2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar doğum sonrası korse alan araştıran yada daha önce kullanıp memnun kalan marka önerecek var mı acaba. Simdiden onu da halletmek istiyorum da
canım ben normal doğum yaptım eve gelir gelmez de kullanmaya başladım göğüs altı olanlardan kollardan geçirmeli bel bölgesi için çok da faydasını gördüm 1 aydan fazla kullandım ağustosta doğum yaptığım için çok zorlandım ama bence dayanılabilir bir şey toparlanma için markasını hatırlamıyorum eve geçince korseye bakayım bulabilirsem atarım ama şekli resimdeki gibiydi hem dik durmaya da çok fayda sağlıyor
agrafli-askili-bel-korse-lohusa-dogum-sonrasi-korse-toparlayici-i__1296712644208561-1000x1000.jpg

canım ben normal doğum yaptım eve gelir gelmez de kullanmaya başladım göğüs altı olanlardan kollardan geçirmeli bel bölgesi için çok da faydasını gördüm 1 aydan fazla kullandım ağustosta doğum yaptığım için çok zorlandım ama bence dayanılabilir bir şey toparlanma için markasını hatırlamıyorum eve geçince korseye bakayım bulabilirsem atarım ama şekli resimdeki gibiydi hem dik durmaya da çok fayda sağlıyor Eki Görüntüle 3163378
Çok sağol canım bunlara da bakayim Mart ayinda olduğu icin çok etkilemez galiba sıcak ama dediğin gibi mecbur dayanirim😀

Kızlar doğum sonrası korse alan araştıran yada daha önce kullanıp memnun kalan marka önerecek var mı acaba. Simdiden onu da halletmek istiyorum da
ben kullandım canım. önce owli marka kullandım, çok etkili gelmedi bana, çok sıkmıyor. evde rahat kullanılır aslında ama kıyafetlerin altından belli oluyor.
bir de yamuna korse aldım, modelini gönderiyorum. bundan cok memnun kaldım. acayip inceltti karın bölgemi, yediklerime de dikkat ediyordum zayıflamama şekillenmeme cok katkısı oldu.
doktorum dogumdan 2 hafta sonra kullanmaya başlayabilirsin dedi ama ben 6 haftadan sonra başladım, sezaryen oldugum icin zarar verir mi acaba diye icim rahat etmedi ama kullanılabilir aslında.

Çok sağol canım bunlara da bakayim Mart ayinda olduğu icin çok etkilemez galiba sıcak ama dediğin gibi mecbur dayanirim😀
ben yazın da kullandım evdeyken, evet sıcaklarda bunaltıyor ama erken dönemde kullanılırsa daha etkili oluyor. dogum mart sonu senin sanırım, nisandan temmuza kadar 3 ay kullansan o bile bayag farkettirir. bu ikinci gönderdigim yamuna korsenin 3 ayarı var, zayıfladıkca daha içe geçiliyor kopçalarda, oyuzden ben 1 sene filan kullandım düzenli.

Ben 1 hafta sonra kullandim doktorum oyle soylemisti. Ama sezeryanliydim ya normal dogum belki daha cabuk takiyordur. 2 3 ay taktim. Şuan ev de degilim markaya bakma sansim yokta ben yaz sicagin da taktim Mart da takmak kolay olur. Bence kesinlikle takilmali da annemler.eskiden bir bezle sıkı sıkı baglarlarmis.

ben kullandım canım. önce owli marka kullandım, çok etkili gelmedi bana, çok sıkmıyor. evde rahat kullanılır aslında ama kıyafetlerin altından belli oluyor.
bir de yamuna korse aldım, modelini gönderiyorum. bundan cok memnun kaldım. acayip inceltti karın bölgemi, yediklerime de dikkat ediyordum zayıflamama şekillenmeme cok katkısı oldu.
doktorum dogumdan 2 hafta sonra kullanmaya başlayabilirsin dedi ama ben 6 haftadan sonra başladım, sezaryen oldugum icin zarar verir mi acaba diye icim rahat etmedi ama kullanılabilir aslında.

Çok sağol canım ben de owliye baktım ama etkili değilse dediğin gibi yamunaya bakayım 😍

Ben 1 hafta sonra kullandim doktorum oyle soylemisti. Ama sezeryanliydim ya normal dogum belki daha cabuk takiyordur. 2 3 ay taktim. Şuan ev de degilim markaya bakma sansim yokta ben yaz sicagin da taktim Mart da takmak kolay olur. Bence kesinlikle takilmali da annemler.eskiden bir bezle sıkı sıkı baglarlarmis.
Aynen öyle canım annemlerde öyle yapardı ablamdan felan hatırlıyorum sıkı sıkı bağlama 😀

Canım bedeni nasıl ayarladın?Doğum öncesi bedenini mi aldın? Bende alıcam ama Almayı doğum sonrasına mı bıraksam acaba? Kac kilo alırım, bedenim ne olur kestiremiyorum

Bende onları kullanamam sanki ama biseyler kullanmak şart 😀
Korse benim için çok zor ya, hele bu südyen gibi geçmeliler. Sezeryan sonrası da zor bence korse kullanımı. Sıkıntıya asla gelemeyen bi insan olarak beni tayt paklar :KK70: Aslında bu sıkı bişey giyilmesinin sebebi karını toplamasından ziyade rahimi toplaması için o yüzden taytta iş görür :KK70:

Korse benim için çok zor ya, hele bu südyen gibi geçmeliler. Sezeryan sonrası da zor bence korse kullanımı. Sıkıntıya asla gelemeyen bi insan olarak beni tayt paklar :KK70: Aslında bu sıkı bişey giyilmesinin sebebi karını toplamasından ziyade rahimi toplaması için o yüzden taytta iş görür :KK70:
Sezeryan sonrası doğru zor olur canım ama normal doğum olursa hemen kullanmak istiyorum😀

Merhaba 18 haftalık gebeyim devlet kadın doğuma gittim ama doktor çok suratsizdi hatta bebeği görmek için kafamı kaldırdığımda kızdı bana bebeği görmedim fotoğraf da vermedi neyse

Sorum şu 15 gün sonrasına fetal eko ve radyoloji istek fisi verdi ama hiçbir bilgilendirme de bulunmadı
Bunlar her gebeden mi isteniyor ? Yoksa bı sorun mu gördü ?

Merhaba 18 haftalık gebeyim devlet kadın doğuma gittim ama doktor çok suratsizdi hatta bebeği görmek için kafamı kaldırdığımda kızdı bana bebeği görmedim fotoğraf da vermedi neyse

Sorum şu 15 gün sonrasına fetal eko ve radyoloji istek fisi verdi ama hiçbir bilgilendirme de bulunmadı
Bunlar her gebeden mi isteniyor ? Yoksa bı sorun mu gördü ?
Detaylı ultrason için istemiştir diye düşünüyorum, o haftalar detaylı haftasına denk geliyor çünkü. Bu arada bilgi edinme hakkınızı arayın. Doktorun suratsız ya da azarlayıcı olmasından çekinmeyin SAĞLIK hakkı hepimizin hakkı ve kendimizle, vücudumuz ve bebeğimizle ilgili yeterli bilgiyi bize aktarmak zorundalar. Sağlık sektöründe sorunlar yaşanıyor, hekimlere, sağlık çalışanlarına çalışma şartları zor oluyor olabilir ama bunun sorumlusu vatandaş değil. Ki benim eşim de bir sağlık çalışanı olduğu halde bu düşüncedeyim.

Kızlar doğum sonrası

Ben kullanmış çok d rahat etmiştim. Eve geldikten hemen sonra annemin bir yün korsesi vardı çok sıkı olmadığından onu kullandım bir hafta kadar. Sezeryan olduğumdan çok rahatlattı hareket ederken dikiş yerlerine binen ağrıyı pek hissetmedim. Sonra da normal korseye geçtim. Çok bunaltıcı ama memnun kaldım ben. Bu doğumda da inşaallah aynı şekilde yapacağım

Canım bedeni nasıl ayarladın?Doğum öncesi bedenini mi aldın? Bende alıcam ama Almayı doğum sonrasına mı bıraksam acaba? Kac kilo alırım, bedenim ne olur kestiremiyorum
Şimdiden almak yanıltıcı olabilir canım dediğin gibi kaç kilo alacaksın dogum sonrası ölçülerin kaç olacak filan bilemiyorsun. ben de dogumdan sonra almıstım, beden ölçülerini alıp ona göre almak daha mantıklı.
bir de dogum sonrası ilk 1-2 hafta ben ödem atmıstım, dogumdan cıktıgım kilodan sonra 3 kg da oyle gitmişti ama ben 20 kg almıstım toplamda. yani dogumdan sonra hemen alma bence, en azından 1 hafta bekle vucudun toparlansın ondan sonra ölçülerine bakıp öyle alırsın.

X