kg oldum. 22.haftafayim. Totalde 4 kg 200 gr almis oluyorum. Ama son 2 haftada 1.4 kg almisim 🙈
Canım ben 56 ile hamile kaldım dün doktorun tartısında 59,6 falan çıktım ama bişeyler yemiştim gitmeden yani yaklaşık yine kafadan 4 kiloya yuvarlayabilirsin

Haftamız seninle aynı bende 2.8 kg almışım

Bu arada ben de son 2 haftada hızlı aldım bence bebek artık hızlı büyüyor onun da etkisi var, ve vücut biraz daha fazla kalori istiyor ilk zamanlardaki gibi değil gibi hissediyorum ki ben iştahı açık bi insan değilimdir ama vücut istiyor doğal olarak bebeğe kalori lazım 🙈

Canım ben 56 ile hamile kaldım dün doktorun tartısında 59,6 falan çıktım ama bişeyler yemiştim gitmeden yani yaklaşık yine kafadan 4 kiloya yuvarlayabilirsin
Ben birazcik ondeyim galiba 🙄 detayliyi yapan doktor da yag orani cok iyi. Bebegi iyi goruyorum. Kilolu degilsin dedi ama tabii simdilik. Biraz firene basayim bence . Tesekkur ederim 🙏✨

Ben birazcik ondeyim galiba 🙄 detayliyi yapan doktor da yag orani cok iyi. Bebegi iyi goruyorum. Kilolu degilsin dedi ama tabii simdilik. Biraz firene basayim bence . Tesekkur ederim 🙏✨
Canım bence sen gayet iyi gidiyorsun o kadar frene basacak bi durum yok, istesekte istemesekte 3. Trimesterda işler değişecek kendini de çok kısıtlama tabi zararlı şeyler çok yeme hamurişi tatlı vs. Ama sağlıklı şeyleri doyana kadar ye bence :) Bebekler iyi olsun yeter doğurduktan sonra mart anneleri diyet yapıyor grubu açarız 😅😅😅

Kızlar dün doktorumla doğum şeklini konuştuk daha doğrusu o sordu nasıl istiyorsun diye. Herhangi bir sağlık kısıtlaması olmadığı sürece normal doğum denemek istediğimi söyledim, o da şimdilik hiç bir sorun görünmediğini bebeğin suyunun vs. çok iyi olduğunu söyledi. Fakat bebek şuan makat duruyormuş ama doğuma kadar %90 ı döner onu düşünme dedi. Ayrıca bu damarda çentikleşme durumunu da sordum tekrar. Şu an için sorun yok her şey iyi görünüyor ama asprine devam edelim dedi.

X